Meklē blogā

Mixa 24hr Moisturising Soothing Cream

Mitrinošs, alerģiju neizraisošs krēms ir tas, kas ir vajadzīgs jebkura tipa ādai, tāpēc es biju priecīga, ka piedaloties Mixas loterija vinnēju iespēju notestēt krēmu, tā nu esmu to  gandrīz izlietojusi, tāpēc vēlējos padalīties ar saviem iespaidiem, novērojumiem un arī kritiku.

Paņemot rokas šo lakonisko aptiekas produkcijai līdzīgo pudelīti - cerības bija ļoti lielas, ka varbūt šis būs  budžeta klases  mitrinošais krēms, ko gribēsies nopirkt atkal un atkal. Daļēji šis cerības tika apmierinātas, bet daļēji nē.

Mixa 24hr Moisturising Soothing Cream / dry and reactive skin  8% glycerine /
Foto Ainārs Līkums 

Ražotājs sola, ka šīs nomierinošais un mitrinošais krēms, kas radīts ādai ar noslieci  uz kairinājumu, pateicoties  glicerīnam, kas kā mitrinātājs un rožu ekstraktam, kas  nomierinās ādu sniegs rezultātu : jūtiga āda tiek nekavējoties nomierināta, āda vairs nav tik sausa.

Hipoalerģisks produkts, kas piemērots  lietošanai visa gada garumā.

Produkta anatomija:  Balts plastmasas trauciņš ar atveramu vāciņu, kas labi noslēdzās,  tilpums 50ml, konsistence kā krējumam, rožu smarža, kas ļoti liega un dabiska, pazūd pēc uzklāšanas.







Produkta sastāvs: Iepriecina, ka ir rožu ekstrakti un paris mitrinošas eļļas.








Produkta fizioloģija: Lietoju uz vakaru, jo man ir kombinēta, taukaina āda, bet šīs produkts vairāk domāts  sausai ādai, bet mani izbrīnīja tas, ka arī mana taukainā āda  no tā neieguva raksturīgo spīdumu, tāpēc sāku lietot to arī rīta cēlienā.  Produkts viegli iesūcās, pēc mirkļa jau nebija jūtams uz sejas, tāpēc ļoti viegls. Alerģiju neradīja. Pastāv aizdomas, ka ja manai ādai tas likās tik viegls, tad sausai ādai vajadzētu ko stiprāku, barojošāku.
Ilgstoši lietojot, nemanīju, ka mana āda būtu izteikti mitrināta, mitrinošais efekts vairāk ilga dienas cēlienā, bet kā vakara, nakts krēmu to pārstāju izvēlēties.

Ja gadījās kāds apsārtums - pēc krēma uzklāšanas tas mazinājās, tāpēc jāpiemin, ka ar to viņš tika galā labi.

Rezumē : Savā cenu kategorijā labs produkts,  kas vairāk tendēts uz apsārtumu likvidēšanu un ikdienas produktu, ja ādai nav īpašas prasības. Sajūtas neviennozīmīgas, jo ilgstoši nejutu lielu mitrinošu efektu, kopējais ādas  veselības stāvoklis neuzlabojās un nepasliktinājās produkta lietošanas laikā.

7 no 10


Ar sveicieniem
Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma