Meklē blogā

COMBO! Nars & Catrice =happy end

Sveicieni šajā dienā

Kādu laiciņu atpakaļ, es biju ļoti sašutusi par to, ka diemžēl uz manas taukainās sejas ādas nav iespējams lietot burvīgi skaistu tonālo krēmu, kas ideāli izskatās uz normālas ādas, kopš tā laika, esmu dažādos veidos esmu centusies pieradināt  Nars  All day luminous weightless foundation, kura sastāvā ir atstarojošās daļiņas, bet kurš ir gana sedzošs, lai pārklātu seju par ar vienu pumpīša dozu.


Jā, manos kvēlākos sapņos tā notiek, bet līdz šim ar izpildījumu "īstajā dzīvē" nebija sanācis, meklēju veidus, kā to ieviest, mēģinot to uzklāt ar dažādām bāzēm, tuvākā un labākā bija Nyx Angel veil, kas puslīdz palīdzēja iznest šo tonālo krēmu tādā kvalitātē lai būtu baudāms.
Līdz man sanāca paturpināt eksperimentu ar bāzēm, jo guvu iespēju patestēt jauno Catrice prime and fine beautifying primer , kas ir  atstarojoša bāze maigi rozā krāsā, uzklājot uz sejas šī bāze ir ļoti viegla,  nevar just klasisko silikona smagumu un kārtiņas sajūtu, tāpēc es necerēju, ka būs jebkāda jēga, bet nu , es  esmu optimistisks pesimists, tāpēc izmēģināju!
Un notika brīnums, viņa super labi sadarbojās ar Nars tonālo krēmu,  viņš vienmērīgi klājās, nesadalās  uz pigmenta un izgaismotāja frakcijām, kā tas bija iepriekš, kad lietoju ar citām bāzēm, vai uz "tīras" sejas ādas.

Kopā ar šo bāzi, viņš ļauj manai sejas ādai būt starojošai, bet arī matētai,  kopumā  vidēji 6h kas ir ļoti daudz priekš manas taukainās ādas, jo brīžiem viņa ļoti nekontrolēti sāk taukoties un tad jebkurš tonālais krēms, pat minerālais pūderis sadalas uz sejas, kā nesen, vienā pasākumā, bet neko darīt, kāda nu ir tā āda, ar tādu jāsadzīvo.

Padalījos un jūtos gandarīta, jo iespējams arī Jums noderēs šis labā  Catrice bāze,  kas uzklājot uz sejas ādas ļoti nemanāmi rada veselīgas ādas starojumu!

Lai foršas emocijas un diena


Ilzux


4 komentāri

  1. Uz vasaru būs jānopērk un jāpamēģina

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izmēģini gan, es pati negaidīju, ka ši bāze ko dos.. bet brīnumi notiek ;)

      Dzēst
  2. būtu interesants Tavs viedoklis par bāzēm - vai Catrice ir tik pat laba kā MaxFactor? Es pati bāzes nelietoju, jo man ar tonālo noturību nav problēmu pat neskatoties uz to, ka man ir kombinētā āda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gribās teikt nevar salīzināt īsti, jo vienmēr jau iet runa par kombināciju ar kādu tonālo krēmu, jo piemēram MF bāze labi sadarbojās ar Rimmel tonālajiem, Loreal tonālajiem, kā ari patika ar minerālo pūderi, tomer Catrice labāk ar burjois jauno, kā ari so te nars.. No MF miracle match vispar labak bez bāzes nekā ar nesājās.. MUFE tonālie ari patik labāk bez bāzes nekā ar...

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma