Meklē blogā

All Day Luminous Weightless foundation by NARS + rudenīgs grims

Gada sākumā Nars zīmols izlaida jaunu tonālo krēmu, kurš solījās būt makten skaists, viegls un īsts  sapnis, visām sievietēm, es tiešām uz šo brīnumu uzrāvos, nezinu kāpēc, bet Nars  zīmols mani uzrunā, varbūt dēļ dizaina, daļēji dēļ kvalitātes, kura nav likusi vilties.
                                   

All Day Luminous Weightless foundation  30ml 



Pasūtīju divus tonālos krēmus - vienu gaišākā tonī #Mont blanc  ar rozā apakštoni, otru tumšākā #Ceylan kas gaišs ir ar dzeltenu apakštoni, jo apzinājos ,ka nāksies tos kombinēt,  atkarībā no manas ādas toņu maiņām pavasaris-vasara-rudens sezonā. Vienu pasūtīju no viņu oriģinālās lapas,  starp citu, man atnāca ar visu "pumpīti" lasīju, ka dažām meitenēm atnāca bez, no viņu  Eiropas mājas lapas ( sūtīju šeit http://narscosmetics.eu/  )  protams, ka gaišāko nevarēja dabūt uzreiz, jo viss bija izpirkts, tomēr atradu asos.com mājas lapā.

Viss bija forši ar konsistenci, kas tiešām ir viegla un baudāma, ideja, ka ar vienu pumpīša dozu var noklāt visu seju  mani ļoti ieintriģēja, tā tas gan tiešām bija, ja ne viens, bet... Nospēlēja neparedzamais faktors- ada.
Uz manas taukainās ādas tonālais krēms klājās tik slikti kā neviens cits ko esmu lietojusi, pirkusi utt.
Sāku riskēt ar dažādām bāzēm -  ar TBS silikonīgo bāzi  tonālais sadalījās dzeltenajos pigmentos un izgaismojošās daļās veidojot gepardu uz sejas :D
Ar Maxfactor bāzi gāja daudz labāk, bet seja izskatījās tā, kā kāds porās būtu sabēris mazus smilšu graudiņus, ja skatās tuvāk, tas pats efekts bija uz tīras sejas, pat bez sejas krēma.. traks skats, bet nu  jautri, centos meklēt vel risinājumu Kryolan gaiši zilā mitrinošā sejas bāze mani izglāba, radot  pieņemamu efektu, par gluži "air" efektu to nenosauksi, bet  ir iespēja izlietot šos produktus, kas gan maksāja pietiekami lai nelidinātu tos ārā pie pirmās izdevības.
Tomēr ir cerība šim produktam, jo uzklājot to normālas ādas tipa īpašniecei veidojās skaists , viegls un dabisks efekts. Tāpēc secinu, ka šie produkti ir labi, tikai nesader ar taukainu ādu, kas ir ļoti žēl, ka tā. Jau pagājis gandrīz gads kopš viņi ir manā plauktiņā, neesmu vel izlietojusi, roka neceļas, gribētos izlietot kādam citam, kuram tas tiešām radīs šo skaisto, vieglo efektu, jo ar sejas bāzi tas vieglums nav diez ko jūtams.
Piebildīšu, ka ši nav negatīva atsauksme, jo produkts strādā, tikai diemžēl ne uz manas ādas un taukainām ādas tipam vajadzētu uzmanīties.
Pāris bildes ar tonālo + centīgu piepuderēšanu, lai izskatās ok, pēc 3h sāka spīdēt seja un tonālais krēms sāka salīst porās:( 




Rezumē: Patīk dizains par ko 8 no 10  Produkts (uz citu ādas ) 8.5 no 10  uz manas ādas 6 ( ar bāzi)

Kā Jums ar šo produktu? Esat mēģinājušas?

Lai forša diena! J
Ilze


3 komentāri

  1. neko no nars neesmu mēģinājusi.
    man ir jauns atklājums :) vakar izmēģināju nākamo biodermas sebium krēmu pore refiner. uhhh... beidzot ir kaut viens produkts, kas tiešām foršs. mana taukainā āda bija samtaina līdz pat vakaram. speciāli nostaigāju visu dienu bez kosmētikas, lai varu apčamdīt ik pa laikam. nemēģināju vēl ar tonālo pa virsu, bet zinu atsauksmes, kur šo lieto kā praimeri. vienīgi atkal cita problēma - prasās mitrinošo :)
    kāpēc rakstu? paprasi aptiekā paraudziņu šim un pamēģini zem tonālā ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šo neņem vērā. pamēgināju porerefiner zem tonālā, pilnīgi nekādas atšķirības. ja tonālais man turējas pirms tam kādas 5-6 stundas, tad ar visu pore refiner ir tās pašas 5-6 stundas. bet jebkurā gadījumā laba lieta, ja nelieto tonālo :)

      Dzēst
    2. Paldies, par ieteikumu jebkurā gadijumā, būs jāizmēģina sejas krēms, bail ka nav pārāk jaudīgs un seja neiekaist.. nu man seja spīd neatkarigi nenokā, vienk biežāk jalieto matējošie papiri un pūderis..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma