Meklē blogā

Atsauksme NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish Shadow Palette Electric

Sveicieni šodienā!

Halloween makeup laiks ir klāt un tieši priekš šī laika tik aktuāla kļūst dažādu krāsainu makeup look klātbūtne dažādās ballītēs, arī šajā mēnesī mani bija apciemojusi  iedvesma un izveidoju trīs dažādus grimus, kuriem izmantoju vienu no manām nu jau mīļākajām, jaunajām acu ēnu paletēm no NYX Professional makeup.

Iedomājos, ka tas ir cienījams iemesls, lai pastāstītu vairāk par NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish Shadow Palette Electric paleti un manām sajūtām, to lietojot ar to eksperimentējot, veidojot gan ikdienas, gan svētku grimus.
Pašas palešu sērijas virzoša ideja ir ļoti ideāla, ne tikai vizāžistiem, bet katram kosmētikas entuziastam, kurš vēlās iegūt vairāku finišu paleti. Noteikti, ka jums ir bijusi sajūta, kad vēlaties vienu konkrētu toni gan mirdzošā, gan matētā finišā. Šī palete sastāv no četriem dažādiem toņiem, katrs no tiem savā finišā, matētā, satīna un mirdzošā finišā. NYX Professional Makeup Ultimate Electric ļoti noderīga, jo ar paleti ir iespējams izveidot pat viena toņa grimu tā, lai tas izskatītos labi.

Ideāli piemērota vasarai, ballīšu sezonai, svētkiem un tādiem makeup look, kuriem ir nepieciešama krāsa, spilgtums vai kāds košāks akcents.
Kā jau noprotat manās rokās nonāca NYX Professional Makeup Ultimate Multi-Finish Shadow Palette Electric pati spilgtākā no paletēm, kura sevi lieliski atver gan matētos, gan mirdzošos finišos.
Matētā finišā:
Satīna finišā:
Mirdzošā finišā:
Palete viegli pūderaina ja iet runa par matētiem toņiem, bet tas netraucē uzklāt grimu, labi uzslāņojama, lieliski pludinās un pigments ir pietiekams, lai izveidotu skaistu un redzamu makeup look. Satīna ēnām piemīt zīdains mirdzums un tās lieliski iederas ikdienas kombinācijās ar mierīgākiem, zemes toņiem. Mirdzošais finišs ir burvīgs vakara, svētku grimos un kā akcents uz kustīgā plakstiņa. Visas šīs ēnas klāju gan ar sintētiskajām otām, gan dabiskajām, klājās vienlīdz labi. Mirdzošās ēnas klāju arī mitrā veidā un man ļoti patika, kā tas izcēlās ar savu mirdzumu.
Ūdens zaļganais tonis ir viens no maniem mīļākajiem, kā otrais visskaistākais ir rozā un gaiši zilais, bet zaļganais tonis ir īsta zvaigzne veidojot kontrastainus makeup look.
Jāsaprot, ka šie toņi lieliski pludinās kopā, veidojot jaunas krāsas un tāpēc šī palete iegūst vel lielāku funkcionalitāti.
Attēlā variet apskatīt:

Veidoju makup izmantojot šo paleti



Uzskatu, ka šo paleti izmantošu arī turpmāk, meklē viņu NYX Professional Makeup veikalos T/C Stockmann un Aspazijas bulvārī 32

Lai forši nosvinas!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma