Meklē blogā

Oblepikha Siberica professional "Oblepikha Scalp Scrub" -matu skrubis? Tiešām?

Matu skrubis? Tiešām?
Tāda bija mana reakcija kad uzzinaju par šo produktu, patiesībā, nebūtu nekad arī uzzinājusi, jo neesmu no tām, kas nenormāli  pievērš uzmanību matu kopšanas jaunumiem, bieži gadās "uzskriet" uz kā patiešām forša. Saskare ar šo produktu gan nebija tik rožaina, jo meklēju kaut ko, kas varētu atveseļot manu galvas ādu pēc vienas no pēdējām matu krāsošanām, kuras laikā  dabuju pušumus galvas ādā :( Pušumi bija sadzijuši, bet galvas āda likas dikti neveselīga, meklēju līdzekli, kas varētu to atjaunot un uzskrēju virsū šim produktam. Iepazīšanās ar produktu bija mazliet uzmanīga, jo ideja, ka man būs jāskrubē galvas āda likās mazliet stresaina, ņemot vērā manu galvas ādas stāvokli .

Oblepikha Siberica professional "Oblepikha Scalp Scrub"

Piemērots visiem matu tipiem.
NESATUR : SLS un Parabēnus, minerāleļļu,EPG.

SATUR: Smilkstēršķu eļļu , Marokas Argāna eļļu,Kliņģerītes, piparmētras eļļu, zaķskābeni, vitamīnus. Priežu pūderi ( abrazīvās daļiņas produktā ) Aveņu sēklas.


Produkta Anatomija : Plastmasasas iepakojums ar skrūvējamu vāciņu 200ml  ar izteiktu augļu smaržu un maziem skrubējošiem elementiem,

Produkta Fizioloģija : Gel produkts, līdzīgi kā šampūns tikai ar mazām skrubējošām daļiņām lieliski noskrubē un stimulē galvas ādu,  šo produktu  lietoju rekomendēto vienu reizi nedēļā un matu stāvoklis ir manāmi uzlabojies, iespējams dēļ tā, ka vairs tos nekrasoju, bet domāju, ka mikrocirkulācija, kuru gūstu šajā procesā ir gana vērtīga arī matu augšanai.  Galvas āda neniez un alerģijas neizraisija, blaugznas neradās, tomēr, pārcenšoties var viegli saskrāpēt galvas ādu - jo šis ir gana abrazīvs produkts.
  
Produkta lietošana:  Uz samitrinātas galvas ādas tuvāk saknēm uzklāj mazliet produkta, saputo - pārāk centīgi nevajadzētu putot, jo kaut arī abrazīvas daļiņas ir maigas, tās tomēr ir gana efektīvas, lai ja pārcenšās varētu just, ka esat paskrāpejuši galvas ādu.  Šis gel- skrubis pārvēršās klasiskā matu šampūnā, kurš ir piepildīts ar riekstu čaumalu blīvuma abrazīvām daļiņam,  kārtīgi jāizskalo , jo īpasi no gariem matiem, šeit rekomendē matus izmazgāt ari ar šampūnu pēc lietošanas, uzskatu, ka tādēļ lai pilnībā izmazgātu  abrazīvās daļiņas. Rekomendēts paturēt 3min, es mēdzu paturēt ilgāk, ja apvienoju sevis un matu skrubēšanas priekus ;)

Produkta plusi : Lieliski smaržo - liegi un ļoti dabiski, šī vārda labākā nozīmē, galvas āda un mati ir lieliski attīrīti un pabaroti.

Mīnusi : Riekstu čaumalas -abrazīvais pulveris var paslēpties garos matos, kā arī, ja rīkojās neuzmanīgi saskrāpēt galvas ādu.

9 no 10 deļ savas smaržas un efektivitātes :)

xo xo
Ilzux
Nepalaidiet garām iespēju 
Piedalaties manā vārda dienas Giveaway http://sieviskiba.blogspot.com/2016/01/varda-dienas-giveaway.html 


2 komentāri

  1. Man arī ir šāds skrubis, nu nemaz-nemaz-nemaz neliekas abrazīvs, nekādu skrāpēšanu nekad neesmu jutusi, vienalga, cik stipri berzējot un masējot, tāds ākstīšanās līdzeklis vien liekas. Bet nu jauki, acīmredzot, kādam tāpat der.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oho.. baigi interesanti, tad jau laikam man jutiga galvas ada..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma