Meklē blogā

Acu maskas - Elemis, Bio2You, Beauty Face

Sveicieni Šodienā!

Vēlējos padalīties savā pieredzē ar produktiem, kuri katrs savā cenu kategorijā, bet daži pietiekami labi tiek galā ar maigo zem acu rajonu un tā mitrināšanu.
Acu maskas ir ļoti interesanta tēma, kādu laiciņu atpakaļ nevarēju iedomāties, ka uzklāšu un samērā ilgstoši turēšu kādu produktu šajā jutīgajā rajonā. Manas acis ir samērā jutīgas un papildus kairinājums nav tas ko vēlos, bet vajadzība pēc gludākas, mitrinātākas zem acu zonas kļuva aktuāla, kad izmantoju konsīlerus lai maskētu zilos lokus un citas nepilnības šajā rajonā.



Parasti es cenšos minimalizēt konsīlera izmantošanu šajā rajonā un ja to daru, tad nekad nepiefiksēju ar caurspīdīgo birstošo pūderi. Zinu, ka daudzas nevar iedomāties lietot konsīleru bez piefiksēšanas un tā nostiprināšanas, bet es jūtu kā tas izsausina manu ādu, tas ir tas no kā es vēlos izvairīties.
Dehidrēta āda rada jaunu grumbu rašanos,kuras man pilnīgi nav vajadzīgas. Apkopju trīs dažādas maskas, katra savā cenu kategorijā, kuras esmu izmēģinājusi pēdējā laikā un par kurām vēlējos uzrakstīt atsauksmi.


Viens no intensīvākajiem un brīnumainākiem līdzekļiem ir Elemis Pro-Collagen Hydra Gel Eye Mask šis unikālās zem acu rajona maskas ir glābējas, ja gribi saposties uz pasākumu, kurā jāizskatās pa desmit gadiem jaunākai! Protams, ka šo produktu var iegādāties lookfantastic interneta veikalā, cena ir samērā augsta, bet atbilstoši zīmola vārdam un kvalitātei.
Produkts, kurš patiešām darbojās, divas masku plātnītes kuras piepildītas ar serumu tiek uzklātas zem acu rajonā un parasti tās tur atstāju kamēr uzklāju acu makeup un skropstu tušu ap 30min.  Varu pilnīgi godīgi apgalvot, ka Elemins Pro- Callogen zem acu rajona maska ir brīnumlīdzeklis. Zem acu rajons paliek gludāks, skaistāks, veselīgāks, maska ko lietot pirms pasākumiem jo savas 12h es redzu efektu. Gribās teikt, ka tā ir pirms kāzu maska vai lietojama prims svarīgiem pasākumiem, kur gribās izskatīties skaisti un starojoši.
Šī maskas tekstūra ir gel veida spilventiņš, kurā iestrādāti auduma pavedieni, kuri piesūcināti ar kalogēnu un citām aktīvām vielām. Vienīgais šis maskas mīnuss ir viņas cena, ja sanāk iespēja iegādāties- noteikti iesaku.

Sastāvs:

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Ceratonia Siliqua Gum, Carrageenan, Phenoxyethanol, Panthenol, Lactobacillus/Scutellaria Baicalensis Root/Camellia Sinensis Leaf/Artemisia Princeps Leaf/Houttuynia Cordata Leaf/Citrus Junos (Yuzu) Fruit Extract Ferment Filtrate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Maris Aqua (Sea Water), Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Plankton Extract, Disodium EDTA, Chlorella Vulgaris Extract, Potassium Hydroxide, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Butylene Glycol, Padina Pavonica Thallus Extract



Beauty Face callogen eye mask tas ir viens no jaunumiem, kuru var iegādāties 1a.lv interneta veikalā. Vai esat pamanījuši, ka šim veikalam ir ļoti plaša beauty sadaļa? Es to biju palaidusi garām, bet izskatās, ka tā ir gana apjomīga, ar dažādiem zīmoliem.
Šo zīmolu nebiju pamanījusi tāpēc radās interese pamēģināt.
Atverot  hermētisko Beauty Face Callogen eye mask iepakojumu ieraudzīju klasiskus gel veida spilventiņus, biju gaidījusi, ka viņi būs tik pat mitri kā Elemis Pro Collagen Hydra Gel acu maskas, bet tomēr tā nebija. Savā ziņā gaidīju, ka iespējams nebūs tik labs efekts, kaut arī velti!
Uzklājot zem acu rajonā uz jau iepriekš attīrītas, sausas ādas paturēju aptuveni 30min šajā rajonā. Jau no pirmās minūtes sajutu vēsumu, mitrinošo un atsvaidzinošo sajūtu. Pats interesantākais bija tad, kad izlēmu noņemt šo masku. Cik interesanti izskatījās, ka viņa visu uzkrāto mitrumu bija atdevusi manam zem acu rajonam jo pati maska bija izžuvusi tikai vietām saglabājies gēla pildījums.

Pēc šis Beauty Face Callogen maskas noņemšanas zem acu rajonā esošās krunciņas bija piepildītas, āda izskatījās svaigāka un nebija nepieciešamība uzklāt acu krēmu.

Sastāvs:

Aqua, Glycerin, Collagen, Propylene Glycol, Glycymhiza Glabra Root Extract, Pearl Powder Extract, Hyaluronic Acid, L-Ascorbic Acid, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Arbuttin, Allantoin, Diazoiidinyl Urea, Lodopropynyl Butyloarbamate



Bio2You atjaunojoša gēla maska ādai ap acīm produkts, kurš pieejams veikalu tīklos Drogas un interneta veikalā, jau ir ieņēmis savas stabilās pozīcijas ir izreklamēts ar savu mitrinošo un kopjošo efektu. Cik es biju dzirdējusi atsauksmes šī maska ir ļoti laba gan cenas, gan darbības ziņā. Tieši tāpēc izvēlējos to iegādāties un vai, kāda bija mana vilšanās. Protams, ka es gaidiju, ka sajūtas nebūs tik intensīvas kā lietojot Elemis Pro Collagen, bet vienīgais ko sajutu ir atvēsinošo efektu.

Gluži kā Elemis un Beauty face Callogen maskas tā ir piesūcināta ar kalogēnu, atvēsina, mazina pampumu, bet atškirībā no Beauty Face maskas tā nesasūcās zem acu rajonā.
Sākšu ar to, ka Bio2You atjaunojošā gēla maska visu laiku slīdēja nost no zem acu rajona, tad pēc aptuveni 30min vienīgais ko redzēju ir piepampums zemacu rajonā.
Šī maska mani ļoti apbēdināja, jo salīdzinot ar Beauty Face masku - maksāja dārgāk, bet nedeva solīto efektu.

Sastāvs:AQUA, HYDROLIZED COLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, GLYSERIN, ACACIA SENEGAL GUM, CETERYL ALCOHOL, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL (AND) BENZOIC ACID (AND) DEHYDROACETIC ACID, PARFUM, LYSNE CARBOXYMETHYL CYSTEINATE

Secinājumi: Liela vilšanās Bio2you produktā, bet tikpat liels priekš par mazpazīstamu zīmolu Beauty Face, kura produkts izrādījās ļoti labs. Favorīts Elemis savā cenu kategorijā būs un paliks labs produkts, kurš vienmēr darbojās.


Cenas:
Elemis  iepakojums no sešām maskām 50euro

Bio2You Atjaunojoša gēla maska ādai ap acīm 5.0 ~

Beauty Face collagen eye mask 2,0 euro ~

Lai skaista diena!
Ilze




Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma