Meklē blogā

Catrice jaunumi Otra daļa

Caviņš, meitenes! Turpinu iepazīstināt ar Catrice produktiem. Ar šo kolekcijas daļu bija interesanti paspēlēties, jo es vienmēr labprāt izmēģinu acu ēnas, kas ir mana mazā kaislība, brūnie un zemes toņi nav mans favorīts, bet gan tās ir krāsas, kuras var lieliski izmantot pamatam,kuras papildinātu ar spilgtākiem elementiem.


Catrice Sand Nudes *6.gr paletīte, kas sastāv no sešiem toņiem, trim gaišākiem un trim tumšākiem tonīšiem, manuprāt, viena no pamata paletēm, kuru var izmantot vairāk ikdienas grimam, kad nav īpaša vēlme izcelties vai arī dabiskā makeup piekritējām. Interesantais šajā paletē ir persiku tonis, kas gan  bez acu ēnu bāzes diemžēl neizceļas pietiekami. Jāpiemin, ka attēlos ēnas ir klātas BEZ acu ēnu bāzes. Klājās ļoti viegli, neveidojot pleķus.

Pirmie trīs tonīši  perlamutra šampanieša baltais, vēsi beišīgi baltais un persiku toni, kas ir matētie šajā paletē nav diez ko izteiksmīgi, vairāk maigi un neitrāli, lietojot bāzi tie paspilgtinās un kļūst redzamāki.


Baltais tonis: satīna mirdzums, vēss apakštonis, bet ne rozīgs, vairāk smilšu, klājās ļoti viegli, iztušējās labi, izmantoju kā izgaismojošo elementu acu grimā.

Vēsi beišīgi baltais: mazliet krītaina struktūra, klājās maigi, neliela tendence birt, skaisti noklājot visu plakstiņu tiek noslēpti asinsvadi un citas nepilnības. Labi tušējās, neveido pleķus.

Persiku tonis: Visskaistākais tonis paletē, bet ar tendenci birt, nepieciešams uzklāt tap -tap veidā ar plakano otu vai pievienoto aplikātoru lai iegūtu piemērotu intensitāti, ļoti ātri iztušējās, pazūd no plakstiņiem, lietoju uz plakstiņa kustīgās daļas.

Nākamie trīs, kas ir satīna vēsi gaiši brūnais,  satīna mirdzoši tumši brūnais un matētais dziļi tumši brūnais ir pietiekami redzami, lai tos uzklātu ari bez acu ēnu bāzes, manuprāt, ļoti skaisti toņi un ļoti praktiski ikdienas lietošanā, ja patīk arī  mirdzošākas ēnas.


Vēsi gaiši brūnais: Neskatoties uz to, ka mazliet mirdzošs tonis, vismaigāk klājās no visiem lietotajiem, lietoju locījuma vietā iztušējot uz augšu. vislabāk uzklāt ar muciņas tipa otu vai ar pievienoto aplikātoru, manuprāt, skaisti  izskatās uz plakstiņiem dēļ satina finiša.

Mirdzoši tumši brūnais tonis: klājās viegli un pigments redzams ari ja nelieto acu ēnu bāzi, iekšā lielāki mirdzumiņi, bet pamata tonis  satīna finišā, turpināju paspilgtināt locījuma vietu, pludinot virzienā uz āru.

Tumši brūnais, matētais, tonis: Kā jau matētie toņi šajā paletē viegli krītains, bet samērā labi pigmentēts, redzams arī bez acu ēnu bāzes, lietoju lai akcentētu locījuma vietu, ārējo stūrīti, kā ari, lai radītu acu grimā dziļumu ( ar matētām ēnām vienmēr veidojam dziļumu, ar mirdzošām- apjomu).

Rezumē: Palete vidēji laba, lietojama ikdienā, par savu cenu pat ļoti laba, ja pieņem, ka gaišo toņu spilgtināšanai jālieto acu ēnu bāze.


Catrice 3D lash multimizer* - kuplinoša tuša ar kustīgu gumijas birstīti samērā viegli un vienkārši  padara skropstas kuplākas, pilda savu solījumu, acīs nekož, nedrūp un viss turas savās vietās! Patīk šī tušiņa.


Catrice gel lika 2in1 base & top coat* - ikdienā lietojams līdzeklis, klāju to vienā kārta kā vienkārši caurspīdīgo nagu laku, vai zem un virs lakas lai iegūtu  gēlīgo mirdzumu un tekstūru, nejūtu ,ka  dēļ viņas manas nagu lakas nēsātos ilgāk, bet es pārāk nesaudzēju rokas, rakstu uz klaviatūras mazgāju traukus utt.



Catrice matt & more* virskārta ir ļoti interesants produkts, kas sola  padarīt nagu laku matētu, bet mazliet savādākā veidā, tā ir rozā mirdzuma pildīta matēta virskārta, kas darbojās perfekti, sadarbojās arī ar citām nagu lakām, uzklājot tā izskatās mirdzoša, bet nožūstot iegūst pērļaino satīna matējumu - ļoti skaists produkts.

Kopumā, izdevusies kolekcija :) Visinteresantākā likās perlamutrīgi - matētā virskārta un acu tuša, kura pārsteidza ar savu kvalitāti.

Ar sveicieniem
Ilzux

*testa produkts

3 komentāri

  1. Tik, cik pačamdīju veikalā, Sand nudes ēnu palete mani absolūti neuzrunāja. Krītainas, cietas ēnas, kuras normāli pat pasvačot nevarēja. Toņi arī parasti un bez odziņas. Vispār mono ēnām ir daudz labāka kvalitāte ar krēmīgu maigu tekstūru un lielisku noturību.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Toni paletē ir tādi pamata, tiem kuriem jau ir daudz ēnu varētu nebūt aktualitāte. Hmm mos tur tā cietā kārtiņa tam testerim bija. Nu jā, bet krēmīgi šie tonīši nav.

      Dzēst
  2. acu ēnu toņi ir smuki, bet kvalitāte ir 0. :(

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma