Meklē blogā

LOOK INCREDIBLE DELUXE BEAUTY BOX

Čaviņš meitenes!

Saulīte ripo pa zemes virsu - ir pienācis pavasaris un beidzot to var just, jau no tā vien ir foršāka noskaņa, sajūta, ka jāsteidz uzņemt dabisko D vitamīnu un jāpriecājas par to, ka apkures sezona ir gandrīz beigusies. Drīz jau pilnā sparā  atvērsies pumpuri un viss kļūs zaļš, dzīvs, svaigs un brīnumskaists. Kā  man patīk šis laiks!
Jau kādu brītiņu atpakaļ, teicu, ka vēlos lai skaistum-kastes ir kvalitatīvas, pat ja mazliet dārgākas, tā nu es  iegāju interneta plašumos, meklēdama savu ideālo skaistum- kastīti, protams, atkrita mūsu vietējie varianti, tāpēc pieķēros Uk tirgum, kur var atrast daudz un dažādas skaistuma kastītes, par dažādām cenām. Viena iekrita acīs ar savu labo iepriekšējā mēneša saturu un es sapratu, ka jā, ši būs īstā prieks manis ( izklausās gluži pēc precībām :D ) Lai arī kā nebūtu, tomēr tā izrādījās gana forša, lai jau es jau tagad zinātu, ka nākamo gribēšu pasūtīt atkal. 

LOOK INCREDIBLE DELUXE BEAUTY BOX  (cena 35 mārciņas, bet vērtība 111 mārciņas!)


Tiešām super  kastīte, kas satur četrus  Pilna izmēra produktus, no skanīgiem un atpazīstamiem zīmoliem!
Sajūta, ka esmu atradusi savu kastīti un tāpēc gribēju ar Jums, meitenes, padalīties, varbūt ari Jums tā noderēs! ;)
Kastītes saturs ir sekojošs:

Pati pirmā un man visvairāk interesējošā ir  The Balm paletīte acu/ sejas/ lūpu  travel palete "The Balm Voyage" kura satur 9. acu ēnas, divus lūpu & vaigu produktus , vienu izgaismotāju, bronzeri un divus vaigu sārtumus - domāju par šo paletīti  veidot atsevišķu apskatu, bet jau tagad esmu stāvā sajūsmā, pigments ir vienkārši  WOW & noturība skaista. Loti patīk dizains, dikti interesants, krāsains, vasarīgs. Ceļojumiem laba paletīte, jo ir arī spogulis.


Otrā fantastiski foršā lieta ir no Benefit gimme brow  uzacu tuša 3.0 gr skaists vēsi brūns tonis, ļoti labi  pigmenti, maza birstīte - sapnis un man jau rodas jauns favorīts uzacu tušas.

BareMinerals multi - wrinkle repair 30ml  divējādas sajūtas,  negribas neko pārāk intensīvu lietot uz savas ādas, bet noteikti izmēģināšu, lai saprastu vai vispār kas mainās no šī produkta, pārējo atdošu testēt mammai.

Estee lauder lip conditioner baume hydro- protector - lūpu balzāms, kā jau lūpu balzāms, pagaidām nejūtu neko tādu,  alerģijas nav,  lūpas mīkstina & baro.

Kopumā man patika kastīte dēļ ēnām, uzacu produkta,  bet viss pārējais, jau bija patīkams bonuss
Par kastīti samaksāju ap 55 euro ar visu sūtīšanu, atnāca 4 dienu laikā!
Pierakstoties nāk 1 kastīte 1x mēnesī, tikai pilna izmera produkti.
Gribētos sagaidīt vel nākamo kastīti un tad domāt tālāk, vai turpināt šo pierakstīšanos vai nē.

Kā Jums šāda kastīte?


Ilzux

10 comments

  1. patīk paletīte no The Balm, ļoti noderīga varētu būt:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā un interesanti pamegināt šo zīmolu, tieši man nekā no viņiem nav ;))

      Dzēst
  2. Tiešām forša kastīte!
    Gimme Brow ir viens no maniem favorītiem uzacīm!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redzēs kas būs nākamā mēneša kastītē :))
      Ideāls uzacu līdzeklis, tik skaisti savāc uzacis un labi iekrāso :)

      Dzēst
  3. Interesanta kastīte. Ieintriģēji mani. No šīs laikam visvairāk vēlētos izmēģināt Bare Minerals produktu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visnotaļ interesanta:) Patīk, ka ja arī kas nepatīk vai neder var forši atdāvinat citiem, jo ir pilna izmēra produkts ;)

      Dzēst
  4. Super kastīte, acu ēnu palete izskatās kā īsta konfekte - gaidīšu kādu grimu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paletīte ir superīga ;))) Kastīte beidzot naudas vērta, pasūtīšu ari nakamajā mēnesī ;)

      Dzēst
  5. Ouuuu... Tā palete no thebalm ir lieliska. Atceros, ka manējā palete Tev iepatikās, taču šī noteikti ne ar ko nav sliktāka. Pie tam, par savu samaksāju 39 eur. Kastīte ir ļoti izdevīga.
    Es tos anti-wrinkle krēmus testēju sev uz pieres, jo man tur mīmikas līnijas jau no skolas laikiem, toties var redzēt, vai produkts strādā :D
    Gaidīšu atsauksmi par paleti un noteikti arī kāds video būtu acīm tīkams ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši nodomāju, ka forsi, ka tiku pie paletītes kuru gribēju :) Tava tiešām likās dikti interesanta :) par to līdzekli, jūtu ka tomēr nostiprina sejas ovālu viss tāds tvirtāks klūst, paris grumbas paliek mazāk redzamas.. laikam jau darbojās.. bet nezinu vai gribu viņu lietot, ok man ir 32 gadi, bet domāju ka mammai vairak noderēs ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma