Meklē blogā

Sea Secrets Sea Collagen Fluid serum / Dzintars /

Čaviņš, meitenes!

Dzintara produkciju diezgan uzstājīgi un pakāpeniski izmēģinu, lai atrastu "pērles", vai šajā gadījumā jāsaka "dzintara gabaliņus" šajā milzīgajā kopjošās kosmētikas klāstā, kuru piedāvā mūsu pašu ražotājs.
Ierasti es ļoti priecājos izmēģināt mūsu vietējo ražotāju produktus, šis nav izņēmums, kaut arī  uzskatu, ka Dzintaram ir jāsaņemas un jāturpina labās pārmaiņas kuras bija uzsāktas veidojot komunikāciju ar patērētāju caur FB, Instagram un citām sociālām saziņas vietnēm.

Foto Ainārs Līkums
Fluīds-serums efektīvi padara ādu gaišāku un samazina tumšos pigmenta plankumus. Jūras bioloģiskais komplekss: jūras kolagēns un jūras aļģes nostiepj un nostiprina sejas ādu, izlīdzina grumbas.
Mana pieredze: Produkts ērti lietojams, jo iepakojums ir no stikla ar ērtu pumpīti. Konsistence vidēji bieza, kura lieliski  izlīdzinās uz sejas un kakla ādas, ātri absorbējās un kļūst nemanāma, ja neskaita mitrinošo sajūtu, kura saglabājās visu dienu. Uzskatu, ka šis produkts ir diezgan efektīvs pēc savas darbības tāpēc lietojams +- ap 30 g.v.

Produkta plusi: Izlīdzina ādas toni, tonizē, padara to tvirtāku, veselīgāku, starojošāku un lieliski darbojās kā bāze zem grima. Jūtu lielisko mitrinošo iedarbību, kas saglabājās visas dienas garumā.

Produkta mīnusi: Izlietojot visu iepakojumu novēroju, ka man nezināmu iemeslu deļ biežāk radās pumpas, iespējams, kāda no dabiskajām sastāvdaļām bija mans alergēns, kuru gan iepriekš nebiju manījusi, kad izlietoju jau kuro Jūras Kolagēna toniku, kas ir vienīgais produkts, kurš patiesi mitrināja manu sejas ādu, kaut arī, daudzi toniki to ir solījuši, tomēr šis izrādījās maksimāli ekselents produkts.

Rezumē par šo produktu: Īpašu pigmentācijas pleķu zudumu nemanīju, bet ādas tvirtumu, mitrināšanu gan ievēroju.

Jāsaka, ka ļoti interesējos par viņu jauno sēriju, bet līdz tai vel nesanāca nokļūt, laikam liktenis nebija lēmis, jo tāda iespēja bija radusies, bet pazuda "ar galiem" žēl, gribēju jums sniegt godīgu vērtējumu, bet nu labi, beigšu čīkstēt (Heh).

Noteikti, turpināšu testēt kādus Dzintara produktus un sniegt atsauksmes blogā, varbūt ir kaut kas ko vēlaties lai es notestēju? Gaidīšu idejas un ieteikumus ;)

Lai saulaina diena!
Ilze

1 komentārs

  1. Tieši tagad uz beigām man iet dienas antioksidantu krēms. Ļoti labs. Biju pārsteigta.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma