Meklē blogā

Jeanne en provence Rose envoutante dušas želeja

Esmu noskaņu cilvēks, mani uzrunā skaistas tekstūras, iepakojumi, baudījums acīm, tieši tāpēc kaut kur sen izlasot par šo te zīmolu, ja nemaldos, kādā blogā, ievēroju skaisto iepakojumu un idejiski izklausījās ļoti jauks līdzeklis, tāpēc biju to ielikusi izmēģināšanas sarakstā. Izmēģināšanas sarakstu es gan nekur nepierakstu tikai "iečekoju galvā" dažreiz liekās, ka apgrūtinu savu atmiņu ar lietām, kuras vienkāršāk būtu pierakstīt un par tām daļēji aizmirst :)


Rožu smarža ir viena no pamata smaržām kura man patīk, dažādās rožu smaržu kombinācijas mēdzu lietot ari parfīmos, dažreiz roku krēmos un ķermeņa līdzekļos, tāpēc labprāt nopērku , izbaudu un lietoju produktus, kuros roze spēlē vadošo lomu. 
Ieraugot šo skaisto iepakojumu "Rimi" stendā kļuvu priecīga un vienlaikus arī aizdomīga, jo likās, ka lasīju, ka šos pārdod izplatītāji, bet savā ziņā tas bija atvieglojums - izmēģināt kaut ko no tā par ko jau esi lasījusi citā blogā, prieks, ka viss ir "Tuvāk mājām- Tuvāk sirdij" paķēru iepakojumu nesmaržojot, jo laiks spieda un gribējās virzīties tālāk, tuvāk izejai, ko motivēja garās rindas kasēs.

Atnākot mājās,  steidzos pasmaržot rozā krāsas šķidrumu, dušas želeju, kurā neesot parabēnu, smarža mani neiepriecināja, jo tā likās ļoti ķimiski rožaina, bet es sevi nomierināju, domājot, ka varbūt ļoti koncentrēti smaržo iepakojumā, bet izbaudot dušas priekus tā būs pietiekami maiga un ievilinās mani ziedošos rožu dārzos.
Vakara dušā steidzos izmēģināt produktu - kāda bija mana vilšanās par smaržu, kas palika tikpat ķīmiska, nepatīkami rožaina, veļas mīkstinātāja smarža uz ķermeņa, putojās vidēji labi, struktūra produktam gel-veidīga, kas uz sūkļa veido mīkstas putas, nesauktu tās par īpaši noturīgām vai gaisīgām. 
Visu laiku nepameta sajūta, ka mazgājos ar roku ziepēm, ziniet, tām, kas no "lētā gala" kur liekās, ka āda paliek pārāk sausa un patoloģiski attīrīta. Iznākot no dušas jutu sausinātu ādu, gribējās uzklāt kādu treknāku ķermeņa krēmu. Tas ir savādi, jo sastāv ir glicerīns, kuram vajadzēt mitrināt ķermeņa ādu.
Devu šim produktam vairākas iespējas, bet visas bija vienāda nepatīkama sajūta, ņemot vērā, ka viņš maksāja ap 6 euro (tas bija ar atlaidi ) tad gribās teikt, ka Dove dušas želejas ir daudz labākās, kaut ari nemaksā daudz, Yves Rochar želeju uz akciju arī var nopirkt ap 6 euro un viņas ir vienkārši dievīgas - ādu nesausina, laba smaržu kompozīcija utt. 
Kāpēc to rakstu ja jau nepatika?
Tāpēc lai Jūs neuzķertos uz skaistās pudelītes, gluži, kā es uzķēros!

Lai baudpilna diena!

Ilzux

2 komentāri

  1. Man arī iepatikās dizains, gribēju verbenas un apelsīnu ziedu smaržu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Droši vari ņemt priekš roku ziepēm :D nezinu cik taukainai ir jābūt ķermeņa ādai lai šis neliktos sausinošs produkts:(

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma