Meklē blogā

Lumene natural code dual drama mascara

Lumene  man saistās ar kosmētiku, kuras ražošanā nelieto parabēnus un minerāleļļas, izmantojot dabiskos augu ekstrakstus un eļļas, tāpēc tā ir bijusi viena no  pamata izvēlēm, vairāk gan kopjošās kosmētikas lauciņā. Šī kopjošā kosmētika, ir tāda kuru vienmēr var droši iegādāties, parasti rezultāts ir prognozējami labs. Īpaši esmu iemīļojusi  sejas krēmus taukainai ādai, ķermeņa krēmus, bet šoreiz ne par to stāsts. 
Uz Lumene dekoratīvo kosmētiku skatījos uzmanīgi un mazliet ar neticību, ka viņa labi "strādā"  nācās saskarties ar vilšanos lietojot pagarinošo skropstu tušu,  tāpēc nopērkot Lumene Natural code dual drama mascara ( volume & length )- tas bija šāviens nezināmajā, jo nopirku to trakajās dienās.
Pirms diviem mēnešiem beidzot atvēru, sāku lietot, birstīte mani iepriecināja, ļoti līdzīga Gosh bombastic birstītei, kura sevi ļoti labi parādīja. 
Silikona birstīte ar īsiem smalkiem sariņiem, diezgan liela un gruntīga, bet acīs iebakstīt nevar, ka bieži gadās ar šāda veida birstītēm, sākumā nesapratu kas tie par krikucīšiem iekšā, bet tad sapratu, ka tās ir šķiedriņas, kuras klājot kopā ar tušu pagarina un kuplina skropstas, priekš manām skropstām tas ir liels ieguvums, kurš tiešām darbojās.
Tilpums 12ml,  smarža - neitrāla, gandrīz nekāda ( jā, es esmu no tām, kurām patīk ostīt tušu, pat nezinu, kāpēc tāds ieradums radies :) ) 

Rezumē: Acis nekairināja,  bet sāka birt pēc divu mēnešu lietošanas, iespējams, jau bija atvērta veikalā, tāpēc sevi izstrādāja. Efetks priekš manām skropstām bija glaimojošs, tāpēc ieteiktu izmēģināt, ja rodas tāda iespēja 9 no 10 iespējamām.



Kā Jums ar  Lumenes produktiem, ir kādi mēģināti?

Ilze

7 komentāri

  1. No Lumenes dekoratīvās kosmētikas vēl neko neesmu iemēģinājusi, bet kādu laiku atpakaļ biju nopirkusi dienas krēmu. No sākuma bija cerīgi, bet mana jutīgā āda galīgi bēdīgi noreaģēja. Bet no dekoratīvās kosmētikas esmu gribējusi pati iemēģināt tieši skropstu tušas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad tev jūtīgāka āda kā manējā, man parasti visādi brīnumi sākās no krēmiem, bet nu .. visādi gadās! Par tušām, ļoti jāuzmanās, jo gadās draņķīgas, tāpēc šo īpaši izcelu un izdomāju par viņu uzrakstīt..

      Dzēst
  2. arī nav mēģinats. tagad loreal variantus izmēģinu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kādreiz tikai loreal lietoju, šobrīd ,kaut kā apnikusi :) varbūt vēlāk būs atkal uzrāviens

      Dzēst
  3. Nekas no Lumenes nav domāts man, tuša salipināja skropstas tā, ka notīrot man viņas nāca nost kušķīšos, jo nevarēju notīrīt, un tas tikai man, jo mamma pamēģināja to pasu tušu, viņai viss bija kārtībā; Sejas krēmi man izraisa alerģiju, tāpēc es nemēģināšu neko no šīs firmas, kaut gan gribētos pamēģināt kādu BB krēmu krēmu vai tonālo.
    Bet šī skropstu tuša tiešām izskatās laba :)

    AtbildētDzēst
  4. Man no Lumenes agrāk ļoti patika acu kosmētikas noņēmējs.Pirku gadiem ilgi.jo tas bija vienīgais,kas nekoda un nepadarija manas acis sūrstošas un sarkanas.Bet šobrīd jau kādu laiku lietoju noņēmēju no Loreal,nav tik labs kā Lumenei,bet savu darbu arī dara labi.Un ir arī lētāks.
    Vita.

    AtbildētDzēst
  5. Esmu noskatījusi šo to no viņu kopjošās sērijas, bet no dekoratīvās lietoju uzacu vasku, kas ir super! Šo tušu atzīmēšu nākotnes pirkumiem, gribas izmēģināt ''šķiedru tušu'' :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma