Meklē blogā

LFBeautyBox Aprīlis

Mīļā jau ierastā LFBeautybox Aprīlis, šoreiz ar mēneša nokavēšanos :)))) Principā, tas man deva iespēju izmēģināt šos produktus, kurus gan pasūtīju jau apzināti ielūkojoties  citu blogeru atsauksmēs. Atzīšos ka šajā kasītē mani pievilka tikai viens vienīgs produkts- vitamīni, jo līdzšinējie bija beigušies un man gribējās pirkt jaunus, tā tad, diezgan praktisks piegājiens, īpaši jau priekš manis.


Aprakstīšu kastītes saturu sākot ar tiem, kuri man patika visvairāk, bet pabeigšu ar tiem produktiem, kuri man nelikās tik saistoši un noderīgi priekš manis. Protams, tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

Kā jau teicu iepreikš, nopirku dēļ vitamīniem, tāpēc Forza 30 day multivitamins ieņem godpilno pirmo pozīciju, vitamīnus lietoju jau kādu laiku, nekādu blakusefektu nav, nešķebina ( nekairina kuņģi)  un neskatoties uz  skaļo reklāmu ka īpaši domāti tiem, kas šēž uz diētas - pricipā ir diezgan klasiski multivitamīni pieaugušajiem.

Balane me  revitalising dušas želeja jauka, patīkama, maiga , labi puto, fantastiski smaržo pēc citroniem un citrusiem kopumā, 99% dabiska, bez sulfātiem.

Inika eye pencil #05 black caviar, pilna izmēra produkts, jauks melns zīmulītis, viņu nekad nevar būt pa daudz :) Acis nekairina un tas protams ir pluss, kājās mīksti, labi noderīgs ja ir vēlme iztušēt melno zīmuli, lai radītu dūmakaino acu efektu grima.

Tigi Bead Head 30 gr matu pasta - tā smarža ir tik patīkama, ka viņā var iemīlēties, bet bieži šo produktu nenāksies lietot, smaržas dēļ, jāsaka ka diemžēl, ka tā! Tiek nodota vīram, viņam biežāk  lietosies, pati firma komentārus neprasa.

Korres 40g. mitrinošās roku ziepes - dabīgas un neitrālas ziepītes, ļoti labas, bet tā, kā roku ziepes tas nav produkts kuru es sūtītu internetā, ja vien viņas neizceltos ar ko īpašu, piemēram kā Turcijas/ Kipras olīvu ziepes, kas tiešām bija unikālas dēļ savas eļļainās formulas, kura labi pabaroja ādu kopumā, nu lūk, šīs ziepes nav tik labas, bet ir labākas, maigākas par standarta "Drogu" ziepītēm.

CB12 mutes skalojamais līdzeklis 50ml - ļoti stiprs, priekš manis pat pārmērīgi stiprs, manuprāt pats neinteresantākais produkts.

Verdikts: Kopumā ir laba kastīte, kas atmaksājās jau no  vitamīniem vien, pārējie produkti arī bija visnotaļ lietojami. Tas, ka es šos produktus iespējams nepirkšu atkārtoti arī ir skaidrs, iespejams paskatīšos kādu dušas produktu no Balance me.

Cenas & lietderības 9 no 10!
Var nopirkt no lookfantastic.com 20euro 
Mēģinām pievilināt saulīti & siltumu :)

Ilze

3 komentāri

  1. Superiīgs kaķis :)
    Manuprāt kastīte interesanta

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)) Ronis ir baigais supermodelis, īpaši, kad uzspīd saulīte :)
      Laba kastīte, šo jauno Maija kastīti vel domāju vai sūtīt, vai nē..

      Dzēst
  2. Es šo kastīi izlaidu.
    Par maija kastīti vēl domaju.
    Ja būs variants, ka par konkrētu cenu kaut kas jānopērk, tad iespējams paņemšu, jo salīdzinoši OK šoreiz.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma