Meklē blogā

Essence the gel nail polish sensācija

 Esmu priekš sevis atklājusi zīmola Essence draudzīgās cenas un  produktu kvalitāti, kas tomēr ir iespējama - protams, ne visiem produktiem, bet jaunajām nagu lakām tā ir vienkārši superīga!!
Essence te gel nail polish - nav gēl-laka, bet ar lielu noturību, gluži kā gel-lakai, smuki un dažādi toņi, kurus man gribās iegūt savā īpašumā.

Lakas anatomija:
8ml pudelīte ar plato otiņu vieglākai un ātrākai nagu lakas uzklāšanai, konsistence bieza,plūstoša, bet viegli klājās, izlīdzinās uz naga virsmas, mazliet želejīga noskaņa. Ražota Luksemburgā. Cena 1.70euro ~ ( vai 1.75 - īsti neatceros, jo pirku vairākas kopā).

Lakas fizioloģija:

Ražotājs iesaka  uz attīrītiem, tīriem sausiem nagiem uzklāt Essence te gel nail polish Base coat, kuras konsistence ir želejīga, bieza, bet uzklājot paliek  vairāk caurspīdīga.. Tad klājam kādu no Essences gel nail polish kārtām bet pa virsu Essence  the gel nail polish Top Coat, kas palīdz  piedot spīdumu un ātrāk nožāvē. Ražotājs min ka  līdz 60% lielāku noturību, samazina plaisāšanu un labi visu to notur uz naga. Noņemšana ar prasto noņemšanas līdzekli, nekādas grūtības neradīja.

Tiešām noturīga laka, pagaidām priekš manis pati labākā ko es esmu lietojusi, uz maniem nagiem lakas neturas - ar visām bāzes kārtām, tai skaitā  Orly Bonder bāzes kārta palīdz tām turēties ne divas dienas, bet divas ar pusi, tad sākās drupšana un pārējie nepatīkamie brīnumi, tāpēc man bija ļoti interesanti izmēģināt šīs te nagu lakas, uz tām uzduros ārzemju blogos, kad tās vel nebija pieejamas LV tirgū, ļoti gaidīju, kad tās ienāksies, pat gribēju rakstīt ražotājam, bet tieši ieraudzīju "Drogu" plauktu papildināšanu ar šo brīnumu.

Noturība: Ar oriģinālajām bāzes kārtām četras dienas bez nolupšanas,bet man jau  tonīši apnika, tāpēc pārlakoju citu tonīšus. Eksperimenta laikā centos dažādi,  mazgāju traukus, pannas, māju uzkopu, pat izbraucienā pie dabas eksperimentēju un kasīju koka mizu un dēļu galdu :))) Pēc visa šī viss bija skaisti tāpēc es varu teikt, ka tas ir ūnikums vismaz priekš manis, ceru, ka jums meitenes ari šīs lakas ieviesīs pozitīvu revolūciju, kā tas bija man.

Manā īpašumā šie te skaistuļi: klasiski sarkanā #16 fame fatal ; ceriņu violetā# 20 beautiful lies; gaiši violeti- zilganā #37 serendipity; klasiski smilšu beišīga #36dare it nude; baltā laka #33 wild white ways ; glitteru zaļgan pelekā ar mazajiem zelta mirdzumiņiem un lielajiem sudraba gabaliņiem #43girls best friend; pavasarīgais pastelis rozīgs #13forgive me; pasteļu zaļganais ar veso apakštoni un maziem mirdzumiņiem #25prince charming

Kā Jums ar šīm nagu lakām? Jau esat izmēģinājušas?

Ar sveicieniem
Ilze

9 komentāri

  1. Būs jāizmēģina. Izskatās daudz ērtāk par īstajiem gelish.
    Ja turās 4 dienas, tad ideāli priekš manis, jo lakoju nagus 2x nedēļā, bet pārejā laikā sanāk pielabot :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši, padalies, kad izmēģināsi, interesanti, kā citiem turās :)

      Dzēst
  2. Nagu lakas otiņas super ērtas, viegli noklāt visu nagu. arī esmu sajūsmā, toņi arī forši un piemēroti pavasarim! :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ir forši ;)) Cerams, ka viņi šito super noturību ari citās savās lakās ieviesīs ! ;)

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. Ar oriģinālo virskārtu žuva 40 min uz maniem nagiem - priekš manis ciešami.

      Dzēst
  4. Paldies par rakstu! Būs jāpamēģina, esmu UK un te nesen tikai essence kļuva pieejama Wilkinson veikalos, esmu iecienījusi šo to no make up, bet nagu lakas nebiju mēginājusi, būs jāmēģina!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par tādu cenu var izmēģināt jebko no tās kosmētikas ;)) Varbūt tāpēc ari pērles atrodās ;))

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma