Meklē blogā

Biotherm Biosource instant hydration toning lotion

Produkts, par kuru ilgi nevarēju saņemties uzrakstīt atsauksmi, bet daru to tikai tāpēc, ka Latvijas blogos vai par to nav rakstīts, vai gluži tāpat kā es, bija izdomājušas : "Ja jau īsti neder, tad nav ko rakstīt"  bet nu tomēr, ceru, ka ši atsauksme noderēs "neiegrābties"


Skatoties internetā informāciju par šo produktu, pat Biotherm mājas lapa klusē, vai pastāv iespēja, ka viņi viņu ņem ārā un pārdod pārpalikumus ? Varbūt kāda no Jums to zin?
Nu, lūk, uz paša iepakojuma tiek skaisti skandināts par  īpašo kompleksu, kas iegūts no Life Plankton, kurš ir bagāts ar 35 vitāli svarīgām barojošām vielām, kas demonstrē nepārspējamas reģeneratīvas spējas uz ādu. 
Termālais planktons - stimulē ādas šūnu atjaunošanos, pateicoties 36. dzīvībai svarīgiem mikroelementiem (vitamīni, minerāli, aminoskābes.)
Kopā ar Cinku novērš āda iekaisumu un dziļi mitrina ādu.

Mana pieredze:  Pirms izvēlējos lielo 400ml iepakojumu, biju iztērējusi divus 100 ml  paraudziņus, kas nāca kopā ar citiem līdzekļiem,  sākumā es biju stāvā sajūsmā, jo tiešām lietojot ir jūtama mitrinoša sajūta, mazliet glicerīna sajūtu mitrināšana, kura man ļoti labi patika.

Lietojot regulāri un izlietojot  200 ml no lielās  pudeles - sapratu, ka kaut kas nav īsti lāgā ar manu ādu, tā tiek mitrināta, bet seja kļuvusi tāda "grubuļaināka" āda biezāka, blīvāka, vienkārši ļoti savāda,  iedomājos, ka tas no citiem līdzekļiem tāpēc turpināju lietot šo losjonu divas reizes dienā pirms krēma uzklāšanas. Pēc izlietotajiem ~ 300ml sametās ūdeņainas pumpiņas ( tādi balti pūslīši adatas galviņas izmērā) sāku saprast, ka tomēr vaina ir losjonā, noliku to mierā, kad iekaisīgums bija pārgājis ( nelietoju produktu aptuveni 3. nedēļas) noriskēju un izmēģināju atkārtoti - viss atgriezās ar uzviju, pūslīši + nelīdzenā āda.

Kopumā skaidrs, ka man viņš radīja alerģiju, kas gan ir ļoti grūti izdarāms, ja iekšā ir Cinks, kas pats par sevi ideāli novērš liekas alerģijas, sastāvā ir arī alkohols, iespējams, viņš nepatika manai sejas ādai, jāpiemin, ka citi produkti no šis sērijas man neradīja alerģiju.

Vērtēšu kā 5 no 10  jo tomēr kādu laiku patika glicerīna mitruma sajūta uz sejas ādas.

Esat mēģinājušas šo produktu?

Ar sveicieniem

Ilzux

2 komentāri

  1. Tas ir kā toniks domāts? Ja jā, tad man laikam bija arī kādā miniatūru komplekā šis. Nepatika jau pēc sajūtas, taču bija maz, tāpēc izlietoju. Tagad tinu bildi atpakaļ un tiešām uz to laiku atceros arī grubuļu tēmu, bet nepievērsu tam īpašu uzmanību, jo nezināju, no kā, kā arī bija īslaicīgi.
    Man ar biotherm vispār nesanāk sadarudzēties. Viss, kas mēģināts, nepatīk vai neitrāli.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, viņš bieži vien gadās komplektos, esmu jau divas reizes to komplektā nopirkusi, sejas mazgāšanas līdzeklis taukainai ādai man patika, diezgan stiprs, bet toties pumpas nemetās. Šis to grubuli gan jau ka taisīja, nesaprotu kā var tik alerģisku produktu izlaist, tieši šobrīd iekš douglasa uz atlaidi, kas mani arī pamudināja rakstīt šo rakstu, lai kāda neiegrābājās- gribot dabūt labu pirkumu https://www.douglas.lv/lv/katalogs/biotherm-biosource-duo-set/
      Par zīmolu - es no viņa ari gaidiju kaut ko vairāk, bet tā viduvēji ir ok, nav jau ari izmēģināts viss sortiments, gribējās vel viņu sejas krēmus no citām sērijām pamēģināt, savādāk esmu tikai mitrinošos lietojusi

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma