Meklē blogā

The Body Shop Almond milk& Honey maigā kolekcija

Čaviņš, meitenes!

Esot šajā mānīgajā laikā, kad no vienas puses paliek siltāk, bet vējš un lietus/ sniegs mijās ar pavasara sauli manā ādas kopšanas arsenālā iesaistās ķermeņa kopšanas produkti, kuri ir biezāki un barojošāki, lai aizsargātu un koptu ādu.
Sākšu ar to, ar ko man piesaistīja šai The Body Shop sērijai- tā ir smarža, ļoti skaista, mandeļaina, silta, mazliet pēc medus, bet ne uzbāzīgi salda, drīzāk diskrēta un maiga, kā ietītu savu ķermeni maigā, pūkainā baudījumā. Izstrādāti jutigai un sausai ādai, hipoalerģiski produkti - jāsaka ka smaržas kompozīcija nav tik intensīva, kā citiem viņu produktiem.

Trīs dažādi produkti, bet tas, kas viņus vieno ir konsistence - vienlīdz maiga, barojošā un kopjoša. Īpaši mani tas pārsteidza arī dusas pieniņā, kurš uzputoja blīvās putās, kuras  mazliet eļļainā noskaņā nomazgāja ādu neatstājot treknu nospiedumu,bet gan pabarotu un koptu sajūtu.

The Body Shop Almond milk & honey dušas pieniņa tilpums diezgan klasisks 250ml, putojās labi, ekonomisks produkts, dikti patīk, ka aromāts kaut arī piesātināts nav uzbāzīgs, netraucē baudīt dušošanās priekus. Tā eļļainā un slīdīgā sajūta radija dušas eļļas efektu - lietojot šo krēmveidīgo dušas želeju.

Ķermeņa losjons 200ml, kurš nesatur minerāl eļļu  un krāsvielas, piemērots jutigai ādai. Ļoti jauki klājās, maigs un ātri uzsūcās, tomēr atstājot barojošu sajūtu uz ādas un silto mandeļu aromātu, kas saglabājās diezgan ilgi, lai to izbaudītu. Konsistence kaut arī vieglāka, nekā sviest- krēmam, tomēr neatpaliek ar savām barojošām īpatnībām.

Īpaši izstrādāts sausai un jutīgai ādai. Mitrina ādu līdz 48 stundām, nomierina un pasargā no sausas, savilktas un niezošas sajūtas. Satur ekoloģisku mandeļu pienu no Spānijas, godīgas tirdzniecības medu no Etiopijas un šī sviestu no Ganas. 
Mandeļu piena un medus atjaunojošs sviestkrēms 200ml.
Ķermeņa sviests, kā jau ierasti ideāls produkts. Jāsaka, ka šis sviests likās daudz  barojošāks un pēc uzklāšanas nācās mazliet pagaidīt lai tas kārtīgi uzsūcās. Mitrinošā sajūta saglabājās visas dienas garumā, manai ādai ļoti patika, bet manam smaržu baudījumam piesātinātā smarža  likās superīgi forša.

Pieredze kopumā - produkti patika, šos lietoju trīs reizes nedēļā, lai balansētu niķīgo ādu, nepārbarojot to, bet arī neļaujot tai kļūt pārāk sausai. Ja man būtu jāizvēlas viens produkts, kuru gribētu paturēt arī pēc ziemas-pavasara sezonas, tad noteikti  šo vietu dalītu dušas pieniņš un ķermeņa losjons.

Skatos, ka viņiem mājas lapā ir akcijaŅem 3, maksā par 2. Piedāvājums spēkā no 21.02.2017. līdz 27.03.2017. visiem ceļojuma tilpuma produktiem. Lētākais produkts bez maksas.  

Lai mums forša diena!
Ilze

*testa produkti

1 komentārs

  1. Man ļoti patīk šo līdzekļu aromāts, esmu veikalā smaržojusi, bet TBS produkti mani reti uzrunā, lai es tos pirktu :(

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma