Meklē blogā

Attirance Almond kolekcija - skrubis un dušas pieniņš

Saskāros ar šo Attirances produktu pavisam nejauši, iepērkot savus mīļākos sviest- krēmus no Attirances, kas jau kā pārbaudīta vērtība ir arī manā Top ķermeņa produktu listē jau no pagājuša gada.
Izvēlējos  no Mandeļu un Medus līnijas, jo atzīšos, ka mandeļu smarža ir viena no manām iecienītākajām, īpaši  ķermeņa kopšanas produktiem, jo vērtēju to laiku, ko pavadu sevi sakopjot un katru mirkli vēlos radīt kā mazu Spa, kad ļaujos dušas priekiem!
Izvēlējos nemēģinātus produktus, Mandeļu Dušas pieniņu un  ķermeņa skurbi.
Foto Ainārs Līkums


Par manu ķermeņa ādu runājot – tā ir gana jutīga lai reaģētu uz  vielām, kas nepatīk, bet šoreiz tas nebija šis gadījums, jo visi līdzekļi labi sadarbojās ar manu jutīgo ādu un neradīja nekādu kairinājumu.

Attirance showe milk almond 250 ml produkta, ļoti šķidras konsistences priekš dušas produkta,  bet putoja labi, ādu mitrināja iepriecināja mandeļu eļļa sastāvā, kā arī, dažādi ekstrakti, kas lika domāt par produkta daļējo dabiskumu, kaut neskatoties uz to – veiksmīgi pildīja savu darbu, āda bija tīra , gluda, smaržīga pēc mandeļu marcipāna.
Vidēji ekonomisks produkts, putas biezas un noturīgas.

Rezumē: Piemērots dažādiem ādu tipiem, alerģiju neizraisa, bagātināts ar dažādiem ekstraktiem & glicerīnu, mīkstina ādu.

8 no 10 ( īpaša sajūsma nebija, bet bija ļoti labi)

Attirance Body Scrub almond 200ml produkta, kas ir ļoti biezs, bet diemžēl ne dēļ skrubējošām daļiņām drīzāk, dēļ pārējā sastāva, kas to padara samērā barojošu un treknu. Uzskatu, ka šis produkts derēs vairāk sausas ādas īpašniecēm, jo pašā produkta sākumā ir  Šea sviests, kas arī izsaka visu – deļ savām barojošajām, dziedinošajām īpašībām, otrā vietā ir Mandeļu eļļa  un tad tikai aprikožu kauliņu pulveris, kā eksfoliants, kas tomēr ir mazliet par maz, lai rūpīgi un kārtīgi noskrubētu ādu.

Darbībā : Izlietojās vidēji daudz produkta, dēļ tā, ka pašu skrubējošo elementu ir ļoti maz uz visas masas fona. Noder kā bonuss  dusas želejai, vai ļoti viegls skurbis, ko varbūt vairāk lietot dekoltē zonai, nevis pārējam ķermenim.
Alerģiju neizraisa -  eksperimenta nolūkā atstāju uz  apakšdelma un nogaidīju, kamēr nožūst, kairinājumu nerada pat šādos gadījumos, tāpēc drošs produkts, ja vien nav kāda alerģija no dabiskajām sastāvdaļām.
Ražotājs iesaka lietot 2-3 x nedēļā, manuprāt, var lietot arī 4 x nedeļā, tomer tad šis produkts nepietiks ilgam laikam, kas gan ir žēl.

Rezumē: Prasītos lielāks iepakojums, ja ir  tik viegli skrubējamie elementi šajā produktā. Piemērots sausai ādai. Patiks  marcipāna aromāta cienītājām.
7.5- no 10  ( visi septiņi par labo sastāvu)

Rakstot šo atsauksmi ielūkojos Attirance lapā, pamanīju, ka viņiem ir atlaides, nu ko.. būs atkal jāmēģina, kas nemēģināts, sliecos uz rīsu līniju un sejas attīrošiem produktiem.

Kā Jums,  ir kādi favorīti no Attirance?
Xo xo

Ilzux

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma