Meklē blogā

The Body Shop OILS OF LIFE intensīvi atjaunojošs sejas krēms


Austrumu kultūru baudījums krēma bundžiņā?
Jā! - jo pateicoties  Kamēlijas eļļai no Ķīnas,  Melno ķimeņu eļļai no Ēģiptes un  Mežrozīšu eļļai no Čīles, priecājos, ka saskāros ar šo produktu, jo tas manāmi uzlaboja manu ādas stāvokli un pasargāja no auksta laika radītajām temperatūru svārstībām, jo bija gana trekns, bet dēļ tā, ka viegli iesūcās ādā arī man ar manu taukaino - kombinēto ādas tipu neradīja problēmas to lietot kā dienas krēmu,  gan zem kosmētikas, gan vienu pašu.

Foto Ainārs Līkums 

Ražotājs  lepojās, ka sejas krēmā ir dabīgais Šea sviests, Olīveļļa, kas rūpējas par sejas ādu, bet šis intensīvi ataunošais sejas krēms, ar mikropērlītēm ļaujot ātri uzsūkties ādā un sniegt sejas ādas atjaunošanu jau pēc  četrām nedēļām.

Produkta anatomija: 50ml masīvs, stikla trauks ar skrūvējamu vāciņu, kas mazliet atgādina austrumu celtnes, vidēja biezuma krēms ar ēterisko eļļu smaržu, kas ir specifiska, bet nav uzbāzīga.

Produkta fizioloģija: Viegli saulaini dzeltens krēms, kas smaržo pēc austrumiem, dēļ ēterisko eļļu smaržas, uzklājot uz attīrītas sejas ādas iesūcās ļoti ātri neatstājot taukaino spīdumu pat uz manas taukainās ādas. Iekaisumus neradīja, bet labi pasargāja no aukstuma, no temperatūras maiņām, kā rezultātā man nebija ierastie rozīgie vaidziņi ienākot siltākās telpās. Lietojot šo produktu jutu, kā mans ādas stāvoklis pakāpeniski uzlabojās, tā sāka izskatāties jaunavīgāka un veselīgāka, krēms neaizsprostoja poras un neradīja alerģijas, kas gan man  kā jutīgas ādas īpašnieci tikai un vienīgi iepriecināja. 

Rezumē: Produktu lietoju jau piekto nedēļu un kopumā ādas stāvoklis ir uzlabojies, lietoju to vienu reizi dienā, sākumā baidījos, ka būs pārāk trekns manai ādai, bet nē,  tāpēc sāku to lietot dienas krēma vietā un man ļoti iepatikās. Atzīšos, ka negaidīju, ka rezultāts būs tik labs, kaut gan apzinos, ka kamēlijas eļļa sastāvā ir win-win variants, kas man bieži vien ir ļoti palīdzējis uzlabot sejas ādas mitruma līmeni. Cik saprotu arī Mežrozītes eļļa dod mīkstinošo efektu, bet nerada taukainuma sajūtu uz ādas, kas ir liels pluss.
Sadarbojās labi arī ar kosmētiku, kā arī  citiem sejas kopšanas līdzekļiem.

Šoreiz varu teikt, ka cena un kvalitāte labi mijiedarbojās,  tāpēc iesaku aiziet  uz The Body Shop un paprasīt pēc paraudziņa.

Sastāvs: Aqua/Water (Solvent), Hydrogenated Polyisobutene (Emollient), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Glycerin (Humectant), Aluminum Starch Octenylsuccinate (Absorbent/Anticaking Agent), Cetyl Alcohol (Emulsifying Agent), PEG-40 Stearate (Emulsifying Agent), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), Octyldodecanol (Emollient), Olea Europaea Fruit Oil/Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent - Emollient), Fagus Sylvatica Bud Extract (Skin Conditioning Agent), Phenoxyethanol (Preservative), Polyacrylamide (Film Former), Sorbitan Tristearate (Emulsifying Agent), Rosa Canina Fruit Oil (Skin Conditioning Agent), Camellia Oleifera Seed Oil (Skin Conditioning Agent - Emollient), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), C13-14 Isoparaffin (Solvent), Glycine Soja Protein/Glycine Soja (Soybean) Protein (Skin Conditioning Agent), Mica (Opacifying Agent), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Adenosine (Skin Conditioning Agent), Nigella Sativa Seed Oil (Emollient), Laureth-7 (Emulsifying Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Myristyl Alcohol (Emulsifying Agent), Stearyl Alcohol (Emollient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citric Acid (pH Adjuster), Limonene (Fragrance Ingredient), Sodium Cocoyl Glutamate (Surfactant), Geraniol (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Ethylhexylglycerin (Skin Conditioning Agent), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative), Benzoic Acid (Preservative), Tin Oxide (Opacifying Agent), Sorbic Acid (Preservative), CI 77891/Titanium Dioxide (Colorant), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 14700/Red 4 (Colorant).

*šis ir testa produkts, no The Body Shop pārstāvjiem, bet domas un vērtējums ir mans

Ar sveicieniem
Ilzux

2 komentāri

  1. Man ļoti patīk šī sejas krēma aromāts, bet tā kā manai ādai tas likās pa biezu, atdevu draudzenei un viņai ļoti, ļoti patika :) Manuprāt, šī ir viena no pēdējā laikā veiksmīgākajām TBS ādas kopšanas līnijām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patiesībā - jā, jo iepriekš es domāju ka TBS produkti nav nekas labs, tāpēc nepirku, tagad pēc veiksmīgiem variantiem, kā nakts maska un šis krēms, sāku saprast ka viss nav tā kā izskatās..
      Par treknumu runājot, baigi labi darbojās šajā periodā, varbūt āda vairāk uz kombinēto aizgājusi ziemas periodā..

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma