Meklē blogā

Nagi, pēdas & uzacis favorīti 2015.gads

Viens no pēdējiem favorītu rakstiem par  2015. gadu :)
Bet bez šī arī būtu grūti noslēgt mīļāko ķermeņa kopsanas produktu listi..


Himalaya smoothing foot scrub - stap pedikīra veikšanas reizēm šis pēdu skrubis ir dikti feins, lai atbrīvotos no visa liekā, kas vien var būt uz pēdiņām, man ļoti patika deļ maigās eksfoliācijas un labā rezultāta.

TBS peppermint cooling foot lotion - mans mīļākais pēdu krēms, kaut gan nelietoju tos tik regulāri, bet savu favorīta vietu turpina uzturēt, dikti mīlu šo produktu, ar kakao sviestu, piparmētru eļļu, atvēsina pēdiņas, burvīgi lietot pēc dienas,  kad nācies vairāk pastaigāt. Patīk arī tas mentolīgais aukstums, kas rodas  uzsmērējot, vidēji barojošs, bet man arī patik vairāk svaigi līdzekļi pēdu kopšanā, nekā barojošie.

Otrs pēdu kopšanas favorīts dēļ savas vieglās tekstūras, svaiguma CCS Foot Care Foot Svalkande Gel izteikti svaigs, mentolīgs, bez  barojošām īpašībām, vairāk mīkstina ādu, bet nerada trekno sajūtu uz pēdām, vairāk piemērots vasarai, vai dienām, kad kur jāsteidzās, jo ļoti ātri sasūcās neaststājot taukainus pleķus uz parketa ( tiem, kuriem ir zin, kā tas mēdz notikt :D 1x man palika taukaini- smuki pēdu nospiedumi parketā )

Tomēr pieradināju  Scholl Velvet Smooth Express Pedi Electronic Foot File , kad LV tirgū ienāca maigāki uzgaļi, oriģinālais manām pēdām ir  pārāk agresīvs, bet  vidēja raupjuma vīle ir  pavisam laba un lietojuma, tomēr kombinēju ar savu otro Rossmann Fuss Wohl cietās ādas noņēmēju  par kuru jau arī rakstīju blogā gada sākumā, kas toreiz man patika labāk, par Scholl produktu, jo bija daudz maigāks, neplēsa ādu, kam joprojām piekrītu, jo pati rupjākā Scholl vīle uz manām pēdām ir galīgi nelietojama.

Kinetics Lazy Lizard Polish Remover - mans mīļākais nagu lakas noņemšanas līdzeklis, kas ļoti draudzīgi un saudzīgi noņem nagu laku nebojājot nagus, patīk un turpinu lietot, jau kuro iepakojumu!

DNC eļļa nagiem, regulāri lietojot kutikulas kļuva mīkstākas, bet nagi stiprāki , ideāli darbojās, šeit nu neko pielikt vai atņemt :)

Eveline Cosmetics diamond hard and shiny nails sākumā līdzeklis nepatika, jo ļoti sausināja kutikulas, tad sāku to lietot kā bāzes laku zem nagu lakas un man viņš iepatikās, neskatoties uz visu to ķīmiju kas ir iekšā - viņš labi darbojās, īpaši uz maniem nagiem, kad tie slāņojās, viņš šos slāņus "salīmēja kopā" kā rezultātā varētu lietot normāli nagu laku arī  uz "nesmukiem nagiem" un neviens to pat neievēroja, pēc laika jau izauga veselīgāki nagi, savu artavu tajā ieviesa arī šīs līdzeklis.

Essence the gel nail polish - jā un vēlreiz Jā! Laba nagu laka, kas tiešām turas uz nagiem, ļoti patīk, lietoju un mīlu krāsu daudzveidību & cenas attiecība ir vienkārši fantastika.

Sally Hansen insta dri -  mans favorīts dēļ vieglās pieejamības veikalos,  ātrās žūšanas uz dažādam nagu lakām, lietoju ikdienā un ļoti patīk. Mans lielais ātri žūstošo nagu laku virskārtu eksperiments  šeit   


Favorīts, kuru nenobildēju, bet kuru jau lietoju   vairāk, ka divus gadus mājas apstākļos, tas ir Refectocil uzacu & skropstu krāsa, mans favorīts ir Grafīta tonis, bet šogad domāju jaukt toņus, lai iegūtu vel dabīgāku efektu, ar šīm profesionālajām krāsām to drīkst darīt nebaidoties pazaudēt uzacis vai skropstas. 

Nu tā meitenes, beidzot noslēdzu 2015. gada topu ;)
Kā Jums, ir kas iekritis sirdī no manis minētajiem līdzekļiem?

sveicieni

Ilzux






2 komentāri

  1. interesants raksts! vai esi ieprieks sikak rakstijusi par refectocil krasu&savu lietosanas pieredzi_ labprat palasitu par to vairak.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jauki, ka patika ;) Nēesmu par to vel rakstijusi, bet noteikti uzrakstīsu,, varbūt izveidošu kādu video:)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma