Meklē blogā

LFBeautybox Septembris

Saņēmu LFBeautyBox jau  mēneša vidū, tiešām gaidīju kaut ko nu tāaaaaadu īpašu ;) Jubilejas kastīte, jau gadiņš pagājis kopš ir šis kastītes ir interesanti, protams,  tikai dažas lietas man galīgi nenoderēs, ka piemēram, pievienotie kuponi uz veikaliem, kuros neiepērkos, vai neprognozēju iepirkties, tāpēc varu padalīties ar šiem kuponiem, ja nu kādām tas vajadzīgs.
Interesants likās piedāvājums par jaunajam kastītēm, bet cik saprotu jauns tur ir tikai dizains..


Produkti, kuri uzrunāja kastītē, kas, starp citu, bija vairāk nekā ierasts

Caudalie Vinnosource serum & moisturising sorbet abi pa 10ml iepakojumi, interesanti izmēģināt šos produktus,  man ļoti uzrunā mitrinošie, ādu nostiprinošie produkti, īpaši, kuri ir brīvi no minerāl-eļļām, parabēniem utt.

Codage scrubbing cream 25ml  interesants produkts jo cik izprotu ar rīsu daļiņām, lai foršāk noskrubētu, ideja patīkama, būs jāpadomā un jāņem vērā ši ideja, kad pati taisīšu ķermeņa skrubjus. Pēc  siltā perioda āda ir izgājusi no veselīga līdzsvara, tāpēc skrubis ir tas, kas man ir vajadzīgs.

Bliss fabulous foaming face wash  60ml  sejas mazgāšanas līdzeklis divi vienā - gan kā sejas mazgāšanas līdzeklis, gan atbrīvo no mirušajām ādas šūnām, veicot maigu pīlingu, ar rožu ziedlapiņām un kumelīti.

No Monu Tanworx  tan maintainer - mākslīgais iedegums ar  burkānu eļļu un haulrinskābi, ļoti gribās izmēģināt, noturot vasaru vel mazliet ilgāk ;))

Professional sebastian shampoo and conditioner  50 ml  gan šampūns, gan kondicionieris stiprinošs un  atjaunojošs šampūns,  labs ceļojuma komplektiņš, neesmu gan saskārusies ar šo zīmolu, bet būs interesanti izmēģināt.

Phytokeratine extreme exceptional cream 30ml - interesanti izmēģināt , šis ir līdzeklis, ko atstāj matos, pirms veidošanas, vai pēc šampūna & balzāma, izsusinātos tīros matos ieklāj lai atjaunotu, piepildītu ar augu izcelsmes keratīnu.

Kopējais vērtējums 8.5 no 10  bija labi, bet no dzimšanas dienas kastītes gribēju ieraudzīt ko īpašu..


Ilze

1 komentārs

  1. šajā kastītē patīk, ka 6 produktu vietā 8. vienīgais liekais produkts konkrēti priekš manis ir tas tanworx, jo nesauļotos. kuponus vispār varēja nelikt. bet gan jau kādam šie noderēja.
    cik sapratu, tad būs 3 kastītes ar atšķirīgu dizainu oktobrī, novembrī un decembrī. sastāvs gan jau kā vienmēr pa 6 produkti. lai gan oktobra kastē tagad esot 7. ja arī stūtīšu, tad drīzāk kā bonusu par pirkumu nogaidīšu.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma