Meklē blogā

Essences jaunumi "Try it, love it "




Veikalos, nu jau lielākoties visās "Drogās" ir ieceļojusi Essences jaunā kolekcija "Try it, love it " kaut arī pavasara kolekcija bija pagājusi garām mūsu valstij, kas gan žēl, jo tajā bija interesanti produkti, prieks, ka šī kolekcija nu ir šeit un mēs varam to izbaudīt, izmēģināt - katra atrodot sev derīgās pērles.
Sākšu ar to, kas mani pārsteidza šajā kolekcijā, tās ir tušas, atkal mani izbrīnīja tas, ka viņas tiešām darbojās uz manām skropstām, koncepts ir interesants..  Essence Forbidden volume maskara* ko var lietot vienu pašu vai arī kombinēti ar Forbidden volume top coat*, kurās ir fibras, kas sniedz ekstra kuplumu un mākslīgo skropstu efektu, nē tās nav tādas fibras, kas izbaksta acis vai kā savādāk traucē, faktiski uz birstītes tās nav redzamas, tomēr pārklājot manas skropstas ir efekts.

Šie ir pirmie iespaidi, jo esmu šos produktus lietojusi aptuveni nedēļu, bet pagaidām jūtos ļoti komfortabli, acīm patīk un man arī. Pašas tušiņas ir diezgan "slapjas" un tās paņem ir jūtami daudz produkta.
acs bez tušas
ar abām tušām & konsīleri zem acs



Satīna ēnas The Velvets #03 smooth caramel & #08coral me maybe 2.8gr* produkta, šīm piemīt zināma pūderainība, bet tomēr tās ir vairāk maigas,  nekā pūderainas, gribās teikt, ka tas ir solis uz priekšu, gaišāko ēnu var labi izmantot kā izgaismotāju, bet koraļļu kā vaigu sārtumu, samērā universāls produkts, kas kombinācijā ar tumšākiem toņiem varētu kalpot kā pārejas ēna no gaišākā uz tumšāko.


Soft touch mousse concealer* patiks meitenēm kuram tīkami uzputotas konsistences produkti, kas loti viegli un zīdaini klājās, konsileris pa savu cenu darbojas ok, pārklājums ir viegls līdz vidējs ar tādu produktu  dzimumzīmi nenoslēpsi, bet vieglas nepilnības gan. 5gr produkta #10soft beige

Essence superfine eyeliner pen waterproof 1ml* produkta  ar ekstra smalku aplikātoru ar kura palīdzību var izveidot ļoti skaistu līniju tomēr jāpiešaujas, lai roka netrīc, kaut gan, vienmēr jau var "uzaudzēt" kādu extra kārtu :)
Kā jau cerēts šis produkts man ļoti patīk, dēļ savas noturības.

Essences silky touch blush 5gr #100 indian summer* satīnīgs vaigu sārtums, ikdienas gaitām, nav nekas īpašs bet labi iztušējās un lietojās, arī nav pūderainās konsistences, drīzāk maiga un plūstoša klājot uz vaigu kauliem.
 
konsileris, vaigu sārtums, gaišākas ēnas & tumšākās 
Vel šajā kolekcijā ir konturēšanas palete, ar kuru mani diemžēl neaplaimoja, centīšos to iegādāties, ka ieraudzīšu veikalos, jo visur kur gāju, jau bija izķerta.
  
Pāris vārdos, kāpēc man patīk Essences produkti, gluži, kā arī Catrice produkti, es apzinos, ka daudzi rauc degunus un uzskata, ka viņi nav ekonomiski vai kā savādāk "lēti" bet man patīk viņu produktu daudzveidība, spēja pielāgoties jaunākajām tendencēm un galu galā, ne vienmer lēts ir slikts. Bieži vien ši robeža ir diezgan plūstoša, ja mēs skatamies uz līdzīgiem "Drogu" tipa produktiem.
Jāsaprot, ka nē - mums nav jāgaida UD kvalitāte, kaut gan , viņu šķidrie laineri ir ļoti noturīgi un kvalitatīvi, katrā zīmolā ir savi izņēmumi un es priecjos, ka varu Jūs ar tiem iepazīstināt.
Kā arī priecājos, ka šī kolekcija manuprāt ir pus solītis augstāk uz labāku produktu kvalitāti ( ēnas & vai sārtums patīkami pārsteidza). Noteikti kādā drīzākā laikā  izveidošu kādu meikapu ar šiem produktiem, šobrīd, esmu apslimusi un rakstu šo rakstu pie 38t* ( gribējās ar Jums pakomunicēt :) )

Ar sveicieniem


Ilzux

*testa produkti

8 komentāri

  1. Hmm, man izskatās, ka tās rozīgās acu ēnas varētu arī būt foršs vaigu sārtums :D un gaišākās kā izgaismotājs!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tie divi drauziņi ir gana baudāmi arī šādos variantos ;)

      Dzēst
  2. nesen Minskas Drogās bija tās konturēšanas paletes gan no Essence, gan no Catrice :)
    es paskatījos - ēnas ir ok, toņi ir smuki, īpaši gaiši brūns.
    konsileris, kā man liekas par swatch'a, saies mīmikā zem acīm. efekts no tušas nepatika :( pārējos produktus neskatījos.
    bet priekš savas cenas produkti nav slikti un cilvēkiem ar ierobežoto budžetu būs noderīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zin kā ir ar tam saiešanām grumbās, ja ir grumbas no tā izvairīties ir faktiski neiespējami, esmu eksperimentejusi ar dažādiem konsileriem, vienk jāklāj ļoti plānā kārtā & jāiestrādā kārtigi ādā.. īpaši "cept" zemacu rajonu man nepatik, jo tad ir tās pašas krunkas tikai pildītas ar pūderi :D
      Vajadzētu būt interesantām tām konturēšanas paletēm, man kā "makeup junkie" laikam gribās izmēgināt visu no visa :D
      Priekš savas cenas tiešām ir ok

      Dzēst
    2. grūti pateikt par to saiešanu, jo man uz rokas var ļoti labi redzēt visas līnijas pēc šī līdzekļa uzklāšanas. ar citiem konsileriem tā nebija. es ar neko necepu, man tā ir ok :))

      Dzēst
  3. Paldies par atsauksmi. :) Kā konturétāju var izmantot the Nudes sérijas énas (taupe). ;) Žël, ka citi beauty blogeri vairs neraksta par Essence kosmètiku, jo kosmétika tiešām ir laba. Pati pasūtīju, lai paziņa atved no Vācijas Essence kabuki otu, lūpu eļļu un lūpu krāsu-zïmuli. Gribéju arī izgaismotājotu, bet diemžêl bija jau izķertas. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kosmētika savā cenu kategorija ir pat ļoti baudāma! Īpaši patik ka ir tik daudz jaunu kolekciju, vienmēr kas interesants:)
      Vācija noteikti iznāk visas kolekcijas, pavasara pie mums nebija, bet izskatījas, ka tur bija skaisti rozīgi- koraļļu toņi ( sekoju līdzi viņiem instagrama)
      Par to nerakstīšanu, gan jau ir dažādi iemesli, bet man patīk rakstīt, jo kopš meikapa studijām skaidri sapratu, ka jebkuru produktu var lietot, ja to uzklāj, man pat tieši ir "iekāriens" varēt izveiot skaistu meikapu ar lētākiem produktiem un sākot to darīt, sapratu, ka viņi nemaz nav tik slikti ( aizspriedumi par to gan jau bija izveidojusies). Kopumā patīk gan dārgā gala kosmētika, gan drogu jo viss ir izmantojams ;)
      p.s par lūpu eļļu, ir pieejama arī LV, par lūpu prouktiem rakstīsu otrā Essences jaunumu rakstā

      Dzēst
  4. Mani nebeidz pārsteigt, kādas pērles nāk no šiem diviem Tevis minētajiem zīmoliem, turklāt par zemo cenu. Es ik dienas lietoju essences izgaismotāju un catrice konsīleri un uzacu tušu - pat nedomāju mainīt vai meklēt ko citu, vismaz ne šobrīd.

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma