Meklē blogā

2015. gada favorīti Matu kopšanā

Mani matu favorīti 2015. gadā, šeit es padalīšos gan ar atkārtotiem pirkumiem, gan ar kādu pirkumu, kurš man likās tik foršs, ka nezināmu iemeslu dēļ  to "taupīju' kad gribējās ko īpašu.


Sākšu ar savu dīvaino taupīšanas vēlmi, kad  iegādājos L`Occitane cherry Blossom šampūnu un matu balzāmu, ļoti iepatikās tā smarža, kas smaržo pēc sakuras ziedēšanas laika, katru reizi, kad mazgāju ar to matus jūtos kā mazliet Japānā, ieslēdzās kaut kāda neizprotama nostaļģija par šiem ziediem, tāpēc esmu pamanījusi kā taupu šo līdzekli, dēļ dzīvās smaržas, ne tikai dēļ labajiem matu kopšanas rezultātiem. Interesants, baudāms šis produkts ar to, ka balzāms uzklājās gluži kā ķermeņa losjons savā konsistencē - mitros matos nerada nogludinošu sajūtu, bet tiklīdz tas ir izskalots, mati paliek ļoti maigi, mīksti un vijīgi, spīdīgi un vienkārši  superīgi saglabājot ziedu smaržu  visas dienas garumā.

Phyto Phytokeratine extreme matu krēms īpaši bojātiem, sausiem matiem - fantastiski darbojās uz maniem sadedzinātajiem matu galiem, ieklāju matos un mati izskatās veselīgi visā garumā, baudu šo produktu un vēlos iegādāties atkārtoti, kad lielie serumu krājumi būs patukšoti. Mani mati nejutās pārslogoti, protams, jāskatās lai nepaņem pārāk daudz šī produkta, tad arī mati ātrāk netaukojās.

Moroccanoil otrs  mans mīļākais līdzeklis  sausiem matu galiem, kas labi darbojas, bet nenoslogo manus matus, kā arī priecē, ka šajā produktā patiešām ir Argāna eļļa, nevis tīrs silikons.

Keune So Pure Moisturizing  treatment sausiem matiem, ar foršu kokosa smaržu, ar dažādām foršām ēteriskajām eļļām, kā ari satur mikro-proteīnus, no Moringas sēklu eļļas, kas lieliski tiek galā ar maniem matiem, lietoju reizi nedēļā tā uzturot veselīgu mitruma līmeni matos, turpinu būt stāvā sajūsmā par šo matu masku - ir iepirkta rezerve.

Batiste Dry Shampoo - labs  sausais šampūns, kurš neliek vilties, patīk spēcīgie aromāti, alerģijas neizsauca ir lietots arī divas dienas pēc kārtas, rezultāts ļoti labs un baudāms, domāju, ka turpināšu iegādāties. Vēlos izmēģināt visus aromātus ;)

Rezumē: fokusēju savu matu kopšanu uz pēc iespējas dabiskāku kosmētiku, vai vismaz ar aktīvām vielām piesātinātu matu kosmētiku. 

Nākotnē fokusēšos -  pētīšu dažādus matu šampūnus arī no "ķīmiskā gala" meklēšu arī labus matu līdzekļus matu veidošanai.

Vai mēdzat uzstādīt mērķus arī matu kopšanā?:)

Lai forša diena!
Ilzux

Nepalaidiet garām iespēju 
Piedalaties manā vārda dienas Giveaway http://sieviskiba.blogspot.com/2016/01/varda-dienas-giveaway.html 

1 komentārs

  1. Tā kā man nepatīk spēcīgi aromāti, tad man tā ir problēma atrast ideālo aromātu, tāpēc palieku pie uzticamās Strenght&Shine versijas :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma