Meklē blogā

Catrice produktu apskats

Savā video, kur atrādīju esošos produktus, kā pirmos iespaidus daudzi no tiem nelikās tik labi, vai ari gluži otrādāk, likās ļoti labi, bet jau kādu laiku  lietojot šos produktus ir radies daudz skaidrāks un  stabilāks viedoklis, ar kuru vēlējos padalīties, jo bieži vien tā gadās, kad pirmie iespaidi atšķīrās no laika pārbaudītām.


Catrice Deluxe trio eyeshadow - pelēkās satīnīgās, mirdzošās pelēkās ēnas, labi klājās un man iepatikās, pigments vidēji stiprs, vairāk piemērots vakaram, jo tad ēnas atklāj sevi, maigi mirdzot, bet dara to gana gaumīgi ;)  Man patīk jo neizskatās "lēti" kas ir liels pluss, ņemot vērā viņa budžeta klasi.


Catrice gradation blush #C01 Aurora Polaris - tonis īsti nav mans, varbūt pie siltākas sejas ādas varētu izskatīties daudz skaistāk un gaumīgāk, bet tā,  pigments gana spēcīgs, tomēr bez odziņas.

Catrice velvet matt smokey eyes pencil  grafīta melnā krāsā - pludinās viegli un labi, var skaisti iztušēt arī apakšējo acu līniju, pārāk neaizplūst arī no maniem plakstiņiem, nav mans top zīmulis, bet pie smokey tipa grimiem patīk.

Catrice better than false lashes -   tušiņa, kuru es diezgan nopietni noliku pirmo iespaidu video, tajā brīdī tas likās ļoti objektīvi, bet ļāvu sev pagaidīt vel arī  kādu brītiņu un palietot to ikdienā. Sākšu ar to, ka man viņa neradīja alerģiju, nekairināja acis un tas ir liels pluss.  Pēc pusotras nedēļas tuša pēkšņi sāka "ieslēgties" kļuva mitrāka un lietojamāka uz manām skropstām. Šobrīd viņa darbojās ļoti labi, tāpēc iesaku meitenēm izmēģināt, jo cena šim produktam ir ļoti laba! ;) Tušiņa nebira, izliekumu turēja visu dienu.
 iekš video var redzēt efektu :)




Catrice pure brilliants  #010 lūpu balzāms- stiks, ar mirdzumiņiem, man ļoti iepaticies, jo var lietot vienu pašu vai uz lūpu krāsas, izbaudu gan iepakojumu, gan saturu, lūpas nesausināja neskatoties uz to, ka tas ir izteikti mirdzošs, cik saprotu, šajā produktā ir šea sviests, kas arī izskaidro komfortablo sajūtu uz lūpam, kad to uzklāju.
pure brillants
pure shine


Rezumē : Produkti laika gaitā sevi pierādija kā gana kvalitatīvi !

Ar sveicieniem
Ilzux



* Produkti ir iedoti no Catrice pārstāvjiem testēšanai, bet viedoklis ir tikai un vienīgi mans


Catrice pure shine colour lip balm #030  - lūpu balzāmiņš ar toni, kas ir ļoti dabiskā krāsā, lieliski iederas ikdienā kā pie spilgtākiem acu grimiem, lieliski nolīdzsvaro ar maigu tonīti. Lūpas pārāk nemitrināja, bet arī nesausināja, ikdienas produktam - OK. Smaržo pēc vaniļas, ļoti klasiska lūpu produkta smarža.



2 komentāri

  1. Catrice gradation blush - vismaz iepakojuma izskatās labi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojums foršs ;) Pašam sartumam arī nav ne vainas, bet uz siltākas ādas tas tiešām labi izceltos, kā arī uz tumšakās ādas :)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma