Meklē blogā

Aprīlis dekoratīvās & kopjošās kosmētikas jaunumi

Caviņš, meitenes!
Gribēju padalīties ar pārīti jaunumiem, kuri ir ienākuši manā plauktiņā un kurus domāju ieviest šī mēneša kopjošās & dekoratīvās kosmētikas aktīvajā lietošanā.


Dove nāca klajā ar foršu un saldu dušas želeju, jā, kas tikpat krēmīgi un maigi, kā visi viņu dušas produkti rūpējās par ādu, *Purely Pampering Sweet Cream & Peony - apvieno sevī saldeno un mazliet skābeno aromātu, kas neticami svaigi un saldi ieskauj putiņas ķermeni ikdienas dušas rituālā, manuprāt, diezgan sievišķīgs, pavasarīgs aromāts.

Mana izvēle ķerties klāt Burjuois nāca ar domu, ka  nekas izņemot divus acu zīmuļus nav mēģināts no šī zīmola, nevarēju atcerēties kāpēc viņš man "nepatika" ka visu šo gadu laikā, neko nebiju pirkusi, varbūt vienkārši tā ir sakritība.
 Iepirku Bourjois healthy balance unifying powder #52 vanille  pūderīti, vienmēr patīk testēt  no zīmola gan šķidros kosmētikas līdzekļus gan sausos, pūderis izskatās labs,  pieskārienam patīkams, bet redzēs ,kā viņš sadzīvos ar manu taukaino ādu un vai spēs noturēt kosmētiku tur, kur tai jābūt.
No Bourjois jaunumiņš, tonālais krēms City radiance, vismaz  tā es to nopratu, kad pirku, piemērots pilsētu iemītniecēm, jo satur īpašu filtru, kas aiztur piesārņojumu, kas rodas no urbanizētā mikroklimata, tāda kā, izplūdes gāzes pilsētās,  nesauksim Rīgu par mega metropoli, bet  piesārņojums ir sastopams ari te, tāpēc ideja par aizargfiltriem ir ļoti forša un ja tā vel darbosies, tas būs pavisam ideāli, tonālajam krēmam ir 30spf  un ļoti viegla, atstarojoša struktūra, pec sajūtas viņš nēsājās, ka BB krēms, vismaz sadarbojoties ar manu ādu, kad patestēsies kādu laiciņu, noteikti  pastāstīšu vairāk. 

Gluži kā visus  Bourjois pirkumus, pirku i-veikalā Douglas jo viņiem šobrīd ir laba atlaide 35%


Ieraugot  Bourjois Micellar cleansing water 250ml iedomājos: "Jā, šis noteikti jāpamēģina" un varu teikt, ka pirmie iespaidi ir ļoti labi, notīra kosmētiku ļoti labi, nekož ādā, nevelk ādu, svaiga sajūta un nav savāda aromāta. Labi noņem arī acu kosmētiku un nekairina acis. Interesanti, ka šim micelārajam ūdenim ir baltās ūdensrozes ekstrakts, izlasīju un prātā vizualizējas ūdensrožu lauki, ehh, mīlīgi! ;)  

Zobu birstes maiņas laiks arī tuvojās, tāpēc ar interesi izmēģinu *Signal birstes mīksto versiju, nav tāda, ka būtu extra soft drīzāk medium, patīk, ka ir  mēles tīrītājs, tā nu ši birstīte būs viešņa tuvākos 2 -3mēnešus manā plauktiņā.

Zilā zobu pasta *Signal white now triple power gold - tik savada sajūta, kad ieraugi ,ka tava mute ir  kļuvusi izteikti zila, ne debesu zila, bet tintes zila :D Pie sevis baiļojos vai viņa nenokrāsos plombas, bet bailes bija nevietā, plombām viss ok, zobiem ari,  aromāts vidēji svaigs, nav pārmērīgi stindzinošs, kas man patīk. Neskatoties uz zilo krāsu, tā ir funkcionāla un zobus notīra kārtīgi, sniedzot īslaicīgu balinošu efektu.

Kādu laiku neesmu neko pirkusi matu kopšanai, bet gribējās ko jaunu, tāpēc ieejot Lookfantastic lapiņā ieraudzīju piedāvājumu šampūnam & balzāmam 200ml no Matrix matrix oil wonders volume rose shampoo &  conditioner bez silikoniem, smalkiem matiem,  kuplinoši produkti, ar rožu ziedlapiņu eļļu maigai attīrīšanai un mitrināšanai. Smaržo kā rožu dārzs, dievīgi! puto labi, esmu jau lietojusi paris reizītes, mati tiešām ir kuplāki un nav noslogoti. Dāvaniņa nāca klāt  matu eļļa  Matrix oil wonders indian amla strengthening oil (125ml) redzēsim cik stipri kļūs mani mati pēc šīs eļļas lietošanas, pagaidām, vienkārši eļļa, kā eļļa un nav īpašas sajūsmas.

Kent Shampoo & Scalp Massage Brush - spēļmantiņa, īsti  nezinu kāpēc nopirku, gribējās izmēģināt ko interesantu, vel neesmu mēģinājuši, ideja ir tāda, ka šo brīnumu izmanto lai masētu galvas ādu matu mazgāšanas laikā, sariņi ir mīksti un silikonīgi, bet daļa no tiem ir tādi kā šķelti galos, kas, manuprāt, varētu tos padarīt par labu masāžas instrumentu galvas ādai.

Un mazliet pārdomas, esmu piefiksejusi , ka viens no maniem pirmajiem domu gājumiem veikalā ir  atrast produktus, kas ir interesanti, kuri nav mēgināti un kurus varētu aprakstīt, ka to piefiksēju, sāku domāt vai tā ir normāla attieksme ..varbūt tas ir blogošanas- blakus efkets :)


Tādi mani jaunumi, kas Jums jauns?:)

Lai emocionāli skaista un piepildīta šī diena!
Ilzux


(*)- testa produkti

6 komentāri

  1. Kent Shampoo & Scalp Massage Brush izsktās, kaut kas interesants. Gaidīšu atsauksmi.

    AtbildētDzēst
  2. mani ieinteresēja Bourjois tonālais, bet es pateicu sev STOP, jo man ir pārāk daudz tonālo. nākamais saraksta ir tonālais no Kanebo Sensai, ko gribu pamēģināt :). pūderis man nepatika, jo par traku matē, bet es viņu nopirku spoguļa dēļ (lol:D), lai vienmēr būtu somiņā

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. heh, nu man tad noteikti derētu, ja jau traki matē ;) jo man nenormāli taukojas āda :(
      Bourjois viegls savā klājumā, bet galīgi ne manai ādai domāts.. domāju vel pamēgināt un atdot kādam:(

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma