Meklē blogā

Atsauksme Artistry Supreme LX acu krēms

Sveicieni šodienā.

Esmu atgriezusies ar galējo atsauksmi par Amway acu krēmu, kas izmainīja manu skatījumu uz kvalitatīviem produktiem paceļot vērtējuma latiņu ļoti augsti.


Artistry jaunās Artistry Supreme LX  luksusa sejas kopšanas sērijas prezentācijā mums minēja, ka veicot aptauju Latvijas sieviešu vidū, daudzas no tām mainītu gan savus iekšējos, gan ārējos paradumus, rīcību  sejas ādas kopšanā un dzīvesveidā, ja būtu tāda iespēja atgriezties 20-gadnieces vecumā.

Ja būtu iespēja atgriezties 20 gadu vecumā, pat trīs no četrām (76%) Latvijā dzīvojošām sievietēm vecumā virs 30 gadiem vēlētos ko mainīt savos paradumosIzmantojot iespēju ceļot laikā, sievietes pēc trīsdesmit veselīgāk ēstu (46%), vairāk sportotu (40%) un dzertu vairāk ūdens (38%), tāpat arī vairāk laika pavadītu svaigā gaisā (25%) un ikdienā neliegtu sev ieteicamo astoņu stundu miegu (18%).Amway aptaujā arī noskaidrots, ka Latvijas sievietes ar šodienas pieredzi nepieļautu, ka pirms gulētiešanas netiek noņemta kosmētika (12%) – uz šo kā savu “grēku” biežāk norādījušas respondentes vecumā no 60 līdz 74 gadiem. Katra desmitā daiļā dzimuma pārstāve pievērstu uzmanību arī tam, lai ikdienā tiktu lietoti vecumam un ādas tipam atbilstoši kosmētikas līdzekļi. Turklāt dāmas arī atzīst, ka 20 gados būtu vēlējušas iegādāties dārgāku un kvalitatīvāku kosmētiku.

Jāatzīst, ka  ja man būtu iespēja atgriezties, es noteikti  izmainītu pāris lietas savā sejas kopšanas rutīnā, iegādājoties kvalitatīvākus produktus, jo tieši tie ir vieni no svarīgākajiem, lai saglabātu savas ādas jaunavību. Protams, dzertu vairāk ūdeni un mazāk kreņķētos par dažādiem niekiem, jo arī tas atstāj iespaidu uz ādas kopējo izskatu, mirdzumu un skaistumu.

Ļoti rūpīgi testēju šo Artistry acu krēmu, varu teikt, ka tā bija diezgan skrupuloza testēšana, jo man patiesi gribējās saprast, vai šis produkts ir spējīgs attaisnot uz sevi liktās cerības. Mūsu sabiedrība, es tai skaitā ir notrulinājusies no daudzām reklāmām, kuras sola neiespējamo, tāpēc vēlme un cerība atrast ideālu produktu kļūst par sapni, kuram daudzi vairs neļaujas.


Mazliet interesanti fakti, par pašu produktu:

 ARTISTRY zinātnieki, destilējot Gardenia Grandiflora nenovecojošās cilmes šūnas, radījuši spēcīgu eliksīru.Ekskluzīvais CellEffect24 komplekss ar īstu zeltu un NUTRILITETM sastāvdaļām pastiprina Gardenia Grandiflora cilmes šūnu eliksīra efektu.Šis tehnoloģiskais sasniegums atjauno ādas vitalitāti un palielina ādas enerģijas indeksu 68 reizes


Manas galvenās problēmzonas tieši acu rajonā ir smalkās krunciņas pie apakšējās acu līnijas, kā arī mīmikas krunciņas, kuras kūst redzamākas, kad pārāk maz gulēts vai pārmērīga stresa ietekmē.
Pirmais no efektiem, kuru aprakstīju pirmajos iespaidos ir ādas tvirtuma, elasticitātes paaugstināšanās, kuras efekts kļuva izteiktāks pamanāms visu šo testēšanas laiku. Otrais efekts ir mazo krunciņu mazināšanas, īpaši pie apakšējās skropstu līnijas, par kuru minēju šeit, savā youtube video ( video pašās beigās, toreiz biju tā sajūsmā, ka gribēju padalīties!) šis efekts ir palicis vel redzamāks. 

Artistry Supreme LX Produkta plusi -  iepakojums ar ērtu dozatoru, krēma konsistence nav pārāk bieza, tā ir viegla, ļoti ari uzsūcās, nekairina acis, lieliski sadarbojās arī ar dekoratīvo kosmētiku. 
Produkta mīnusi - godīgi pateikšu, ka tos nemainīju, jo šajā produktā mani apmierināja gan vizuālais baudījums iepakojumā, funkcionalitāte un efekts.

Atsauksme testējot Artistry Supreme LX
Adas tvirtumu uzlaboja dabiskie antioksidanti un to darbību var just jau no pirmās lietošanas reizes - tiek uzlabots ādas tonis, tvirtums. Par ko jau runāju šeit, savos pirmajos testa iespaidos.
Produkts, kas patiesi darbojās, viņš pakāpeniski mēneša laikā uzkrāj savu efektivitāti, regulāri lietojot guvu ļoti labus rezultātus tieši mazo krunciņu samazināšanā, ādas toņa uzlabošanā. Noteikti iesaku šo produktu, jo mana zem acu rajona āda jau ilgi nav bijusi tik veselīga, jaunavīga un starojoša. 
Pats labākais šajā produktā ir tas, ka viņu ir pieļaujams lietot arī tad, kad nav radušās šīs krunciņas , tāpēc, ja man būtu jātgriežās 20 gadu vecumā, es noteikti gribētu šādu krēmu, jo iespējams, ka tagad man nebūtu tik daudz ko koriģēt savā zem acu rajonā.

Meklē pie Amway izplatītājiem https://www.amway-latvia.com/

Lai burvīga diena!
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma