Meklē blogā

Maybelline Snapscara atsauksme

Sveicieni šodienā

Gribēju padalīties ar jaunās Maybelline Snapskara tušas atsauksmi.  Jaunā tuša iznākusi trīs dažādos toņos, skaisti zilā, klasiski melnā un neierastā, bet skaistā plūmju krāsā, kas arī mani visvairāk uzrunā. Pati tušas formula ir gel veida, kas arī nodrošina, ka viņas uzklāšana un noņemšana būs daudz vieglāka. Tā nesatur vaskus, tas nozīmē, ka viņu noņemot tā sadalās tādos kā mazos gabaliņos paliekot uz vates plāksnes.
Tušai ir klasiski atliekta birstīte, es zinu, ka daudziem šāda atliekuma birstītes ir tas, kas vajadzīgs, bet manā gadījumā tā ir vairāk apjomam, nevis pagarinoša tuša. Es ierasti lietoju tušas, kas pagarina, jo man ir samērā īsas skropstas, tāpēc varu teikt, ka ja tev patīk apjomu radošās skropstas tad jaunā Maybelline Snapscara ir tieši priekš tevis.
Uzklāšana ir patiešām ērta, tāpēc jāpiekrīt, ka gela formula neveido kamolīšus vismaz uz manām skropstām. Šo tušu uzslāņoju vairākās kārtās, tad iegūtais apjoms kompensē pagarinošā efekta trūkumu jo skropstu līnija ir pietiekami izteiksmīga.
Ierasti skropstu tušas noņemšanai izmantoju micellāro ūdeni, eļļas vai divfāžu līdzekļus, kādu izvēlos atkarīgs no noskaņas un vajadzības. Pēdējā laikā biezi vien lietoju balzāmu kosmētikas noņemšanai, jo ziemas periodā āda ir kļuvusi mazliet sausāka, gribās vairāk pabarot, kopt savu sejas ādu. Tomēr šī tuša ir lieliska ar to, ka viņu var noņemt ar siltu ūdeni un vates plāksnīti. Maybelline Snapscara tuša  kā jau solīts, sadalās mazos gabaliņos viegli nonākot nost no skropstām - izmantojot tikai vienīgi siltu ūdeni. Uzskatu, ka šī tuša visērtākā būs tām, kuras vēlās apvienot dušu ar kosmētikas noņemšanu - ātri, ērti un ietaupa laiku.
Lietojot šo tušu  es pamanīju, ka dienas beigās, ja es esmu pārcentusies ar uzslāņošanu tā mēdz mazliet nobirt, bet tā visas dienas garumā turās lieliski. Jāpiebilst, ka nejutu nekādu kairinājumu un pati formula ir lieliska. Iespējams, ka tiem, kuriem ir alerģijas no vaskiem tušu sastāvā šī varētu būt labs risinājums.

Lai lieliska diena
Ilze

2 komentāri

  1. Tā ir termotuša vai viņa nāk nost arī ar aukstu ūdeni?

    AtbildētDzēst
  2. Savējo Black Cherry atdošu māsai, jo galīgi neuzticama. Vai nu manas taukainas ādas dēļ, vai savas nenoturīgās formulas dēļ, bet galīgi neturas, birst jau pirmās lietošanas reizē...

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma