Meklē blogā

Atsauksme L'Oréal Paris True Match The One konsīleris

Sveicieni šodienā!

Konsīleru izmantoju kā mazo ikdienas palīgu, lai nomaskētu tādas nepilnības,kā tumšos lokus zem acu rajonā, piekoriģētu uzacis un lūpu krāsu. Krāsu korekciju lietoju vairāk kombinācijā ar klasiskiem konsīleriem, ja ir tāda nepieciešamība. Piemēram klājot persiku, vai sārto konsīleri maskējot tumšos/zilos lokus tad plānā kārtā to piefiksēju ar miesas krāsas konsīleri.


Esmu no tām, kurām nepatīk piefiksēt konsīleri ar pūderi, jo tas ļoti izsausina zem acu rajonu - neredzu tam labumu, jo šādā piefiksētā veidā konsīleris izceļ visas rieviņas šajā delikātajā rajonā.
Tieši tāpēc šo konsīleri testēju bez piefiksēšanas ar pūderi, varu teikt, ka nejutu pēc tā vajadzību, jo L'Oreal Paris True Match Concealer lieliski piefiksējas zem acu rajonā, ļoti ātri saplūstot ar ādu.


True Match ģimenē ir labs pieaugums šis L'Oreal True Match Concealer sniedz vieglu līdz vidēju koriģējošo efektu. To ir iespējams uzslāņot, bet uzskatu, ka šis ir viens no tie produktiem, kur dēļ sastāvā esošā kofeīna, tas būs must have tiem, kuriem ir tendence uz zem acu pietūkumu, maisiņiem.
Sastāvā esošie izgaismojošie pigmenti viegli atstaro gaismu un mazina redzamās nepilnības.

Testējot produktu:

Protams, ka es gaidīju, ka šīs konsīleris būs dadz biezākas konsistences. Tomēŗ šis konsīleris ir ļoti plānas tekstūras, viegli klājās, ātri piefiksējās. Parasti lietoju otiņu vai mazo BB sūklīti lai nofiksētu to zem acu rajonā. Pēc uzklāšanas jūtu mazliet kņudinošu sajūtu, bet tā pāriet- visdrīzāk, dēļ sastāvā esošā kofeīna, kas palīdz atsvaidzināt zemacu zonu.

Toņi ļoti patīkami, labi saplūst ar ādu, pats gaišākais uz manas ādas ir pārāk gaišs, bet to atjaucot ar mazliet tumšāku es iegūstu savu perfekto toni. Gaišākais tonis 1.N Ivoire mazliet tumšāks 2.N vanilla 



Atzīšos, ka mazliet izbrīnijos, ka šis konsīleris tik labi saplūda ar ādu un neradija smagu efektu. Man kā taukainas ādas īpašniecei tas radīja patiesu pāŗsteigumu.
Bildes bez konsīlera un ar:




Kam ir piemēŗots šis produkts?

Vieglu nepilnību maskēšanai zem acu rajonā. Ja ir jātiek galā ar lielākām nepilnībām ieteiktu izmantot krāsu korekciju vai uzslāņot esošo korektoru. Sadarbojās arī ar taukainu ādu! Lieliski tiek galā ar vieglu pietūkumu un maisiņiem, tā tad lietojams produkts tieši tiem, kam ir aktuāla šāda problēma.

Meklē veikalos Drogās, kā arī lielākajos veikalu tīklos

Lai  forša ši diena!
Ilze

2 komentāri

  1. Uz tevis pavisam nemanāms konsīleris. Tik labi izskatās1 Man gan viens tonis bija pa gaišu, bet otrs pa tumšu :( Tāpēc palikšu pie sava Maybelline Eraser.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā gadās, ādas atšķiras un tad vien var nobrīnīties, kas otram galīgi neder, bet citam der ;) p.s Maybelline ir loti foršs :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma