Meklē blogā

Blistex ārstējošie lūpu balzāmi


Kopš es saskāros ar Blistex foršajiem lūpu balzāmiem, esmu izmēģinājusi jau vairākus, šie divi manuprāt ir paši ārstnieciskākie, ko esmu lietojusi, tāpēc vēlos ar jums padalīties. Vairāk manā skatijumā kā smagā artilērija, kas ārstē lūpas.
Foto/Ainārs Līkums/  www.fotolikums.lv 

­ Lip Relief Cream  6.g
Uzlabots, lai sniegtu vēl labāku aizsardzību sausām, sasprēgājušām un saplaisājušām lūpām.
 • Svaiga, veselīgi kņudinoša sajūta
• Palīdz novērst lūpu čūlas
• Satur alantoīnu, šī sviestu un kamparu
• SPF 10

Mans vērtējums: Foršs produkts, tieši deļ savas atsvaidzinošas tekstūras, lietoju to vairak uz  nakti, viegli kņudina uzklājot, bet pamostoties no rīta lūpas ir gludas, svaigas un ļoti skaistas. Vairāk kā arstējošais produkts, prieks dienas varētu būt par smagu.

 Blistex Moisture Max 

Īpaši mitrinošs lūpu balzams ar mīkstām mitrinošām pērlītēm. Uzlabota konsistence un īpaši mitrinošas sastāvdaļas nodrošina ilgstošu aizsardzību pret sausām lūpām. Mīkstas pērlītes, kuras uzreiz izkūst uz lūpām, satur efektīvi mitrinošo šī sviestu un nomierinošo alveju.
Saules aizsargfiltrs SPF15.

Mans vērtējums: Fantastisks lūpu produkts, sākšu ar to, ka viņa galvenais pluss ir izlīdzinošās īpašības, ļoti noderīgs meitenēm, kas liek meikapiņus, jo bieži vien lūpas  ir sasprēgājušas, pat ja tā nav, tad tās ir diezgan sausas, tekstūra ļoti labi redzama ( rieviņas) pēc ši balzām uzklāšanas rieviņas un tekstūra kļust līdzeāka, lūpas jūtas ļoti labi mitriātas un pasargātas.Efekts ir ļoti ātrs, tāpēc uztveru kā SOS līdzekli lūpām.

8 komentāri

  1. Es tieši meklēju jaunu lūpu balzamu. Šobrīd iedarbīgākie, ko esmu lietojusi, ir Nivea, bet gribu pamēģināt kaut ko no L'Occitane. Kur var nopirkt Blistex?

    AtbildētDzēst
  2. Pirku šeit ar ļoti labu atlaidi http://internetaptieka.lv/lv/search/blistex?search=blistex
    Nivea neesmu mēģinajusi ;) kā arī nevienu no L`Occitane ( to būtu interesanti izmēgināt, lasiju par medus sēriju, likās feina) :)

    AtbildētDzēst
  3. Lip Relief Cream man nepatika biezā konsistence, likās, ka par smagu pat uz nakti. Un kņudināšana nav manā gaumē :D Tas otrais gan mani iekārdināja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu jā, ir tāda savāda un neierasta sajūta no tās kņudināšanas, toties no rita forsa sajūta uz lūpām ;) Man nzināmu iemeslu dēļ ir ļoti sausas lūpas visu gadu , pat vasaras periodos, kur nu vel ziemas.. Tajā internet-veikalā dikti labas cenas šobrīd , ļaujies kārdinājumam ;))

      Dzēst
  4. man šī brīža favorīti ir dzintars uni un panthenol, bet nivea ar pārāk sintētisku garšu, līdzīgi kā babylips un tbs
    blistex nav mēģināts

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar Tbs neesmu sadraudzejusies, stāv abi divi, gan abolītis, gan dzērvene no pagājušā gada, mazliet palietoju un nolieku.. kaut kā nejutās lūpas mitrinātas.. patiesība man katrā somina mētajās pa lūpu balzāmam, dzintara ir labs produkts, panthenol nav nacies izmēģināt.. babylips tads vidējsm labāks par tbs

      Dzēst
  5. man ir tas moisutre max. visvairāk nepatīk saldā garša :D nē, nopietni. un tur ir saldinātājs sastāvā. tā nu skumji tūbiņa mētājas plauktā un, izskatās, ka pārvāksies uz miskasti, jo neviens nelieto.
    pagaidām mans lūpu balzāmu favorīts (vai vismaz viens no) ir Himalaya ar kakao sviestu. lietoju uz nakti, jo līdzi staipīt nav jēgas - tekstūra bieza un ir aizdomas, ka aukstumā uzsmērēt būtu diezgan problemātiski.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Baigi interesanti, nesagarsoju saldumu :D Himalaya vel neesmu meginajusi :) no iherba un dabigajiem dazreiz sierra bees lietojas

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma