Meklē blogā

Favorīti:Sejas kopšana & melnās piektdienas izpārdošnas

Sveicieni šodienā!

Jau kādu laiku neesmu dalījusies ar saviem kopjošās kosmētikas favorītiem. Parasti tas notiek tāpēc, ka ir tik grūti izlemt, kas no visa mēģinātā šajā mēnesī ir tik īpašs, lai ar to padalītos citiem.
Šoreiz diezgan skaidri ir noformulēts viedoklis, ar kuru domāju padalīties, iespējams, ka šī atsauksme var kā noderēt - ņemot vērā, ka melnās piektdienas atlaides ir pavisam tuvu, ja ne  jau klāt!

Noteikti ieteiktu ieskatīties https://www.beautybay.com/ https://www.lookfantastic.com/  http://eu.feelunique.com/ https://www.cocooncenter.co.uk/ meklējot dekoratīvās un kopjošās kosmētikas atlaides melnās piedienas izpārdošanās.

Pievēršoties mēneša favorītiem

Sejas maskas, saprotu, ka man ļoti patīk lietot ērtās maskas, tādas kā drāniņ- maskas, kuras uzliec, viņas izdara visu labo darbu un tad vari doties pie miera. Vairākums no šīm maskām ir vienkārši ļoti labas mitrinošas maskas, kuras ir vieglas, ļaujot no rīta izskatīties svaigi un veselīgi. Šim nolūkam šajā mēnesi esmu lietojusi Missha, Tonymoly un pat amizanto Kocostar gabaliņu masku, kura atšķiras ne tikai ar to, ka viņai piemīt dabisks aromāts, bet arī ar to, ka viņa ir izteikti barojoša.

No mazliet smagākām, bet vairāk attīrošām maskām lietoju Algotherm Algo Mask -  tā ir maska un skrubis divi vienā!Ļoti foršs produkts, jo nekairina ādu, bet lieliski to balansē, attīra ādu, mazina poras un padara ādas toni vienmērīgāku. Šo masku var izmantot kā skrubi, jo sastāvā ir mazas, bet jūtamas skrubja daļiņas. Es gan izvēlos neaizrauties ar skrubēšanu, jo man ļoti patīk tvirtā, atsvaidzinošā sajūta, ko izjūtu pēc šis maskas lietošanas.
Pateicoties Kiehl`s adventes kalendāram kuras sastāvā ir mini iepakojums Turmeric & Cranberry seed energizing radiance masque man šajā mēnesī tika superīgā sejas maska, kura lieliski tiek galā ar taukainu ādu. Produkts ir ideāls, jo attīta, mazliet silda sejas ādu, padarot ādas toni daudz vienmērīgāku, bet arī palīdz tikt galā ar aizsprostotām porām, mazina pārmērīgu ādas taukošanos. Šajā mēnesī man ir vel viens maziņš šis maskas mini iepakojums pateicoties Lubova ( paldies!) par ko es ļoti priecājos.
Maska, kuru lietoju tad, kad negribās  ierastās mālu maskas vai arī pārāk censties ar maskas uzklāšanu Kiehl`s Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque tā ir piecu minūšu maska, kas patiesi darbojās. Uzklājot šo superīgo produktu mana āda tiek nomierināta, mazināti kairinājumi, tā tiek mitrināta un pēc piecām līdz desmit minūtēm esmu gatava savai dienai. Šī maksa neizsauc nekādu apsārtumu vai kairinājumu tāpēc lieliski lietojama jebkurā diennakts laikā.
Šobrīd, kad atskatos un par to rakstu - liekās tik daudz masku, kaut gan ikdienā es neuzskatu, ka lietotu pārmērīgi daudz kopjošo produktu.

Sejas attīrīšanas rutīnā lietoju  eļļas kosmētikas noņemšanai, šajā mēnesī vairāk lietojās L`Occitane 5% Shea cleansing oil, lai noņemtu izteikti biezu kosmētikas slānīti, bet Bioderma sensibio Mild cleansing fooming gel, lai attīrītu ādu no netīrumiem, kā arī  pie mazāka dekoratīvās kosmētikas daudzuma.
Protams, ka gadījās tādi mirkļi, kad negribēju lietot eļļas kosmētikas noņemšanas līdzekļus, tad manos favorītos izvirzījās Douglas essential eyes & lips micelārais ūdens un divfāžu micelārais ūdens ar eļļu, kurš bagātināts ar īrisa ekstraktu, lieliski tika galā ar visu iespējamo kosmētiku. Šie Douglas produkti ir ļoti labi, noteikti ieteiktu paskatīties, pamēģināt - domāju, ka tā nebūs vilšanās.

Putojošie attīrošie līdzekļi manā kosmētikas plauktiņā varē divi favorīti Kiehl`s Calendula deep cleansing foaming face wash par kuru jau visiem, kas mani pazīst ir apnicis klausīties, jo tas ir viens no pašiem labākajiem attīrošajiem līdzekļiem, ja tev ir taukaina āda.  Otrais produkts, kurš ir izteikti maigs, derēs jutīgas un visu ādas tipu īpašniekiem ir Kiehl`s Cucumber Herbal conditioning cleanser ar gurķu ekstraktu lieliski nomierina, maigi attīrot. Šis produkts ir tik maigs, ka to ir iespējams lietot pat divas reizes dienā, tas nerada velkošu sajūtu pat izteikti jutīgā sejas ādā.

Sejas tonikos  savu pirmo vietu dalīja divi produkti Decleor Aroma cleanse ar neroli eļļu un Kiehl`s Cucumber Herbal Toner abi šie toniki palīdzēja balansēt manu ādu. Decleor Aroma Cleanse essential tonifying lotion lietoju vairāk no rīta, kad bija nepieciešams atsvaidzināt ādu un izvēlējos to lietot  putojošā, attīrošā līdzekļa vietā. Parasti es attīru seju ar putojošo līdzekli vakarā, kad tiek noņemta kosmētika, bet no rīta iztieku tikai ar toniku.
Kiehl`s Cucumber Herbal Toner lietoju pāris pilītes plaukstās, vakarā, jo viņam piemīt izteikti mitrinošs, līdzsvarojošs sastāvs - uztveru to vairāk kā mitrinošu esenci, kura mazina iekaisumus.

Esam pamazām nonākuši pie sejas krēmiem,  pirms  sejas krēma uzklāšanas, pat pirms tonika lietošanas es šajā mēnesī lietoju Institur Esthederm Eau Cellulaire spreju, kurš aktivē sejas ādu un es esmu pamanījusi, ka pēc šī produkta lietošanas daudz efektīvāk darbojās serumi un sejas krēmi.

Sejas kopšanas rutīnā kā rīta serumu izmantoju The Ordinary Niacinamide 10% +zinc 1% šo serumu lietoju katru otro dienu, bet kā vakara serumu The Ordinary Buffet peptīdu serumu katru otro vakaru. Nelietoju to katru vakaru, jo rudens/ziemas sejas kopšanas rutīnā pamazām iekļauju A vitamīna krēmu, kurš ir pietiekami aktīvs, lai to nelietotu kombinācijā ar peptīdiem.
Jau trešā pudelīte Vichy Slow age, kā nojaušat es mīlu šo serumu, ko lietoju no rītiem, jo sastāvā esošais Spf ir vitāli nepieciešams katrā dienā, ja vien domā iziet ārpus mājas. Lieliski uzlabo sejas toni, mazina apsārtumus un burvīgi smaržo pēc baltajiem ziediem. Uzskatu, ka iegādāšos arī 4,5,6 pudelīti! Lielisks produkts!

Dienas krēms par kuru esmu stāvā sajūsmā, bet vel neesmu uzrakstījusi atsauksmi tas ir Algotherm Marine Life cream debešķīgs, fantastisks krēms, kuru iegādāšos atkātoti, kad šis trauciņš būs beidzies. Noteikti iesaku pilnīgi visām mana vecuma sievietēm, jo viņš lieliski vitalizē sejas ādu, padara to maigu, mitrinātu, jūtu vieglu liftinga efektu nav trekns, ātri iesūcās. Vienkārši lielisks krēms, kurā esmu iemīlējusies.
Periodiski šī mēneša laikā, kad izvēlējos lietot A vitamīna krēmu uz nakti, kā dienas produktu lietoju Algotherm Algohydra produktu, kas ir kā mitrinoša emulsija - ļoti viegla tekstūra, viegls un patīkams mitrinošs efekts, taukainas ādas īpašniecēm ļoti patiks, gluži kā man.
Periodiski, kad laiks palika vēsāks, nepatīkamāks, izvēlējos uzklāt īpaši kopjošo, barojošo un mitrinošo sejas krēmu no Kiehl`s Ultra facial cream, kurš ir mana vīra favorītos, bet ko ir vērts pieminēt, jo viņš  momentāni mitrina, pabaro un aizsargā pat ļoti sakairinātu, vēja aprautu ādu.
Nakts produkts no Beaute Pacifique super3 booster A vitamīna krēms, kuru lietoju divas līdz trīs reizes nedēļā. Lielisks produkts, kurš palīdz tikt galā ar pumpām, aizsprostotām porām un kā bonuss iegūsti jaunavīgāku, veselīgāku seju starošu ādu un veselīgu mikro-cirkulāciju. Šis krēms ir tik aktīvs, ka āda ir jāpieradina pie tā lietošanas, jo viņš saasina esošo pumpu problēmu, bet tad paralēli, kad seja ir attīrījusies palīdz tai normalizēt ādas taukainību, atjaunojot ādas kolagēna izstrādes aktivitāti pat dziļākos slāņos.

Protams, kā acu krēmu lietoju lielisko Artistry Supreme LX acu krēmu, kas lieliski uzlaboja manu acu zonas tvirtumu, mazināja mazās krunciņas un kļuva par manu ikdienas must have produktu.

Lūpu balzāmu jūrā, kā aktuālākais priekš manis ir tas lūpu balzāms ko lietoju  uz nakti, lai jau pamostoties varu būt ar maigu un koptu lūpu zonu. Blistex Medplus ir lielisks līdzeklis, kuram piemīt atsvaidzinoša, ārstējoša iedarbība satur daudzas vērtīgas eļļas un eikaliptu, kurš burvīgi saved kārtībā lūpas.

Paldies, ka izlasīji tik tālu! Sanāca varen daudz, kaut arī centos visu minimalizēt, ja vēlies varu uzrakstīt par savu matu kopšanas rutīnu/ favorītiem un ķermeņa kopšanas rutīnu/favorītiem.

Vai esi mēģinājusi kādu no produktiem, kuri ir mani favorīti? Kā patika?

Lai super forša diena!
Ilze

1 komentārs

  1. Noteikti vēlos par matu/ ķermeņa kopšanas rutīnu/ favorītiem! Paldies! Un interesants bija šis raksts.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma