Meklē blogā

Bāzes, praimeri no Gosh - ko es iesaku?

Sveiciens šodienā

Lai sejas āda izskatītos perfekti ir vajadzīgs pietiekams ūdens patēriņš un laba ģenētika, bet ne par to šoreiz! Otrais variants ir pareiza sejas ādas sagatavošana pirms grima uzklāšanas, kas sevī ietver obligāto sejas krēma lietošanu. Iespējams, ka neticēsit, bet bieži raksta meitenes jautājot, vai ir jāklāj sejas krēms, ja reiz lietošot bāzi.  Tāpēc es atbildu jau tagad - "Sejas krēms ir jāklāj vienmēr! tikai pēc tā pilnīgas uzsūkšanās klajam piemērotu bāzi." Pēc tā es secinu, ka izpratne par dekoratīvās kosmētikas bāzem bieži vien ir ļoti abstrakta un mulsinoša, tai ir nepieciešams ieviest skaidrību. Ir ļoti daudz dažādu zīmolu, kuri piedāvā dažnedažādas bāzes, sākot ar mitrinošo, beidzot ar poru maskējošo bāzi.
Kuru zīmolu izvēlēties?! Noteikti ir jāskatās līdzi sastāvam, atsauksmēm un efektivitātes līmenim, ko sniedz šie produkti. Vienmēr iesaku izvēlēties zīmolus, kas ir pieejami lielākos veikalu tiklos, neiesaku pirkt apšaubāma rakstura kosmētiku tirgū vai aliexpress jo par to kvalitāti nav atbildīgs pilnīgi neviens! Vienmēr iesaku iegādāties zīmolu, kurš ir pārbaudīts, zinot, ka produkti būs pietiekami labi, kvalitatīvi un visādi citādi baudāmi.
Tieši tāpēc es šoreiz padalīšos ar savu pieredzi testējot Gosh produktus. No Gosh manā kosmētikas maka uz palikšanu ir acu ēnu paletes, lūpu krāsas un lieliskie lūpu zīmuļi, kuriem ir pārbaudīta, lieliska kvalitāte. Tieši tāpēc es pieķēros pie šiem produktiem, lai saprastu, kas man viņos patīk, bet kas ne tik ļoti kā gribētos. Es lieliski apzinos, ka katra individuālās ādas īpatnības nosaka vai produkts patiks vai nē, bet tas ko es varu apgalvot - šie produkti nerada alerģijas, lieliski klājās un ir patīkami gan vizuāli, gan pieskārienam.

Par bāzem, kādas gan tās eksistē un kuras izvēlos es! 
Mitrinošās bāzes ir vairāk piemērotas normālam, kombinātam ādas tipam, parasti lieliski tiek galā ar  dažādiem viegliem kosmētiskiem defektiem, paildzina kosmētikas nēsāšanas ilgumu.
Sausākai ādai var klāt mitrinošas bāzes, bet vislabāk izvēlēties tādas kuru sastāvā ir eļļas, jo tieši tās pabaros ādu un tā neizjutīs tik lielu sausumu.
Universālās bāzes, kuras nav pārāk matējošas tāpēc piemērotas gan normālai, gan sausai, taukainai ādai, ierasti tās darbība virzīta uz ādas izlīdzināšanu un mitrināšanu.
Poru mazinošās un matējošās bāzes, lieliski darbojās kombinētai ādai T -zonā, kur ir aktīvāki tauku dziedzeri un spīdums parādās ātrāk, kā arī taukainas ādas īpašniecēm.
Bāzes var būt  dažādā formā, kā fluīdi, krēmi, želejas, pūderi un pat zīmuļ-veida bāzes lūpu krāsu noturībai.
Man kā taukainas ādas īpašniecei, bija ļoti interesanti izmēģināt Gosh Prime`n set primer & mattifying setting powder ,kas ir gan bāzes pūderis, gan finiša pūderis- divi vienā, izklausijās ļoti ērti, tieši tāpēc steidzos to izmēģināt. Lai uzskatāmāk jums parādītu efektu šeit varat redzēt kā viņš "izpludina" un aizpilda ādas poras, tieši šāds ir efekts  ir novērojams uz sejas. Viens no tiem pūderiem, kuru var uzklāt arī neklājot grimu, ja gribās mazināt lieko mirdzumu. Uzklājot viņš ir patīkams, āda paliek maiga, zīdaina, tonālais krēms klājās viegli. Patiesībā nebiju iedomājusies, cik veiksmīgs  var būt klājums uz šāda pūderveida produkta, tas tiešām paildzina kosmētikas nēsāšanas laiku. Pūderis ir pietiekami iedarbīgs, lai mazinātu ādas mirdzumu arī ļoti taukainai sejas ādai, tāpēc viennozīmīgi iesaku.
attēls bez un ar bāzi

Bet es gribēju izteikt domas  par matējošajām bāzēm kopumā, no vienas puses es mīlu matējošās bāzes, jo tās uzklājot paildzinās grima noturība, spīdums parādās pēc vairākām stundām, kas manai taukainai - kombinētai ādai ir ļoti labs rezultāts. Tomēr, ko es esmu novērojusi, kad tiek lietotas poru aizpildošās, matējošās bāzes tonālais krēma noturība ir lieliska, bet tad vienā brīdī visa seja burtiski "aizpeld" tad jāsāk lietot matējošie papīrīši. Īpaši taukainu ādu īpašnieces - noteikti iesaku lietot matējošos papīrīšus, jo viņi neizsmērējot grimu uzsūc lieko spīdumu. Tā ir lieta ko vienmēr atradīsi manā kosmētikas maciņā.
Gosh Primer Plus Pore & Wrinkle Minimizer ļoti interesanta bāze, jo tā ir piemērota  arī liftinga meikapiem, tā aizpilda mazās grumbiņas, kā rezultātā āda izskatās jaunavīgāka. Lieliski noderēs tām, kurām ir smaida grumbiņas ap muti vai lūpu kaktiņos, labi tiks galā ar pieres grumbām. Noteikti ,ka neviens produkts nevar atcelt esošo vecumu, tā pazīmes, bet var labi tikt galā ar izpausmēm, vismaz daļēji tās maskējot. Šī ir viena no mīļākajām bāzēm, jo tā vienlīdz labi darbojās gan uz manas ādas ( man 35 gadi) gan  uz manas mātes ādas ( viņai 75gadi). Bieži vien esmu dzirdējusi tādu mītu, ka sejas bāzes padara ādu vecāku, aizsprosto poras utt. Neviena bāze nepadarīs ādu vecāku, toties nenoņemta kosmētika gan var radīt aizsprostotas poras un citus nesmukums. Tieši tāpēc kosmētika ir jānoņem ar micelāro ūdeni, eļļu, krēmu vai pieniņu, pēcāk noskalojot seju ar piemērotu attīrošo līdzekli, kaut vai ūdeni.
Šīs bāzes sastāvā ir anti age elementi, kas sola mazināt redzamās poras un grumbas, izklausās jau labi, tomēr es uzskatu, ka šīs aktīvās vielas ir noderīgs pluss, ja lieto šādas bazes regulāri. Poru mazinošais efekts ir lieliski saskatāms arī manā attēlā..
Sajūtas klājot ir patīkamas, bāze ir bieza, bet vienmērīgi izlīdzinās, nerada smaguma sajūtu, viegli atsvaidzinoša sajūta.
Tas kuras nemīl smagas bāzes vai labprātāk lietotu tikai vieglu sejas ādas koriģējošo kosmētiku - sarosās, jo šis produkts ir tieši priekš jums! Gosh Primer Plus+ Skin Adaptor Chameleon  pēc tekstūras kā viegls BB krēms, kaut arī bāze ar universālo tonīti, lietojama viena pati vai zem dekoratīvās kosmētikas, tā paildzinot tās noturību. Lielisks universāls produkts! Nav pārāk blīva, škidra, bieza vai kā savādāk traucējoša. Lieliska dienās, kad negribās klāt sejas kosmētiku, tonālos krēmus, bet gribās aizsargāt ādu no ārējas vides kaitīgas ietekmes vēja un sala.
Gosh Primer Plus+ Skin Adaptor Chameleon tonis ir universāls, lieliski klājās aiz sevis atstājot vieglu sejas ādas korekciju, lieliski lietojams visiem ādas tipiem. Lieliski piemērots arī vīriešiem, kuri vēlās izkoriģēt mazos ādas defektus vai aizsargāt ādu no ārējās vides ietekmes.
Gosh Primer Plus+ Skin Adaptor Chameleon  piedod ādai vieglu mirdzumu, veselīgu, jaunavīgu skatu, labi sadarbojās arī ar manu taukaino ādas tipu, tomēr no viņa nav jāgaida matēts finišs, drīzāk dabisks, veselīgas ādas mirdzums.
Desertā pats  interesantākais no praimeriem GOSH Fix It! Lip Primer lūpu bāzīte, kas palīdz paildzināt lūpu krāsas dzīvi uz vairākām stundām. Viens no produktiem, uz kuriem es liku lielas cerības, jo man tiešām nepatīk nepārtraukti atjaunot lūpu krāsas.
Tekstūra ir diezgan bieza, klājās vienmērīgi, aizpildot mazās rieviņas, kas savukārt ir noderīgi ja tiek veidots anti age meikaps vai tāds, kur ir nepieciešama izcila lūpu tekstūra zīdainam lūpu krāsas klājumam. Arī šajā lūpu bāzē ir aktīvie komponenti kuri aktivē kolagēna sintēzi, mitrina un piedod papildus apjomu.

Ko vajadzētu ņemt vērā?
Uzklāj uz lūpām kuras pirms tam ir bijušas bagātīgi pabarotas ar lūpu balzāmu, tā neizjutīsi sausinošo efektu. Tomēr atceries, ka lai klājums būtu piemērots un noturīgs lūpām ir jābūt sausām, bez lūpu balzāma paliekām.

Manas sajūtas lietojot šo produktu mazliet dalījās - no vienas puses man ļoti patīk efekts, jo lūpu krāsas nēsāšanas laiks tiešām kļuva ilgāks, kas mani patiesi priecēja. Lūpu krāsa neaizplūda aiz lūpu kontūras, klājās labi, izskatījās labi. Tomēr man bija grūti pierast pie sajūtas, ka uz lūpam ir tāda kā aizsargājoša kārtiņa, tāpēc šo produktu izmantoju tad, kad zinu, ka vēlos papildus noturību - uz pasākumiem, svinībām.

Šāda ir mana pieredze ar Gosh produktiem, kā jau jūs pamanījāt visi produkti ir pietiekami kvalitatīvi, jāpiemin, ka tie nesatur parabēnus, kas ir lieliski. Arī tas, ka šobrīd tie ir pieejami Drogas veikalos, ne tikai https://www.1a.lv/  protams, ja ērtāk ir pasūtīt caur internetu tad var iegādāties arī interneta veikalā.

Lai lieliska diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma