Meklē blogā

Atsauksme Kiehl`s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser,Toner

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar atsauksmi par Kiehl`s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser, īpaši maigo sejas attīrīšanas līdzekli.

 Pēdējā laikā, kad intensīvāk testēju dažādas attīrošās maskas esmu pārcentusies ar sejas attīrīšanu, jā, arī man, kā taukainas ādas īpašniecei var tā notikt. Tas rezultējas ar vēlmi lietot maigākus attīrošos līdzekļus, lai nomierinātu un līdzsvarotu ādu. Kaut arī es neizsakāmi mīlu un visiem taukainas ādas īpašniekiem iesaku šo Kiehl`s Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash  putojošo līdzekli, tomēr, kad ādai ir nepieciešama maigāka attīrīšana Kiehl`s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser ir zelta vērts.
Produkta sastāvā nav ziepju un sulfātu, kā arī, tas ir speciāli radīts priekš visiem ādas tipiem, īpaši jutīgai un sausai ādai.
Kiehl`s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser formula veidota ekstrahējot gurķi, tā iegūstot visas vērtīgās vielas vielas, kā arī glicerīns, kurš sniedz piemērotu mitrināšanu, piemērots pat visjūtīgākajam ādas tipam.

Sajūtu atsauksme par Kiehl`s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser: saputojot šo līdzekli tas veido krēmveidīgas putas, kuras ir biezas, blīvas.  Paša attīrošā produkta konsistence ir gēlveida, maigi pērļu baltā krāsā, smaržojošs pēc gurķiem un dažādiem augiem. Diezgan dabīgs aromāts, bet ne tik dabīgs, lai būtu apnicīgs, nav uzstājīgs. Attīra ādu no netīrumiem, kā arī, kosmētikas paliekām ļoti mitrinošā, saudzīgā veidā. Man nekairināja ādu un acis.
Kaut jūs varētu sajust par to maigo mitrināšanu par kuru es runāju! Putojošo līdzekli nesteidzos momentāni mazgāt nost no sejas, jo tam nepiemīt velkoša un sausinoša sajūta. Lieliski var sajust, ka formula ir bez ziepēm, jo nav klasiskā ziepju sajūta. Tāpēc iesaku šo līdzekli visiem ādas tipiem, domāju, ka nebūs vilšanās.

Pēc sejas attīrīšanas un pirms seruma, sejas krēma lietoju šo te mazulīti Kiehl`s Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner, kurš ir piemērots jutīgam un sausam ādas tipam. Nesatur alkoholu, kas ir garants, ka sejas āda netiks kairināta. Sastāvā esošais gurķu ekstrakts un no augiem iegūtais alantoīns mīkstina ādu, kā arī uzlabo ādas mitruma piesaistīšanas spējas, kas ir īpaši nepieciešams dehidrētai sejas ādai.
Sastāvā esošie augu ekstrakti līdzsvaro, aizsargā un neļauj ādai izžūt - kā rezultātā āda ir mitrināta, tonizēta un sagatavota seruma, sejas krēma uzklāšanai. Toniks pieejams arī lielajā tilpumā, man ir 40ml travel size  mazulītis.

Sajūtu atsauksme par Kiehl`s Cucumber Herbal Alcohol-Free Toner: Toniku uzklāju uz jau iepriekš attīrītas ādas, iepilinu pāris pilītes plaukstās un izlīdzinu pa visu sejas, dekoltē ādu, tad uzklāju sejas krēmu. Produkta smarža ir maiga, bet jūtama, var just gurķu svaigumu, kurš caurvīts ar dabiskām augu notīm. Pēc uzklāšanas jūtama mitrinoša sajūta, ļoti patīkams sejas toniks.

Par Kiehl`s produktiem varu teikt to, ka viņi attaisno uz sevi liktās cerības, katrs produkts apsola tieši tik cik var pildīt un to piepilda godam. Šī produktu sērija nav izņēmums. Aicinu aiziet uz tuvāko Kiehl`s veikaliņu T/C Spice vai T/C Stockmann un paprasiet paraudziņus, iespējams ka tieši šie kļūs par Jūsu mīļākajiem produktiem.

Lai skaista šī diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma