Meklē blogā

Drogas Top 5 Janvāris

Sveicieni šodienā


Jau tik ātri paskrējis Janvāris, nevaru noticēt, ka jau tuvojās Februāris, beidzot ir radusies sajūta, ka patiešām ir sācies jauns gads. Pagājuša mēneša ietvaros gandrīz katra mana diena bija vai nu gatavošanās uz dažādiem svētkiem, vai paši svētki, jo tā ir sagadījies, ka daudzi mani draugi ir dzimuši Janvārī, tāpat kā es ( + vel pāris vārda dienas jānosvin). Tomēr, kaut arī mazāk rakstīju, produktus es testēju un lietoju tikpat aktīvi, ja ne vien aktīvāk, jo ballīšu mēnesis uzliek vajadzību pēc dažādiem meikapiem.


No Drogu klāsta, kā ierasti izgaismojās pieci foršākie produkti, kuri ir nopērkami tieši veikalos Drogas, bez sejas maskām es patiesām nevarēju iztikt, šoreiz ļoti aktīvi lietoju Garnier sejas maskas.
Īpaši iepatikās Garnier SkinNatural Aqua Bomb maskas ‒ salvetes sejai Super Hydrating Replumping sejas maska ir klasika, kas darbojās vienmēr, tāpēc šo masku lietoju visbiežāk, tā sniedz veldzējumu un tūlītēju komforta sajutu. Bieži lietoju Super Hydrating īpaši mitrinoša, nomierinoša sejas maska. Kumelītes, hialuronskābe un mitrinošs serums. Šo masku izvēlējos tajos brīžos, kad sejas āda bija dehidrēta dēļ īpaši matējošiem tonālajiem līdzekļiem, kā arī grima fiksātoriem. Ļoti patīkama, maiga un saudzīga mitrināšana, kura kombinēta ar lielisko ādas kairinājuma mazinošo efektu , protams, ka liels pluss ir tas, ka maska jātur savas 15min. Tiešām efektīvas, maciņam draudzīgas "ātrās maskas"kuras kalpo kā glābiņš izslāpušai sejas ādai.

Priekš sevis netipiski bieži nācās lietot matu veidošanas produktus, tāpēc mani matu gali bija kosmiski sausi, tiešām liels tuksnesis, kuru veldzēja lieliskā Garnier matu maska. Īpaši patīk tas, ka šo masku var izmantot arī kā neizskalojamu krēmu, lai savaldītu sausos matu galus. Patīkams efekts, kurš nenoslogoja manu smalko matu struktūru. Šī maska kļuva par vienu no biežāk lietoto Janvāra produktu, jo pamanīju, ka tās efekts kāpinās pēc regulāras lietošanas - mati ir vieglāk ķemmējami, patīkami mīksti, matu gali mazāk lūzt.
Rimmel Wonder Swipe 2-in-1 lacu laineris un acu ēnas lielisks jaunums no Rimmel zīmola, kas nebeidz pārsteigt ar lielisko kvalitātes, cenas un izpildījuma attiecību. Ļoti labs produkts, precīzs, ērts laineris, kuru var izpludināt gluži kā acu ēnas, lietoju gan Decembrī, gan arī Janvāri papildinot grimus ar skaistu mirdzošu akcentu.


Man ļoti patīk ar viņu akcentēt arī apakšējo skropstu līniju, tad izpludināt - iegūstot noturīgu, skaistu mirdzošu akcentu.


Īpaši bieži pieķeros pie vasarā iznākušajām L`Oreal izgaismotāju paletēm, kā jau minēju iepriekš šis ir vienas no lieliskākajām platēm, jo tajās ir tik ļoti kvalitatīvi izgaismotāji. Īpaši patīk unikālās krāsu kombinācijas, kuras palīdz izcelt jebkādu grimu un ādas toni. Man ļoti patīk izmantot šos izgaismotājus kā efekta pūderus - klājot uz acu ēnām, tā iegūstot neparastas noskaņas un grimus. Pašu izgaismotāju konsistence ir ļoti smalka, kā rezultāta uzklājot uz ādas tie neizceļ poras vai krunciņas, tieši tāpēc ir piemēroti visiem.

Mazs bet noteikti ne nesvarīgs palīgs ir Dove antipersperants, kurš ļoti maigā veidā palīdz aizsargāt no nevēlamā aromāta un pārmērīgas svīšanas. Dove produkti kopumā ir ļoti kvalitatīvi, tāpēc nemaz nebrīnos, ka šis ir viens no tiem produktiem, ko lietoju šajā ballīšu sezonā. Uzrunā gan aromāts, kas ir pietiekami svaigs, bet nav uzbāzīgs, gan arī sajūta, ka padušu āda netiek kairināta. Aizsardzības līmenis ir pietiekams, kaut arī ikdienā es turpinu lietot kristāla dezodorantus, šis antiperspirants ir lielisks, jo neatstāj traipus uz drēbēm, nesatur alkoholu un ir droši lietojams arī pēc epilācijas.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma