Meklē blogā

Roku krēmi manā plauktiņā.

Esmu no tām, kas mīl lietot vairākus roku krēmus vienlaicīgi, patiesībā, viņi ir visur, gan dažādas somās, gan pie naktsgaldiņa guļamistabā - nevaru ciest sauso roku sajūtu, tāpēc lietoju tos regulāri, jau kopš pusaudžu gadiem.
Roku krēmus reti kad pērku atkārtoti, bet ir gadījies viens favorīts ko atkārtoti lietoju un arī kuru ieliku šajā savā aktīvajā kolekcijā, ko jums tagad atrādu.

Topu topā  manā kolekcijā ir Madara  aizsargājošs roku krēmiņš 75ml, sākumā to nopirku dēļ marcipāna smaržas, kas man likās ļoti saistoša, kā jau saldummīle, bet tad atskārtu ka šis krēms ir superīgs labi mitrina un baro roku ādu, nesatur silikonus un parabēnus ir ļoti kopjošs un baudāms gan vasarā, gan ziemā, Redzu kā āda uzlabojās pēc tā lietošanas un nav sajūtas, ka šis krēms nomazgājās kopā ar roku mazgāšanu, kā tā mēdz būt ar silikonu saturošiem krēmiem. Pērku jau ceturto reizi, vienmēr ir manā plauktā, Lietojās vidēji, jo neizjūtu vēlmi bieži uzklāt - barojošais efekts turpinās arī star uzklāšanas reizēm.

TBS almond hand & nail cream 100ml viens no maniem favorītiem, kā nopirku ziemassvētkos, tā periodiski lietoju, viegls roku krēms bez silikonigās sajūtas, ātri iesūcās, atstājot izsmalcinātu mandeļu aromātu - patīk, domājams, izmēģināšu vel kādu ne-slilikonīgo krēmu no TBS, metāla iepakojums gan galīgi neparocīgs, nevar staipīt līdzi somiņā. Tieši šādu iemeslu dēļ iegādājos trio no kura palicis pāri TBS Frosted cranberry hand cream 30ml iepakojums un mīkstā, elastīgā paciņa bija ļoti parocīga nēsājot somā, izmēģināju gan vaniļas, gan cukurotā abolīša krēmu, smarža vienkārši fantastiska, spēcīga, mazliet ķīmiska, bet patika! Tomēr ir "bet" šeit ir silikonīgā sajūta, ar visiem no tā izrietošajiem blakusefektiem - sajūtas, ka āda tiek kopta tikai uz īsu laiku, krēms nomazgājas no rokām, pēc mazgāšanas gribās uzklāt atkātoti jo āda ir sausa.

Vel viens interesants draudziņš roku krēmu sektorā ir Attirance Grape Hand Cream 50ml  iepakojums, smarža ir mazliet savādā, bet pie tās var pierast, mitrina vidēji labi, pēc uzklāšanas iesūcās vidēji ātri, bet nejūtu izteikti dziļu mitrināšanu, no šiem krēmiņiem esmu mēģinājusi gan medus, gan kvvī krēmu, abiem līdzīga darbība, samērā viduvēja, bet ikdienai  ir labi. Neparocīgs metāla iepakojums, kas mazliet traucē tos ņemt līdzi somiņā.

Viens no coconcentra pasūtīšanas upuriem Vichy nutriextra nutri-repair cream ar īpašu koncentrātu, kas sola, ka  uzklājot to vienu reizi - rokas tiek pasargātas uz visu dienu. Uzklāju , pagaidīju, sasūcās ātri, nejutu mitrināšanu, bet rokas palika patīkami mīkstas, tomēr tāda sausuma sajūta pēc šī krēma uzklāšanas mani pavadīja vel kādu laiku. Neizjutu mitrinošo sajūtu un ilgstošo efektu. Krēmu izvairos lietot, apsveru iespēju izmantot kā kāju krēmu, varētu būt  komfortablāks tieši dēļ ātrās iesūkšanās un sausuma sajūtas.

Kā jums ar roku krēmiem, ir kādi favorīti un pērles?

Ilze

2 komentāri

  1. Nesen izmēģināju Attirance Grape Hand Cream, man nepatika, sajūta, ka viņš nedod pilnīgi neko, drīzāk bija daudz sausāka sajūta rokām. Mans visu laiku favorīts ir Oriflame milk and honey roku krēms, dievinu viņu, esmu jau izlietojusi neskaitāmus iepakojumus. Kā jaunatklājums ir mūsu pašu Seal mitrinošs roku krēms Dzērvene, man nepatīk smarža, bet viņš ātri iesūcas un ir gana labs vasarai, kad gribas kaut ko nedaudz vieglāku.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir tas Attirance krēms kaut kāds mazliet jocigs, bet izlietot var :) Neesmu neko mēģinājusi no Oriflame krēmiem.. Par Seal krēmiem - tos jau gaidīju, kad būs jaunajā iepakojumā, būs jānopērk, man vel darbā stāv vecajā metāla iepakojumā - bet labi krēmi :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma