Meklē blogā

Bioderma Sensibio Tolerance + sejas krēms jutīgai ādai

Ar bioderma produktiem esmu sadraudzējusies jau pasen, tāpēc pērkot jaunumus vienmēr ir interesanti, cik to darbība būs produktīva, esmu iegādājusies šī jaunuma otro iepakojumu, tāpēc viņš ir pietiekami ievērības cienīgs, lai par to uzrakstītu un padalītos ar savām sajūtām, domām un pieredzi.
Stāsts par manu ādu:  Man kaut arī ir taukaina āda, tā tomēr ir jutīga, tā mīl veidot apsārtumu no temperatūras maiņām, emociju ietekmē utt. dažreiz arī no kosmētikas, tāpēc manā ādas kopšanā lieliski iederas Biodermas produkti, kuri ir domāti apsārtušai ādai, jutīgai ādai. Jutīgai ādai ir "rozā sērija" visi jau ir lietojuši un ja nav iesaku, lietot  micelāro ūdeni ar rozā etiķeti, tas ir mans favorīts, kā ari  vieglais krēms( kurš gan ir diezgan taukains priekš vieglā krēma). 

Par un ap iepazīšanās procesu - jau pirms Latvijas tirgū sāka viņu reklamēt uz visām malām, iemanījos ieraudzīt šo draudziņu http://www.cocooncenter.co.uk/ ieliekot grozā un gaidīju, kad tas atceļos pie manis, esmu iemīļojusi šo veikalu dēļ plašā sortimenta un cenām. Paša krēma iepakojums ērts, flakons ar pumpīti, krēma konsistence vidēji bieza, vairāk uz vieglo pusi, bet par gēlu to galīgi nevarētu nosaukt.

Bioderma Sensibio Tolerance +  40ml 

Paldies Ainārs Līkums par bildēm

Inovatīvs un patentēts savienojums sola mazināt apsārtumu, mitrinoš krēms, kas neaizsprosto poras, bez parabēniem, smaržvielām un hipoalerģisks : BIODERMA pētnieki - eksperti ādas bioloģijā- ir radījuši un ieviesuši jaunumu Sensibio Tolerance + dermatoloģisku aprūpes līdzeklis, kas noturīgi paaugstina ādas tolerances slieksni, pilnīgi respektējot ādas dabiskās, bioloģiskās funkcijas.
Produkta galvenā sastāvdaļa ir Neurocontrol® - ekskluzīvs komplekss, kuru veido tetrapeptīds ar nomierinošu aktīvo vielu kombināciju. Neurocontrol® samazina ādas nervu šķiedru pastiprināto kairināmību un regulē bioloģiskos mehānismus, kuri ir netolerances pamatā. Samazinās savilkuma un diskomforta sajūta. Āda atgūst sākotnējo komfortu. Bagātināts ar nātrija PCA, nostiprina ādas barjeras funkciju un nodrošina optimālu mitrināšanu

Vērtējums no manas puses: Produkta konsistence ir viegla, bet taukainai ādai tomēr pārāk trekna, vairāk patiks kombinētas un normālas ādas īpašniecēm, sausai ādai varbūt prasītos ko treknāku. Smarža neitrāla, varētu teikt ,ka pilnīgi nekāda un tas ir labi, īpaši apsārtušai, iekaisušai ādai.
Lietoju tad kad uzrodas kārtējā man nesaprotamā alerģija, biežāk jau no kāda jauna kosmētikas produkta. Ierasti testēšanas laikā lietoju uz nakti, esmu izlietojusi iepakojumu un jūtu, ka āda ar apsārtumu reaģē daudz retāk, produkts diezgan ekonomisks un nopirkts atkārtoti, domāju, ka manā plauktā ir uz palikšanu.

9.5 no 10 – vienmēr ir kur augt, kaut arī, nebija kur „piesieties”

Ar sveicieniem
Ilze


2 komentāri

  1. jau gribēju biodermai atmest ar roku :) vismaz sebium līnijai noteikti. bet šo gan būs jāmēģina, jo lasu jau kuros pozitīvo atsauksmi par šo.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iesaku šo izmēgināt, bet jārēkinās, ka viņa auditorija nav taukainas ādas īpašnieki, tāpēc vairāk uz nakti lietojams.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma