Meklē blogā

Kosmētikas favorīti Vasara 2017

Sveicieni šodienā!

Vasaras kosmētikas favorīti ir tik mainīgi, liekās, ka šajā vasarā lietoju tik daudz un dažādus produktus, kuri visu laiku mainijās un rotēja. Testēju daudz produktus, bet ir tadi, kuri ir palikuši sirdī un prātā, kuru varu nosaukt par favorītiem,  jo tie izceļās ar kādu veiksmīgu īpatnību - formulā, klājumā vai tonī.

Sākšu ar mīļāko dekoratīvās kosmētikas produktu - acu ēnām! Dievinu testēt, iegādāties un jā, arī kolekcionēt skaistas acu ēnas, ikdienas grimā vienmēr lieku uzsvaru uz acīm. Iespējams, tieši tāpēc, ka ja nelietoju acu ēnas - dēļ manas acu formas un īsajām skropstām nav tik izteiksmīgs skatiens, kā man personība to vēlētos.  Iesaku visām sievietēm, kurām ir  hooded eyes acu tips, kāds man ir jau kopš dzimšanas, likt uzsvaru uz acīm, lai padarītu acis atvērtas. Šādam acu tipam vislabāk izskatās smokey tipa acu grimi. Tām kurām ir šāds acu tips - kāds ir jūsu ikdienas grims?
Pievēršoties favorītu acu ēnu paletēm, ilgi gaidītā Too Faced Chocolate Bar  veiksmīga, kvalitatīva palete, par kuras iegādi sapņoju jau kādu laiku. Tā kā Latvijā šo brīnumu nevar iegādāties, palūdzu to atsūtīt draudzenei no UK, ja ir tāda iespēja, noteikti iesaku iegādāties. Ēnas ir kvalitatīvas, kaut arī pūderainas un viņam nepatīk sadarboties ar citu zīmolu ēnām, ja tā dara tad mēdz birt un neuzslāņoties. Lietojot ar šī paša zīmola acu ēnām viss ir perfekti.
Otrs lielākais favorīts ir Cargo cosmetics around the world acu ēnu paleta ar satīna acu ēnām burvīga palete, kurā ir ļoti kvalitatīvas ēnas. Šo paleti ieguvu skaistumkastītē kuru pasūtu no lookincredible - deluxe box, kuru apsolu atrādīt drīzumā.
Šīs paletes plusi ir perfekta pigmenta un iztušēšanas attiecība, kad pigments gan iztušējās, gan neveido dīvainus pleķus, kā tas mēdz būt, ja ir tik izteikta intensitāte ( youtube piemērs bēdīgi slavenā ABH Subculture Palette).
Trešā palete, kuru piespiedu sev lietot deļ "viena palete vienā nedēļā challenge" ir budžetam draudzīgā zīmola Sleek makeup palete "Snapshots"  palete ir diezgan birstoša, bet ar samērā labu pigmentu, krāsaina, ar skaistiem violetiem, rozā, bronzas, zaļganiem toņiem. Ja kāds no jums nav mēginājis ši zīmola acu ēnas - noteikti iesaku izmēģināt, pašas ēnas ir nepieklājīgi lētas ap 10 euro, jāsūta no viņu mājas lapas.  Iesaku viņu izgaismotājus un lūpu krāsas, tie tiešām ir skaisti.
No fotoaparāta paslēpusies Urban Decay acu ēnu bāze un Maybelline color tattoo eyeshadow matte produkti kurus pērku atkārtoti un lietoju ilgi, ideāli notur acu ēnas  tām paredzētajā vietā.
Nyx Cosmetics Strobe of Genius ir viena no top izgaismotāju paletēm pie kuras atgriežos atkal un atkal jo tā ir labas kvalitātes, izteikti mirdzoša izgaismotāju palete ar smalkāka un rupjāka maluma izgaismotājiem.
Kā otrs lielākais favorīts izcēlās Laura Geller Baked Highlighter duo #French Vanilla/ Golden Rose netipisks izgaismotājs, vismaz manā arsenālā - ļoti dabisks un skaists. Lieliski patiks tām sievietēm, kurām gribās dabisku izgaismotāju, kas ideāla kvalitātē par atbilstošu cenu.
Artistry signature color  Highlighting Tint ir burvīgs produkts, ja ir vajadzība un vēlme pēc krēmveida izgaismotājiem, vispiežāk  viņu lietoju piejaucot pie kāda no matētajiem tonālajiem krēmiem, tā iegūstot dabiskāku efektu.  Loti dabisks izgaismotājs, kurs radīs veselīgas ādas efektu, bet to uzklājot dienas grimā - izskatīsies svaiga un pamodusies.
Par lielisku sabiedroto ir kļuvis Butter Bronzer no Physicians formula light bronzer lielisks produkts, labi der pat ļoti gaišai ādai, pilnībā matēts, klājās ideāli, smaržo pēc kokosa un nepazūd no sejas ādas visas dienas laikā. Sejas konturēšanā savu pozīciju atjaunoja NYX Cosmetics Powder Blush Taupe tonī, kuru izmantoju vasaras sākumā, kad mana āda vel bija ļoti gaiša un saules staru neskūpstīta.
NYX Professional Makeup Sweet Cheeks blush palette burvīgs produkts, kuru izmantoju ne tikai kā vaigu sārtumu, bet arī kā acu ēnas! Lieliski toņi, labs klājums, spēcīgs pilgments, ja ir vēlme pēc vairākiem vaigu sārtumiem vienuviet tad noteikti ši palete būs arī tavos favorītos. Iestājoties rudenim es jau redzu kā izmantošu šīs paletes vina toņus, oražos un bronzas lai radītu skaistus grimus.
Laura Geller spackle fortified under makeup primer burvīgs mitrinošs praimeris, kas rūpējās par manu sejas ādu sniedzot tai papildus mitrināšanu un kopšanu.
Tonālajos krēmos jaunpienācējs Douglas 12h  foundation pašā gaišākajā toni ir kļuvis par labu palīgu ikdienas grimos. Īpaši plāns, bet uzslāņojams tonālais krēms, kurš nav redzams uz sejas ādas, bet lieliski uzlabo tās toni. Patīk šī formula kurā nav eļļas, bet finišs nav matēts drīzāk dabisks. Ādai ļoti patīk, jo neveidojās nekādas negaidītas pūtītes vai iekaisumi.
Kā konsīleri visu vasaru lietoju PUR konsīleri pumpām un citām nepilnībām, bet Artistry konsīleri jutigajam zem acu rajonam, šāda kombinācija darbojās ideāli.
Otrais lielākais favorīts ir Max Factor Lasting performance foundation ideāla noturība, plāns klājums, bet lieliski maskē sejas ādas nepilnības. Viens no visnoturīgākajiem tonālajiem krēmiem, kurš nepazūd no ādas, vienīgais mīnuss ir tas, ka viņš mēdz oksidēties par pus toni tumšāks. Tās kuras vēlās pamēģināt iesaku izmēģināt tonīti gaišāku, jo patumšināt grimu mēs varam vienmēr lietojot bronzeri, ar gaišināšanu var būt mazliet lielāka ķēpa.
Jaunums manos favorītos ir Dr.Hauschka loose powder translucent caurspīīgs pūderis ar dabiskiem augu ekstraktiem, kas ne tikai matē un piefiksē grimu, bet liek sajusties sievisķīgi dāvājot ne tikai matētu ādu bet arī brīnumainu augu aromātu. Dr.Hauschka ir dabiskais, eko zīmols un viņa produkti manā grima plauktiņā vienmēr ieņems īpašu vietu.
Uzacu produkti kuri ir iekrituši manā sirdī ir NYX Cosmetics Precision brow pencil, kurš ienāca manā kosmētikas arsenālā uz vasaras beigām, bet ļoti labi sevi pierādīja un parādīja ar perfektu toni, izpildījumu un klājumu. Senais draugs no NYX Cosmetics eyebrow cake powder ir un paliek favorītos, ja vel neesat ar to iepazinušies ļoti iesaku. Jaunais Douglas makeup Brow 3 in 1 iepatikās dēļ skaistā šampānieša toņa izgaismotāja un vaska, lieliski palīdzēja sakopt manas uzacis.
Viens no maniem mīļākajiem kosmētikas piefiksēšanas sprejiem ir no NYX Cosmetics Matte finish setting spray , kas lieliski pastiprina makeup intensitāti piefiksē un palīdz matēt sejas ādu. Lietoju kā pēdējo soli grimā, kā arī, atsvaidzinu grimmu karstās dienās ar šo produktu.
Lūpu krāsas kurās iemīlējos tieši šajā vasarā ir šķidrās lūpu krāsas no ColourPop dažādos finišos, gan matētos, gan mirdzošos, metāliskos un satīna. Es tiešām saprotu kāpēc tik daudziem patīk šie produkti! Viņi ir ideāli noturībā un izpildījumā, dažādi neparasti toņi un tekstūras. Otrā mīlestība ir NYX lūpu produkti, īpaši metāliskā lūpu krāsa un matētās lūpu krāsas fantastiski skaistos toņos.
Kā skropstu tuša mans nemainīgs, bet perfekts sabiedrotais ir Max Factor False Lash Epic mascara visiem iesaku, ļoti labas kvalitātes tuša.
Īpaši mīļi ir Essence šķidrie laineri, lieliski pie jebkura grima, laba noturība un izpildījums, ļoti iesaku izmēģināt.
Protams, ka es lietoju arī lūpu balzāmus, bet neviens no esošajiem īpaši neizcēlās, lietoju gan Loccitane, gan Nivea lūpu sviestus periodiski izmantojot arī Maybelline lūpu balzāmus.

Tādi ir mani kosmētiskie favorīti, lai arī kā es gribēju uzrakstīt īsāk - nesanāca,  paldies, ka izlasījāt līdz galam!
Ja vēlaties redzēt šos produktus darbībā skatieties manu Video Makeup ar Vasaras favorītiem

Lai mums skaista diena
Ilze

3 komentāri

  1. I would like to try the maxfactor mascara :)

    xxx

    anna from http://www.mimundonormal.pl/

    AtbildētDzēst
  2. Pie acu grimma ieteiktu piestrādāt, jo tumšais laineris zem acs to vērš mazāku nekā acs ir īstenībā, rezultātā acis ir izceltas, bet izskatās pēc šaurām šķirbiņām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, par viedokli, bet laineris pie mana acu tipa(hooded eyes- vari palasīt pa to internetā, ja interese) vispār īsti nav redzams.. vienīgais ko redz ir improvizēts acu laineris :D unnn viņš nav vilkts zem acs.. ja kas...kā jau teicu, acu tips..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma