Meklē blogā

Lookfantastic #LFloves

LookFantasticBeautybox Februāris ir klāt, pasūtīju jau mēneša sākumā, bet atnāca tikai tagad, paris dienas atpakaļ, pirms atvēru paciņu mani intriģēja tās smagais saturs, nespēju saprast, ko viņi tur tādu ielikuši, ka kastīte bija divtik smaga. Atnākot mājās un atverot kastīti mani gaidīja jauks pārsteigums, kā bonus šoreiz tajā bija ievietots Elle Marta numurs,  tā kā žurnālus uztveru vairāk kā reklāmas instrumentu, mans skatījums mēdz būt izteikti kritisks, bet tomēr interesanti lūkot šo bilžu grāmatu un izskatās, ka šeit ir arī paris raksti, kurus labprāt izlasīšu, kādā brīdī pie kafijas tases.
Atverot rozā kastīti, kas izrotāta ar zeltainu sirds zīmējumu, kas nudien bija piemīlīga, melno zīdpapīru atlokot pirmais, kas pazibēja acu priekšā bija fotošopētas meitenes tēls, ar #lfloves edition, ok, viņas rozā piešopētās lūpas, laikam bija kūciņas saldākā oga, kura sevī manifestēja kastītes mīlestības tēmu :)
Lai nerodas pārpratumi - es cienu šo cilvēku darbu,  gan tēla veidotājus, gan fotogrāfus, gan vizāžistus, bet brīžiem "fashion" bildes atrauj no apziņas -gluži kā kosmosā, liekot noticēt ilūzijai par perfekto pasauli ar perfekto grimu, kurš nekad, nu nekad neizplūst :D
Atgriežoties uz realitātes viļņa, patīk bukletiņš, tā forma, kāda ir jau pēdējām LFbeautybox kastītēm, gluži kā mazs žurnāliņš. 

Pirmais produkts, kas likās visiekārojamākais ir  Lord & Berry lūpu zīmulis - lūpu krāsa, tonis matēts, ogains un naturāls ar bonusiņu, patīk un vel reizīti patīk, lietošu, tā kā DER!

Otrā lieta dēļ saviem izmēriem, tā ir Acu - uzacu palete, meikapa produktiņi vienmēr uzruna, uzacu palete ir ļoti skaista, gan vēsie, gan siltie toņi, faktiski jebkuras uzacis būs pateicīgas par šo paleti, toņi gana spilgti un sajūta krēmīga. Apziņa, ka nezinu kad ko tādu izlietošu iezogas kaut kur fonā, bet drīz vien pazūd, šī būs mans biežais viesis uz kosmētikas galdiņa, pamazām izstumjot Nyx uzacu paletīti. Starp citu, šo paleti var izmantot arī sejas konturešanā!Ideali! Ražota UK, „Hi impact brows” sevī glabā toņus  #ash gaisi blonds  #spice silti brūns  #mocha vēsi brūns  #charcoal melns

Sajūtu baudījums ar Monuspa  relaxing Bali massage & body oil 35ml būs jāizbauda mammai, jo diemžēl viņa ir tik dabīga, ka tajā ir citrons, kas man ir alergēns, eļļas sastāvs ir fantastisks, jebkurš būtu laimīgs to iemasēt savā ādā, īpaši patika sandalkoka eļļa sastāvā, kas izsenus zināma dēļ savām unikālām dziedējošām īpašībām.

Nākamais ķermeņa produkts no Bliss radīja divējādas sajūtas  30ml ķermeņa sviests greipfrūta un alvejas smaržo pē kaut kā ļoti svaiga un pazīstama, ok, godīgi sakot, pēc wc atsvaidzinātāja, it kā jau patīkami, svaigi , bet nez vai gribās smērēt sev virsū to, kas tevi zemapziņā saista ar gaisa atsvaidzinātāju, lai ari kādas nebūtu patikas, smarža ļoti spēcīga.

Kms california color vitality 75ml kondicionieris,  faktiski nav viedokļa ,bet saprotu, ka šis produkts ir domāts krāsotiem matiem, skatoties pēc viegli violetā toņa, derēs blondīnēm, ok būs jāizmēģina.

Gribējās jaunu atslēgu piekariņu - lūdzu, šeit tāds ir no Denman mini keyring brush gaiši zilā krāsā, ar dzelteni baltiem sariņiem, īsts mazulītis, iesākumā domāju, ka tā būs kaķa ķemme, bet nē, tiešām var izķemmēt matus, baigi feini, būs jauns piekariņš ar bonusu matiem.

Kopumā - kastīte bija interesanta, tā pārsteidza ar diviem dekoratīvās kosmētikas produktiem, jauniem zīmoliem un veciem pārbaudītiem zīmoliem, man patīk 8.5 no 10

Ar sveicieniem

Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma