Meklē blogā

Karstākie vasaras produkti no The Body Shop

Sveicieni šodienā

Karstais laiks ļoti krasi maina manu gaumi uz tiem produktiem, kurus izvēlos kā dušas un ķermeņa kopšanas produktus. Ierasti man patīk ķermeņa sviesti, tie nekad netraucē un rada sajūtu, ka āda tiek bagātīgi pabarota, tomēr termometra stabiņam ceļoties ap 25 grādiem roka vairs nestiepjas pēc ķermeņa sviestiem.  Ķermeņa sviesti paliek pēc tām reizēm, kad saulīte ir apsvilinājusi stiprāk nekā vajadzētu, ikdienā  uz urā lietojās ķermeņa losjoni, jogurti, principā viss, kam ir šķidrāka konsistence.

The Body Shop  jau pavasarī nāca klajā ar jaunumiem - ķermeņa jogurtiem, kuri izstumj iemīļotos ķermeņa sorbertus ar dažiem plusiem, tādiem kā:
Atsvaidzinošā želejveida formula iesūcas mitrā ādā dažu sekunžu laikā, nodrošinot 48 stundu mitrināšanu. Tas nozīmē, ka džinsus (vai pidžamu) vari uzvilkt jau 15 sekunžu laikā pēc dušas. 86% piekrīt* - to var viegli uzklāt uz mitras ādas.

Tam es varu pilnībā piekrist, jo produkts uzsūcās zibenīgi. Protams, ka baudot siltās vasaras dienas es nenoturējos un aizgāju nopirkt, kaut ko no jaunās banānu sērijas. Iesākumā tā bija dušas želeja, kas smaržoja pēc bērnības un matu šampūna, jā, tā paša dzeltenajā pudelītē! Protams, kā jau visi The Body Shop produkti smaržo lieliski, puto lieliski - sajūtu baudījums un maiga, tīra āda.
"Ak kupons": es nodomāju, kad aizgāju pēc ķermeņa jogurta, jā es apzinos, ka man jau ir atvērti paris produkti, kurus vajadzētu izlietot, tomēr, tik ļoti iepatikās gan paraudziņš, ko ielika maisiņā pie dušas želejas pirkšanas. Papildus motivātors bija kupons ar patīkamu atlaidi, kas bija mans attaisnojums priekš sevis. Ticu, ka arī jums tā ir gadījies.
Tā vai tā - es nenožēloju pirkumu, jo jogurts ir vienkārši fantastisks, patīkama konsistence, želeja, kura tik ātri uzsūcās ādā, bet tomēr to kopj, mitrina un pabaro.
Sastāvā dažādas foršas vielas tādas kā :banānu biezenis, mandeļu eļļa, šī sviests, kas rūpējās par ādu, kā arī -
Bagātināts Godīgas tirdzniecības banānu biezeni un ekoloģisku mandeļu pienu.
Satur biofermentētu hialuronskābi - lai mitrinātu un atveldzētu pat ļoti sausu ādu.
Papildināts ar augu izcelsmes glicerīnu - tas palīdz noturēt nepieciešamo mitruma līmeni ādas virsējā slānī, padarot to gludu un labi mitrinātu.
Sastāvs ļoti viegls un noteikti patiks visu ādas tipu īpašniecēm. Smarža ir tiešām banānīga, silti salda un patīkami piesātināta, tomēr ne tik intensīva kā ķermeņa sviest-krēmiem. Tiešam tāds izteikts vasaras produkts kuru lietot izbaudot vasaru un sniedzot sev mazu Spa kūri vannasistabā. Skatījos, ka ir pieejami seši ķermeņa jogurti: Banānu, zemeņu, mandeļu piena, moringas, britu rozes un mango aromāti. Jogurtu tilpums 200ml par 14 euro, bet dušas želeja 250ml par 7,90 euro

Lai saulaina diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma