Meklē blogā

Artdeco Long Lasting Liquid Liner #06Green

Kad mani ieinteresē kāds zīmols, izvēlos no viņa galvenos produktus, kuri man ir lietošanā, viens no tiem ir acu laineris, kuri man patīk dažādas krāsās, tā kā man nebija sūnu zaļā krāsā, mana izvēle tika pievērsta šim skaistajam  zaļajam lainerim.
Artdeco Long Lasting Liquid Liner (Ilgnoturīgs acu laineris) #06 green
Artdeco Long Lasting Liquid Liner acu laineris ar smalku neilona uzgali, sniedz precīzu un vienkāršu uzklāšanu, izceļot acs kontūras. Krāsu intensitāte un ilgnoturība, nodrošina izteiksmīgu acu kontūru visas dienas laikā. Artdeco Long Lasting Liquid Liner ir ātri žūstošs.
Produkta anatomija: Klasisks flomāstera tipa acu laineris, ar diezgan precīzu un smalku "flomīša" galiņu, kas palīdz viegli un precīzi uzvilkt līniju, ātri nožūstot, bet ja netiek lietota acu ēnu bāze atstāj krāsas nospiedumu uz ādas, ko var redzēt  pec lainera notīrīšanas no auplakstiņiem, samērā stiprs laineris, nav paredzēts kontaktlēcu lietotājām.

Produkta fizioloģija:  Mani "paņēma" krāsa, kas ir ļoti dziļi - sūnu zaļa, uzklājās viegli, bet tikpat viegli arī nogāja nost acu iekšējos kaktiņos, acis jutās daļēji kairinātas, bet var izturēt, lietot gan ne katru dienu. Laineris nav ūdens-noturīgs, bet  tendence smērēties viņam ir diezgan liela, kas savukārt mani apbēdināja jo ļoti patika tonis. Lietojot uz stiprās UD acu bāzes turas vidēji labi, tomēr ir tendence pašķīst no asarām.


Rezumē: Tonis skaists, līniju iespējams uzvilkt precīzi un skaisti, bet noturība nav atbilstoša.
6.5 no 10 - biju cerējusi uz ko vairāk par 12euro. Manuprāt neatbilst noturīga lainera titulam!

ilze

6 komentāri

  1. Vai noturība nav daļēji atkarīga no ādas īpatnībām? Man nekad neviens šķidrais laineris nav izplūdis vai smērējies. Un neatkarīgi no tā, vai lietoju bāzi vai nē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu protams, ka ir , kā arī no acu formas tai skaitā.. bet es lietojot šo laineri ne acu formu, ne arī ādas tipu nemainīju ;))) Tieši tāpēc, ka man ir taukaina āda, es vienmēr lietoju labu acu bāzi, ar kuru citi lietotie lainerīši tas pats lime crime laineris, par kuru nesen rakstīju - turējās, kaut gan meitenes komentēja ka citam pavisam viņš neturās, tāpēc jāsecina, ka šobrīd nav runa par bāzi vai acu formu, vai ādas tipu, bet gan, par pašu produktu ;)

      Dzēst
    2. Un kā laineris uzvedas uz nopūderēta plakstiņa?

      Dzēst
    3. Seciba jau ir tada acu enu baze + puderis vai acu ena laineris un tusa :)

      Dzēst
  2. Man ir gan šis 06, gan 08 un abi patīk. Es vairāk skumstu par nevienmērīgo toni, ko jāpārklāj vairākas reizes, lai ir tik zaļš un piesātināts kā gribās, bet noturība nu gan nav pievīlusi. Es viņu esmu nēsājusi 12 stundu garumā un ideāli turas, vēl pat zaļgana līnija paliek pēc notīrīšanas. :)
    Grūti teikt, kāpēc tik krasa atšķirība noturībā..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienmēr pastāv iespēja, ka man trāpijies kaut kas brāķēts :D tur jau jokaini, jo līnija zaļā paliek uz acim pēc notīrīšanas, bet pati līnija aizpeld un arī atstāj uz plakstina nekustīgās daļas nospiedumu.. par toni gan ir ok, varbut tapec ka UD dzelteno bāzi lieku apakšā, kas labi paspilgtina jebko - tai skaitā arī lainerus ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma