Meklē blogā

Favorīti 2015. gada kopjošā sejas & ķermeņa kosmētika

Saņēmos uzrakstīt 2015. gada favorītus, tieši tos produktus, kuri ir iespiedušies atmiņā, sirdī un sajūtās, kā labākie vai pietiekami labi, lai viņus pieminētu šeit, mazliet izbrīnīja pašas verdikts, jo atskatoties gada gaitā bija liela sajūtu un jūtu dinamika par dažādiem produktiem, bet šie ir tie, kuri ir pirkti atkārtoti, produkti, kuri ir manā plauktiņa arī šodien, kas priekš manis ir labākā kvalitātes zīme, ko es varu viņiem sniegt.

Kopjošie sejas un ķermeņa produkti.


Madara Bērzs & Aļģe – līdzsvarojošās ziepes,  viņas iemīlēju līdz sāku lietot, ādu nevelk, skaisti attīra manu taukaino ādu, kā arī , izmantoju lai mazgātu sejas dvielīti un kosmētikas otas, ideāls, daudzfunkcionāls produkts, kuru ar prieku lietošu atkārtoti.

Institut Esthederm L`Osmoclean maigs attīrošs līdzeklis,  kurš dēļ sava maiguma gada laikā tika nolikts atpakaļ plauktiņā, bet tad tam pievēršoties un intensīvāk un biežāk ar to attīrot ādu, ļāva man viņu saprast un ar to sadraudzēties. Ļoti maigs un efektīvs līdzeklis, kurš gan ir jālieto ilgtermiņā, lai saprastu tā labo darbību, lai tas sevi pilnībā atklātu. Ādu nekairina un nesausina. Labi tiek galā ar „melnajiem punktiem” ilgtermiņā.

Planeta Organica gels – pīlings ar augļskābēm ļoti  labs produkts, kas sevi ir attaisnojis darbībā, atzīšos ka patīk labāk nekā Madaras augļskābju pīlings, bet iespējams šis ir mazliet stiprāks, tāpēc labāk jūtams rezultāts. Ādu nekairināja. Visi labie bonusi ,kā kosmētikas līdzekļu efektivitāte, pigmentācijas plankumu balinošais efekts un poru sašaurināšanās tika novērota.

Clinique moisture surge – mitrinošs gēl krēms manai taukainai ādai nedeva papildu spīdumu, bet sniedza ideālu mitrināšanu, lietoju, mīlu un lietošu atkārtoti, ļoti labs mitrinātājs. & Clinique  maska , kas no šī paša „komplekta”  ideāli uzklājot uz nakti aktivēja manas ādas labāko un skaistāko, pamodos kā ar „bēbīša ādu”, ļoti mīlu šo produktu :)

Nuxe Nuxellence Detox  nakts atjaunojošais krēms, ļoti labi darbojās, āda izskatās jaunavīgāka, veselīgāka,  lietoju šīs miniatūras jau kuro komplektu, jo šis ir viens no produktiem, ko mīll ielikt  LFBeautybox  par ko gan es priecājos, jo efekts no šī līdzekļa ir gana labs.

Clinique all about eyes – acu krēms, kas lieliski tiek galā ar uztūkumu, tumšajiem lokiem, ideāli ātri iesūcās un ir labs acu krēms priekš dienas, jo neveido taukainus pleķus, kā labs nakts krēms man un priekš manis ir Dzintara Laura Marss serums, kurš gan paslēpies no bildēšanas.

Sāku rakstīt un sapratu, ka neesmu minējusi vienu no favorītiem, kurš jau izlietojies un tāpēc netika pie bildēšanās. Tā ir TBS  Drops of youth sleeping mask
viens no ideālajiem nakts produktiem, kuru uzliekot sadzīst visas pumpas, pušumiņi, āda jūtās super komfortabli, krunkas atkāpjas un bēbīša ģīmītis no rīta garantēts, pat ja iepriekšējā nakts ir bijusi pavadīta balējoties.

Dzintrs Laura Mars body lotion ar persiku smaržu un vaniļas smaržu, šie divi produkti pēc konsistences,  ideālās saldās, spēcīgās smaržas kompozīcijas un foršās ādas, kas rodas no viņu lietošanas ir mani favorīti, esmu izmēģinājusies krustām un šķērsām visus Laura Mars produktus, eļļas, sviest-krēmus, bet tieši losjona konsistence, kas ir samērā bieza ir tieši man piemērota.

Attirance Kiwi un Aloesviestkrēms – viens no favorītiem, kurš man patīk dēļ svaigās smaržas un alvejas maiguma, kas ļauj ādai elpot, nepārslogo to, bet vēsākā laikā to papildus kopj.  Vairākkārtīgi atkārtots produkts, kas tik drīz nepazudīs no mana plauktiņa. Ātri iesūcās un neatstāj  taukainus nospiedumus, ķermeņa āda jūtās ļoti labi mitrināta visas dienas garumā.


– ļoti patīk, dēļ cenas, kvalitātes  savstarpējās attiecības. Izbrīnīja labā kvalitāte un efektivitāte, tāpēc ir kļuvis par vienu no maniem favorītiem ši gada laikā.

Kosmētikas noņemšanai paredzētā  lupatiņa - ko izmantoju tad, kad esmu attīrijusi ādu ar micelāro ūdeni un acu kosmētikas noņemamo līdzekli, vai ari, kad gribās paslinkot attīru visu ādu no kosmētikas ar šo lupatiņu. Uzskatu to par neaizstājamu, ja ir lietota smagā artilērija, kā tagad ziemā prasās - bāze+ biezais tonaālais+ konturēšana utt, tad bez kārtīgas poru attīrīšanas neiztikt, īpaši ar manu ādas tipu. ( klipiņš ar lupatiņu šeit -  https://youtu.be/tvd0AjjdDBo )

Rezumē : Aprakstot savus favorītus secināju, ka galveno uzsvaru lieku uz nakts produktiem, jo man kā taukainas ādas īpašniecei, tie ir drošā zona, kur var uzlikt to, ko uz dienu negribētos likt, jo nav jābaidās, ka kaut kas būs  pārāk "smags" ikdienā izvēlos vieglus sejas krēmus, dažreiz tikai serumus zem kosmētikas. Aukstakās dienās lietoju ko treknāku, kā ari ziemas periodā prasās vairāk mitrināšanas. 
Nākotnē  vēlētos piedomāt par jaunu un efeketīvu sejas serumu, tieši mitrināšanai,  kā ari, kādu labu mitrinošu acu krēmu - kurš mācētu sākt cīnīties ar krunciņām.

Kādi ir Jūsu favorīti & izvirzītie mērķi sejas/ ķermeņa kopšanā?
Ilzux

2 komentāri

  1. Oo, cik ilgā laikā izlietoji TBS sejas masku? Man tā patika pēc paraudziņa, bet tas iepakojums tik liels liekas, ka diez vai spētu izlietot visu pirms apniktu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es to masku parpirku Jūlijā :) bet es esmu kārtīgs tērētājs :D

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma