Meklē blogā

Dzintars "Sea Secrets" toniks

Sveicieni Ziemīgā laikā, kad laiks ir tik kontrastains manai sejas ādai prasās laba mitrināšana  un sejas toniks, kas ne tikai attīra ādu, tonizē to, bet arī mitrina un sniedz ko vairāk par "pliku " attrīšanu.
Pirms kāda laika biju pieķērusies vel vienam  Dzintars produktam, kuru nopirku uz lielajām atlaidēm, bet kuru jau esmu uzsākusi lietot otro iepakojumu, kas man ir  impulss lai padalītos ar šo produktu arī ar jums meitenes, jo tas ir interesants un dikti foršs produkts.

"SeaS Sea secrets" no Dzintara attīrošais toniks ar mitrinošu iedarbību ( normālai un kombinētai ādai)

Ar Jūras kalogēnu, kas labi sader ar ādas dabisko kalogēnu tāpēc ļoti veiksmīgi stimulē ādas tonusu.
99% dabiskas izcelsmes ingredientu, bez alergēniem 
Kā aktīvie komponenti ir Jūras aļģes ar visiem no tā izrietošajiem labumiem, kā vitamīni un citas dabiskas īpatnības, kā spēja aizturēt ūdeni un noturēt ādā mitrumu, izmantojot speciālas ekstrahēšanas metodikas tiek saglabātas visas labās īpatnības arī ekstraktā, kas  ir viens no šī produkta komponentiem. Bagātināts arī ar Hialuronskabi, kas mitrina, uzturot ādu tonusā.

Produkta anatomija: Smagnējs matēts, daļēji caurspīdīgs stikla flakons ar skrūvējamu vāciņu, 100ml Pats šķidrums caurspīdīgs, faktiski bez smaržas, ar maigām ūdeņainām smaržas notīm, kas pazūd ātri vien no ādas,  tāpēc nebūs kaitinošs arī tam, kurām nepatīk smaržas kopjošajā kosmētikā.

Produkta fizioloģija: Lietoju šo toniku no rīta un vakarā, pirms krēma uzklāšanas, ļoti iepaticies šis produkts, ļoti svaiga, mitrinoša iedarbība, jūtu atšķirību izlietojot vienu iepakojumu - āda kļuva elastīgāka, mitrinātāka, tāpēc iepirku otro. Pēc produkta lietošanas saglabājas viegli mitras ādas sajūta, nekādas alerģijas vai izsitumus neizraisīja tāpēc šis jaunpienācējs uz apkures sezonu būs viens no maniem labākajiem draugiem.

Mans ādas tips : Taukaina/kombinēta, kas pāriet uz kombinētu  apkures sezonā

Rezumē: vērtēju kā izdevušos pašmāju produktu, kas piepilda uz sevi liktās cerības  tāpēc 9 no 10

Kā jums ar sejas mitrināšanu šajā laikā?

Ilzux


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma