Meklē blogā

Tonālie krēmi - žēl izmest vai miskastē?

Jauns gads - jauns sākums!
 Jaunajā sākumā vecām lietām nav vietas, tāpēc revīzija skāra tonālos krēmus, kas tā vai savādāk vairs nav man derīgi un noderīgi. Savādāk krājās lietas, kuras nav nepieciešamas, bet kuras rada ilūziju, ka principā jau visa kā ir gana daudz, tikai kāda jēga no daudz- ja to nelieto! ;)


Skin79 BB krēms, Korejiešu kosmētika, lielo iepakojumu atdevu mātei, jo man nederēja, izsauca alerģiju, apsveru domu, ka tomēr tur bija kāds dabīgs ingredients, kas man izsauca alerģiju, jo tā bija briesmīga, manai mātei - viss kārtībā un ir pilnīgā sajūsmā par šo produktu, dēļ tā, ka tas ir pietiekami gaiss ( mammai bāla āda) kā ari, tas ir ļoti sedzošs, bet viegls produkts, tām, kuras nebaidās no alergēniem ir jēga izmēģināt.

Bourjois eko līnija, Une  skin - glow foundation - ar šo ir vesels stāsts, nopirku pagājušajā gadā, domāju, cik jauka iespēja izmēģināt ko jaunu, laba cena un, protams, ka iegādājos interneta veikalā, bet nu.. iesākumā viss bija labi, bet tomēr kaut kā pārak knudināja sejas ādu, likās smags un taukains, domāju, ka varbūt tomēr vairāk uz  normālas vai sausas sejas ādas uzvedīsies labāk, bet nekā.. arī kņudināja ādu un klājās pleķaini, pastāvēja atvilktnē, līdz beidzot metu ārā, pēc smaržas var nojaust, ka visdrīzāk ir sabojājies.

CK infinite matte oil - free foundation - ļoti patika, vidēji līdz  pilnīgi sedzošs tonālais līdzeklis, bet diemžēl sabojājies un dīvaini smaržo. Klājās ļoti labi un jūtu liftinga efektu no šī līdzekļa, tiešām foršs produkts, domājams, ka nopirkšu kādreiz atkārtoti, vienīgais mīnuss bija smagā sajūta uz sejas, likās, ka āda "neelpo"..

Maybellin Dream Matte Mousse - nezinu, iespējams viņu nopirku atceroties pusaudža gadus, tonālais līdzeklis, kas vienkārši neder uz manas ādas, seja sāk spīdēt pēc  15min un tad izceļas poras un visi pārējie labumi, nu tekstūra ir tiešām forša, saputota, dēļ kuras maigi var uzklāt arī ar pirkstiem, bet šobrīd, priekš manis, tas ir vienīgais pluss, tāpēc, ka nelietošu metīšu ārā..

Tāda mana revīzija tonālo līdzekļu plauktos:)

Vai  esat jau pieķērušās kosmētikas revīzijai šogad? Vai tomēr "roka neceļās" ?

Ar ziemīgiem sveicieniem
Ilzhux

10 comments

  1. Noteikti pieķeršos saviem kosmētikas krājumiem tuvākajā laikā. It kā ir iekšēji tas - es taču maksāju par to naudu, kā es tagad metīšu ārā?! Bet nevajag krāt pilnu istabu ar nevajadzīgajām lietām. Tagad arī pārdomāti veicu pirkumus, piemēram ķermeņa krēmi ir ne vairāk pa 2, lai ir ko pamainīt, citādi vesela kaudze un jēga nekāda, nebija iespējams uz viena ķermeņa to visu izlietot pirms derīguma termiņa beigām..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu tā jau ir.. parsti jau attur tas, ka esi iegādājies un kaut kādā ziņā tici ka varēsi izmantot.. bet bieži tas noved pie deriguma termiņa beigām :D
      Labi, ka ķermeņa produktus lietoju intensīvi, tie gan vel nav sabojājušies ;)
      Jāpadomā un jāpieķerās pārējai kosmētikai.. varbūt acu ēnam..

      Dzēst
  2. ka man patīk šāda veida revīzijas. un dažreiz grūti izmest, jo liekas, ka varbūt noderēs, dodu otru iespēju, bet beigās tapat sanāk izmest...
    cenšos tagad krajumus atslogot. pamazām sanāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī saprotu, ka ja nelietoju , diez vai lietošu, apsveru iespeju daļu atdot draudzenēm, vai draudzeņu meitām, kuras tiešām zinās kā to visu izlietot ;)) / domaju normālu svaigu kosmmētiku/

      Dzēst
  3. Man kosmētikas ir salīdzinoši maz, šogad esmu nolēmusi - nekā lieka. Cenšos izlietot krājumus. Tonālie līdzekļi man šobrīd trīs - YSL Le Teint Touche Eclat, L'Oreal True Match un Bourjois 123 CC krēms, nekad nav paticis krāt tonālos, pārsvarā ir viens vai divi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši, ka tā sanāk, man lielā izmēģināšanas kāre pārvar veselo saprātu :D True Match stāv un krāj puteļus, tik loti aizpeld uz sejas..

      Dzēst
  4. Nedaudz izšķiroju savus nelielos krājumus, un izmetu ārā to, ko nelietoju vai man nederēja, nav jēga atstāt, iegrābos, tikai mana vaina, tāpat nelietošu, tikai vietu aizņem. Ir jau žēl, bet es vados pēc principa, ja jau ilgi neesmu lietojusi un tuvākajā laikā negrasos lietot, tad metu ārā, jo man nevajag un es tāpat nelietošu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taisnība jau vien ir! Grūtāk izrevidēt ir nagu lakas :D jo nez-kāpēc liekās ka tās vel toc lietosies :D

      Dzēst
  5. Es ar intensīvi revidēju.. Pēc tam tik laba sajūta.. ;)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma