Meklē blogā

L`occitane pārsteigumu kastīte viņai

Sanāca būt T/c „Spicē” kurā man nepatīk būt, pati nezinu kāpēc nepatīk, bet ne par to stāsts, tā nu ieraudzīju L`Occitane veikalu, ar laipnajām pārdevējām ( māk piemeklēt darbiniekus) pēc īsas sarunas sapratu, ka jauno skaistuma kastīti ir iespējams iegādāties uz vietas, kas ir ļoti ērti, jo biju domājusi, ka to var tikai caur interneta veikalu. Ilgi nedomādama iegādājos + feisbuka akcijas mazos krēmiņus.

Veram vaļā kasīti:

Kā jau vienmēr, sākumā aprakstīšu tos produktus, kuri manuprāt un priekš manis ir paši aktuālākie un interesantākie, bet pabeigšu ar tiem, kuri ir mazāk aktuāli.

Pats jaukākais produkts kastītē bija burvīgās  Neroli & orchidee perfumed soap 125gr -  godīgi sakot,  tā ir smarža, kas ir patiesi mana, es viņas pat noliku guļamistabā uz galdiņa, jo smarža ir tik fantastiska un neuzbāzīgi maiga, ka gribās to just „fonā” , esmu sajūsmā J
Neroli & orchidee lait parfume body milk 50ml – jūs jau sapratāt, ka tagad es esmu iemīlējusies šajā smaržā, tāpēc meklēšu pilno izmēru un cerēšu uz smaržām ar šo smaržu J
L'Occitane Precious Cleansing Foam Immortelle 50ml – attīrošās sejas putas,  man parasti šādi produkti nesajūsmina  jo liekās ka pārāk sausina ādu, bet šoreiz izmēģināju un tik traki kā parasti nebija, smarža ļoti patīkama, uzklājot maigās putas, rodas maigi eļļaina noskaņa.

Tagad  mazie paraudziņi:
Roku krēms ar šea sviestu  10 ml – ļoti barojošs un viņu roku krēmus  jau esmu periodiski lietojusi, tāpēc patīkami šādu mazulīti iegūt savā īpašumā, labi nesāsies nominās.

l'occitane creme radieuse hydration cream – paraudziņš  no angelikas sērijas, kuru gribēju izmēģināt, labi ka bija šeit iekšā, jo man tik izcilu mitrināšanu nedeva, tāpēc nemeklēšu lielo iepakojumu.


l'occitane almond milk concentrate – šo produktu ir pārvērtējuši, ir jau protams labs, patīkams, bet laikam tomēr cena atturēs iegādāties lielo iepakojumu, protams, ja būtu labas atlaides.. varbūt..

l'occitane shampoo body & strength ar piecām ēteriskajām eļļām -  labi putoja, patīkams šampūns

l'occitane repairing mask ar piecām ēteriskajām eļļām – diemžēl  matiem nepietika, likās, ka īpašu efektu nedod vienīgi kļuva tādi kuplāki, mīkstāki, prasījās vairāk produkta.

l'occitane precious bb cream  tonīti  gaišākā iespējamā – īsti man „neierakstījās” varbūt vienkārši nav mans produkts.

Vērtējums : Man ļoti patika,  bija labs līdzsvars starp lielāka izmēra produktiem un paraudziņiem, protams, ja  nebūtu tik patīkama smarža ziepēm un ķermeņa krēmam es varbūt domātu citādi J

Stabils 8 no 10  ( būtu sejas putu vietā kāds cits produkts, liktu 9)
Cena : 17,90 euro


P.s  Mazais pārsteiguma roku krēmu komplekts pa 2euro ( tā bija feisbuka akcija, standarta cena 7 euro )
Roku krēmi 10ml katrs, ar  Rožu un  Vaniļas aromātu – arī ļoti barojoši,  20% šea sviestu var labi just cauri, kādu mirkli nākas pagaidīt, kamēr iesūcās ādā. 




Lai pavasarīgi

Ilze

4 komentāri

  1. Arī izmantoju FB akciju. Ļoti patīk šie krēmi, taču vēl labāk patīk klasiskais.
    Nemaz nezināju, ka veikalos ir šīs kastītes, jo Stockmanī prasīju par to, bet tur raustīja plecus un pat nezināja, ka tādas kastītes vispār ir.
    Kad pirki, sastāvu gan jau apskatīt varēji tikai pēc nopirkšanas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. 12 Martā .. protams, ka pēc nopirkšanas, jo ka ne kā pārsteigumu kastīte ;) man jau patīk pārsteigumi, īpaši no šī brenda, jo viņš ir kvalitatīvs un patīk arī tas, ka ir eko..

      Dzēst
  2. Es ar paguvu FB akciju izmantot :) Forši krēmi. Man arī ir Neroli & orchidee lait parfume body milk, bet vēl nav vērts vaļā. Bet intriga ir radīta :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ziepītes arī no tās pašas sērijas bija iekšā? Ja tā, tad jau smarža ir identiska ziepītēm, ilgi saglabājas uz ādas ;)) baigais kaifs :))

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma