Meklē blogā

Schwarzkopf professional BC Micellar Cleansing Conditioner

Sveicieni šodienā!

Esmu atkal klāt ar ļoti interesantiem produktiem, kurus testēju jau kopš vasaras beigām, šādi produkti ir inovācijas mūsu tirgū - Miccelārie kondicionieri! Izklausās, kas pilnīgi nedzirdēts un unikāls! Micellārie ūdeņi bija revolūcija dekoratīvās kosmētikas attīrīšanā, šie produkti iet savu uzvaras gājienu uz matu kopšanas lauciņu. Schwarzkopf professional BC Micellar Cleansing Conditioner ir ienācis ar šo interesanto produktu  līnijām, kuras paredzētas dažādiem matu tipiem.

Kas ir micelāri attīrošais kondicionieris?Šampūni attīra matus ar vielām, piemēram, sulfātiem, kas mazgāšanas procesā matus attīra no taukiem un netīrumiem, veicinot sajūtu, ka mati ir attīrīti. Attīrošie kondicionieri matu attīrīšanai izmanto micellas, tāpēc produkts ir maigāks attiecībā uz matu krāsu un krietni spēcīgāk saudzē matus, kas tiek bieži mazgāti.Micelāri attīrošie kondicionieri ir unikāli ar to, ka vienā kopšanas solī jūs savus matus attīriet un kondicionējiet, vienlaikus saglabājot dabīgos lipīdus un mitruma līmeni, matus nepārslogojot.
Es esmu mērķauditorija šiem produktiem, jo matus mazgāju katru dienu, diemžēl tā notiek, ja ir smalki mati ar tendenci taukoties. Lai arī cik saudzīgus matu šampūnus nelietotu vienmēr kaut kur iekšā paliek apziņa, ka tas ir agresīvs veids kā attīrīt matus. Matu galu sausums ir otra problēma ar kuru saskaros, jo manu matu daļa ir krāsota, kas ir daudz sausāka. 


Iekļāvu šos produktus manā matu mazgāšanas rutīnā, sākumā mazgāju ar Schwarzkopf professional BC Micellar Cleansing Conditioner  no moisture kick sērijas, kuram pievienota hiāluronskābe, lai dziļi mitrinātu un sniegtu papildus kopšanu. Šis produkts ir ideāls maniem smalkajiem matiem, jo piedod papildus apjomu,  mirdzumu, kā arī, palīdz tos saglabāt ilgāk tīrus un svaigus.


Sākot testēt Schwarzkopf professional BC Micellar Cleansing Conditioner  Color freeze 4,5 ph perfect sajutu cik lieliski viņš kop matu krāsoto daļu, īpaši pabarojot un pasargājot manus krāsotos matus, padarot tos vieglāk ķemmējamus. Produktu lietojot novēroju, ka tieši krāsotiem matiem domātais līdzeklis ir vairāk barojošs, kaut arī abi šie līdzekli attīra matus ļoti labi.
Matu mazgāšanas procedūra ir mazliet savādāka kā ierasts. Iesākumā lietoju to divas reizes nedāļā, ar divu dienu intervālu, cik saprotu iesaka šo Schwarzkopf professional BC Micellar Cleansing Conditioner  produktu lietot katru trešo mazgāšanas reizi , starp ierastajām matu mazgāšanas reizēm ar šampūnu. 
Saslapinu matus un ieklāju šo Micellar Cleansing Cnditioner visā matu garumā, iestrādājot  un vieglītēm ieberzējot to matos.
Produkta konsistence ir  starp šampūnu un balzāmu, vairāk izskatās pēc balzāma, manam matu garumam pietiek ar  5-6 dozējumiem lai ieklātu to visā matu garumā. 
Ļauju produktam iedarboties, kādas  2- 4min, tad saslapinu velreiz matus, produkts izveido emulsijas konsistenci, kura rada sajūtu par matu mazgāšanu. Ir patiesi neierasti, ka šie produkti neputo, tieši tāpēc rūpīgi izskaloju matus, to darot sajūtu kā mati  paliek gludāki.
Iesākumā es bažījos, ka mani mati būs pieplacināti, bez apjoma un taukaini, jo tik ļoti ir pierasts pie putojošajiem matu šampūniem! Tomēr, šis bailes netika attaisnotas! Produkts veic savu attīrošo funkciju, bet nav tik agresīvs matiem, galvas ādai kopumā. 

Kopumā mana atsauksme ir pozitīva, jo tas ko pamanīju, ka pēc  Schwarzkopf Professional micellārā koncioniera  lietošanas mani mati tik ļoti netaukojās, iespējams, tādēļ ka attīrīšana nav tik agresīva. Patika mīkstie, vijīgie un viegli ķemmējamie mati. Krāsotu matu īpašniecēm noteikti iesaku Schwarzkopf professional BC Micellar Cleansing Conditioner  Color freeze 4,5 ph perfect viņš ideāli nogludina, pabaro un viegli kondicionē matus, tie izskatās tik vijīgi un veselīgi, kā no salona.

Vai es iekļaušu Micellar Cleansing Conditioner savā matu kopšanas rutīnā? Visdrīzāk ka jā, jo man ļoti iepatikās maigais attīrošais un kopjošais efekts.

Lai skaista diena
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma