Meklē blogā

Laura Mars BB Cream

Katru reizi, kad ieeju "Dzintara" veikalā  manī rodas zināms lepnums, par to, kā  Latvijas zīmols  forši attīstās, sācis radīt tādas labas lietas kā testerīši smaržām( mini spreji ) kurus dod līdzi par pirkumu, tas rada prieku, ka lēnām, bet pamatīgi "Dzintars" pāriet no sava vecā, senīlā tēla uz daudz jaunavīgāku, spriganāku un baudāmāku.
Manu interesi pievērsa kāds Laura Mars izstrādājums - BB krēms, apskatot tuvāk  visnotaļ pievilcīgo un interesanto iepakojumu, kas uzrunāja un ja tam visam vel bonusā nāca laba cena ( šobrīd vel ir uz atlaidi) domāju iegādāties, nopirku pašu gaišāko toni, bet atnākot mājas sapratu, ka tomēr tas ir pārāk gaišs.
Otrā piegājienā mani piesaistīja arī Opera sērijas BB krēms, bet tomēr testēšanas kāre bija lielāka par sapratu un nopirku abus Laura Mars BB krēma iztrūkstošos toņus, ar nodomu, ka ja nu kāds līdz galam nederēs atdošu draudzenēm, kurām tumšāks ādas tonis, nekā man.

Laura Mars BB cream SPF 20 / Iluminate- itkā neitrāls, bet vairāk tomēr rozā apakštonis / Peach Beige- dzeltenais apakštonis / Rose Beige - rozā apakštonis/
foto Ainārs Līkums 


Produkta anatomija: Baltas plastmasas tūbiņa ar skrūvējamu vāciņu, kas labi noslēdzās, tilpums 30ml
Pirku pa ~6 euro +- vairs lāgā neatceros, kāda bija pamata cena
Pievienotajā produkta aprakstā diemžēl tikai angliski ir pamatota produkta efektivitāte, kas mazina grumbas, uztur ādu tonusā, pateicoties patentētiem ingredientiem, klasiskā  hiāluronskābe, kas ir zināma kā labs mitruma uzturētājs ādā, vitamīni & antioksidanti sastāvā  deva ļoti rožainu skatu uz šo produktu, kā arī, mana labā pieredze ar Laura Mars sejas krēmu iedrošināja tam uzticēties.

Produkta fizioloģija: Vienmērīgi biezs produkts, konsistence starp krējuma un jogurta, tekstūra klājot ļoti viegla , iztušejot uz rokas  iesūcās ādā kā krēms, sedzamība ļoti viegla - faktiski negribās teikt ka nekāda, jo kaut kāda jau ir ... tikai to grūti ieraudzīt!:)

Produkta iedarbība ( ražotājs sola)     & /mani komentāri/
Ilgstošu mitrināšanu  / mitrinoša sajuta ir jūtama pēc uzklāšanas, saglabājas kādu laiku/
Vienmērīgs  ādas tonis /hmm ja varētu vienmērīgi uzklāt tas varētu ari rasties/
Aizsardzība no Uv starojuma /ticēšu "uz vārda"/
Ādas gaišināšana / hmm.. gan jau ?!/
Aizsardzība no priekšlaicīgas novecošanās /šis laikam dēl spf/
Nenosprosto poras / nenosprosto gan/





Vērtējums : sajūtas nav viennozīmīgas, iespējams dēļ mana ādas tipa, tāpēc jautāšu Jums, vai esat mēģinājušas un kā Jums patīk? jo priekš manis un manas ādas- nepatīk :(
Esmu dāvinājusi šo produktu sievietei pēc 50 g.v  viņa ir sajūsmā, dēl vieglā klājuma, ādas tips normāls, bet ne sauss.
Uz manas taukainās ādas izskatās briesmīgi :(
p.s youtube briesmīgi noēd kvalitāti.. kāds var ietekt, kā iedabūt HD klipus iekš youtube?

ar sveicieniem
Ilzux

4 komentāri

  1. mans viedoklis arī tāds - meh... pirku uz čuju, jo veikalā nebija testeru, paņēmu luminiscējošo (vai kā nu viņš tur). saki, pats gaišākais? tad man ir maķenīt pa tumšu, un, piedevām, seja izskatās apsārtusi. un spīdoša. kopumā - garām. smarža arī liekas mazliet par stipru. domāju izlietot pavasarī kā vienkāršu mitrinošo krēmu. nu, vai arī izmest.

    vispār man visi Laura Mars produkti liekas pārāk spēcīgi smaržojoši. lai gan iedarbība patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man laikam patīk tā saules krēma smarža kas ir viņu produktos :D Savādāk nevarētu sejas krēmu un acu krēmu lietot ;)
      Bet šīs te - ir galīga izgāšanās.. nesaprotu BB krēma tekstūru un kāda vēlna pēc tik daudz produkta aiziet?! UF! Ar toņiem arī kaut kā ne šiem platuma grādiem :D

      Dzēst
  2. Laura Mars produkti visi patiešām smaržo nedaudz pa traku. Biju domājusi pirkt kādu sejas krēmu, bet pārdomāju, jo kaut kā tie aromāti uzkrītoši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man laikam patīk tā saules krēma smarža:) Bet jā viņa ir jūtama..:/

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma