Meklē blogā

TRAKO DIENU pirkumi & noskaņas

Gribēju padalīties ar Trako dienu pirkumiem. Katru gadu iepērku gan labus, gan mazliet savādus produktus, šogad, gan biju apņēmības pilna nopirkt tikai to, kas iepriekš noskatīts, nemēģinot pirkt nevajadzīgas lietas.. tas protams, gandriz izdevās.

Interesanta likās  švamme uz kāta - mazliet atgādināja omītes birsti, bet tomēr ļoti ērts dušas palīgrīks, lai kārtīgi noberstu muguriņu, tādi lielie vanošanās prieki.
Super produkts, laikam vienīgais ko gribās atkārtoti iegādāties no Stendera tas ir krēmskrubis ar šokolādes - vaniļas smaržu , tāds kārumiņš un āda tiek ļoti maigi bet forši noskrubēta.
Sejas serums no Biotherm Aquasoure deep serum 50ml superīgs sejas serums, sen jau gribēju iegādāties pilna izmēra produktu, manai taukainai ādai prasās vieglāki produkti, šo izmantoju krēma vietā zem tonālā krēma lai āda iegūst veselīgu mirdzumu, šajā produktā ir viegli maigi rozīgas atstarojošas daļiņas, kas gan nav uzmācīgas, bet drīzāk rada veselīguma oriolu.
Clinique moisture surge intense 30ml - diemžēl ieraudzīju tikai tad, kad nopirku, ka šis ir domāts sausai ādai.. nu ir feiliņš! Nu neko darīt, jau paspēju palietot uz nakti - ir ļoti labi, interesanti, ka seja tomēr nespīd, bet jūtās īpaši mitrināta.
Nepārdomāts prikums "Dresdner essenz" sejas maskas divas granātābolu, viena vaniļas un peoniju relx komplektiņš, itkā labs, itkā nevar saprast, priku ar domu ceļojumam, lai būtu kaut kas baudāms līdzi ņemams.
Lumene basic blue skin tonic 200ml klasisks, labs sejas toniks, kur skaidri zinu, ka nav iekšā nekā lieka un nevajadzīga, iesaku visiem, kuriem vajag labu sejas toniku, kas gan ir klasisks un nekādus debesu brinumus no tā nav jāgaida, bet tomēr nerada iekaisumus un alerģijas.
Gosh lūpu krāsu #145shocking coral- pirmā mana lūpu krāsa no Gosh, uzrunāja koraļlu tonis,  domāju ,ka sekos plašāka atsauksme.
Keune matu šampūns krāsotiem matiem -  jau izmēgināts produkts, kas tiešām iepriecina ar kvalitāti, īpaši šobrīd, kad mati ir krāsoti tumšakās šķipsnās.
Bistex  lūpu balzāmi  - ņemu tādus kuri nav līdz šim mēģināti, bet kvalitāte šiem balzāmiem tiešām ir baudāma, pagaidām mani favorīti.

Tiešām likās, ka centos pārāk nepārpirkties, bet vienalga ir sapirkusies kaudzīte ar produktiem, kuri gan ir ļoti baudāmi un labi, bet tomēr, daudzums sanāca vairak nekā biju domājusi..
Kā jums gāja trakajās dienās?

p.s no nekosmētiksiem produktiem nopirku dūnu mēteli - ko gribeju nopirkt jau otro gadu :)

Lai forša dieniņa :)
Ilze


4 komentāri

  1. clinique moisture surge ir mans mīļākais krēms, lai gan man arī taukaina āda. patīk viegla tekstūŗa un tiešām mitrina. līdzīgs mīlulis man ir all about eyes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mitrina vienkārši superīgi, tas gan:) Arī iepirki viņu trakajas dienās?

      Dzēst
    2. nē, šo biju mēģinājusi jau sen, kad meklēju sev ideālo krēmu ādai ap acīm, kad man bija ap 25, un delfu forumā visas bija sajūsmā par all about eyes, tad stockmann tieši bija miniatūru komplekts ar krēmu acīm un šis mitrinošais bija bonusā. neko labāku neesmu atradusi pagaidām.

      Dzēst
  2. Es šoreiz ''trakoju'' pa mierīgo - vien sausais šampūns, eļļa matiem un skropstu tuša. Bet galvenais, ka ar visiem pirkumiem apmierināta un viss tiks lietots :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma