Meklē blogā

LFBeautybox Janvāris !

Lf Beautybox jau kadu laiku manās rokās,  viena no kastītem kuru negribēju sūtīt, bet pateicoties tam, ka biju pierakstījusies automātiskai kastīšu saņemšanai nācās vien paņemt, bet tomēr, ļoti interesanta un forša. Tā jau sanāk, ka sākumā kaut kas var likties  mazliet neintaresnts, bet galu galā - tas pārsteidz ar savu saturu :)



Sākumā uzrakstīšu par man interesējošākiem produktiem, bet uz beigām atstāšu tos, kas nav iekrituši sirsniņā! ;)

Darphin Azahar cleansing micellar water 50ml - pirmā saskare un izmēģināšana, ļoti iepatikās dēļ sava maiguma, ļoti "mīksts" produkts, labi noņem kosmētiku un nemaz ts nekairina ādu, kaut arī ir diezgan smaržīgs un atgādina "Ķelnes ūdeni" smaržas ar  mazliet ūdeņainām notīm. Šo gribētu iegādāties pilnā izmērā, kad būs tāda izdevība.

Nuxe nuxellence Detox 15ml  burvīgs nakts krēms, kuru neiepērku lielo iepakojumu tikai tāpēc, ka LF skaistuma kastītē atkārtojās jau kuro reizi. Pēc šī krēma uzklāšanas, gluži kā pēc TBS nakts maskas uzklāšanas, pamosties ar veselīgu ādu, skaistu, izgulējušos skatu - tiesām ļoti labs un manai ādai derīgs produkts, mazina ari iekaisumus, apsārtumus, āda paliek jaunavīgāka pēc ši produkta lietošanas.

Dr Lancer The method: polish  interesants produkts, kas ar sildošu efektu, kā arī attīrošajām daļiņām, aktīvajiem enzīmiem un komponentiem labi attīra ādu, vel nav sanācis lietot, bet intriģē gan pats zīmols, gan piesaista produkta dizains.

Bellapierre shimmer shadow  #earth ļoti patīk šī zīmola ēnas, sejas produkti - neizsauc alerģijas un ļoti labi klājās, turas un skaisti izskatās, ļoti smalks malums un spēcīgs pigments.


Kebelo Clarifying shampoo 50ml   &  Kebelo silk conditioner 50ml - matu šampūns jau atkārtojās kurā kastītē, bet tā arī neesmu to izmēģinājusi, cik saprotu viņi šo produktu pozicionē kā dziļi attīrošu šampūnu, nu cerēsim, ka mana matu krāsa paliks vietā pēc šī lietošanas. kondicionieris ar nogludinošu efektu, pagaidām ļoti neitrāli skatos uz šiem produktiem.
Kopumā 8 no 10

Bučas
Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma