Meklē blogā

Dermosil produkti -pirmā iepazīšanās

Čau meitenes!
pirms kāda laika es guvu iespēju iepazīties ar interesantu zīmolu Dermosil, kuru gan biju redzējusi interneta dzīlēs, bet ar kuru nesanāca iepazīties tuvāk līdz šim.
Dermosil ir Somu uzņēmums Dermoshop Oy zīmols, kas sevī ietver gan dekoratīvo kosmētiku, gan kopjošo kosmētiku,  gan tās izstrādi un tirdzniecību, šī zīmola pirmsākums atrodams,  nu jau tālajā 1988. gadā, kur viņš uzsāka savu darbību Somijā un pēcāk paplašinājās ienākot arī citos tirgos, šobrīd viņš ir pieejams arī Latvijā, kā arī, jebkurā ES valstī.
Cik noprotu, tad piegāde uz Latviju sanāk 5 euro, bet ir iespējama bezmaksas piegāde, ja summa sastāda 40 euro, kas gan ir vel jāpacenšas, jo produktu cenas ir ļoti demokrātiskas, tāpēc droši vien "jāsametās" kopējam pirkumam ar draudzenēm, nesen bija piegāde ar atlaižu kodu, kuru diemžēl neizmantoju, jo no esošajiem, bagātīgajiem testerīšiem man ļoti iepatikās acu krēms, kuru varēja baudīt arī saneribox pasūtītāji ( kādas jūsu atsauksmes par krēmu? ) man viennozīmīgi patīk!
Iedomājaties, viņiem pat ir veselības sadaļa, kur tiek piedāvāti dažādi uztura bagātinātāji, kā melleņu eļļa, omega3 utt, izskatās, ka šis zīmols ir parūpējies par visu, sākot no dekoratīvās kosmetikas( tai skaitā nagu lakām u.c. līdzekļiem ) līdz pat kopjošai kosmētikai & vannas piederumiem.


Sāksim par visu  pēc kārtas, pirmais produkts, kas uzrunāja bija burkānu eļļa, stikla pudelē 100ml ar pumpīti, kas ērti dozē eļļu un neizšļaksta to pa visu istabu :) Protams, burkānu eļļa pati par sevi ir laba, jo palīdz iedegumam noturēties ilgāk, attīstīties ātrāk, bet to jau mēs visas zinām, šī konkrētā eļļa ir ar spēcīgu, man patīkamu aromātu - pēc kaut kā salda un silta. Lietoju šo eļļu kaklam un dekoltē, brīžiem arī uz kājām un rokām, āda ir mitrināta, maiga un jauki smaržojoša. Jāpiemin, ka šim produktam ir ECOCERT  sertifikāts, kas nodrošina, ka šis ir dabisks produkts. ( noteikti padalīšos, kad būšu pilnībā izlietojusi).Ādā iesūcās diezgan ātri un ir ļoti maiga.

Turpinot Ecocert sertificēto produktu uzvaras gājienu jāpiemin Dabisks dezodorants 50ml, ar ļoti maigu, neitrālu smaržu, bez alumīnija sāļiem, bez spirta un ar alveju, dabisko glicerīnu, citām dabiskām vielām palīdz saglabāt ādas svaigumu. Mana pieredze ir tāda, ka uz manis viņš darbojās līdz 6h, tad prasās atsvaidzināties, tomēr ādu kopj un paduses ir maigas un zīdainas, neradot nekādu kairinājumu.

Šampūns & balzāms ar  bērzu sulu 200ml katrs,  pirmajā reizē kad to lietoju - likās, ka nav nekāda dižā efekta, putoja daļēji, nogludināja daļēji, bet tā bija šķietamība, matiem izžūstot mani piņķerīgie mati izskatījās ļoti skaisti, spīdīgi, maigi un labi ķemmējās, ļoti viegli, piepacelti pie matu saknēm. Tāpēc neļaujiet lai šīs produkts jūs maldina, pagaidiet, kamēr mati izžūst ( es parasti ļauju dabīgā ceļā izžūt) neprasās matu eļļas pēc šī produkta.  Jāpiemin, ka bērzu sula ir ļoti kopjoša ari pret galvas ādu, tāpēc iekaisumi un citi iekaisīgie procesi galvas ādā var  mazināties.

Zilās ziepes roku mazgāšanai 300ml  ph 5.5 - produkts, ar kuru saskaroties sākumā nesapratu kā viņu lietot,  pats iepakojums ļoti gaumīgs, zilās ziepes iekšā pārvietojās un prasās tās sakratīt, gluži kā lampā, kurā cirkulē šķidrumi ( jūs taču atcerieties tādas no bērnības? )  izrādās, ka šis stingrais iepakojums ir viegli saspiežams centrā, tā esot gan kā dizainīgs objekts vannas istabā, gan ari praktisks.  Smarža ļoti maiga, bet patīkama, ziepes savu funkciju pilda, vienīgais, ātri iziet, jo dozators diezgan liels, ka arī,  patīkami šis ziepes lietot ikdienā.

Beidzot arī mana mīļā dekoratīvā kosmētika, nu ko padarīsi, es mīlu kosmētiku :) Dermosil Baked Duo ir acu ēnas, kas ir sagatavotas tā, lai varētu tās izmantot gan sausā, gan mitrā veidā, ja lietosit viņas sausā veidā, rezultāts būs maigāks, dabiskāks, toties samitrinot intensīvāks, Šis konkrētais tonis skaists, piezemēts vēss tonis, kas lieliski iederas kā bāze ikdienas makeup`os viena pusīte no ēnām ir matēta, bet otra mirdzošāka, kuru var izmantot kā laineru mitrā veidā.
Samēra noturīgas un pludinās pieklājīgi.

Tāda bija mana iepazīšanās ar Dermosil produktiem, necerēti veiksmīga! Matu šampūns noteikti vel kādu reizi paciemosies manā vannas istabā, kā arī,  būtu jāiepērk acu krēms, jo viņš lieliski mitrināja ādu ap acīm, tā mazinot redzamās grumbiņas.
+ ir kaudze ar paraudziņiem, pēc kuriem var saprast vai tiešām patīk produkts, sejas krēms bija patīkams, īsti wow gan nebija, ķermeņa krēms man ļoti patika, roku krēms ļoti viegls, tas nu ir tas ko spriedu pēc paraudziņiem.

+ esmu manījusi, ka viņiem ir laba outlet sadaļa, kurā ir patīkamas atlaides produktiem, kā ari, atlaides tiek piemērotas regulāri un produkti, kam būs atlaides ari mainās!


Lai forša diena!
Ilzux


*testa produkti

6 komentāri

  1. Viņiem ir arī izdevīga punktu sistēma - es kaut kad laimēju 1500 punktus + nāk klāt par katru pirkumu - man jau viens vai pat variāki produkti bez maksas sanāk :D
    Zilās ziepes izskatās pilnīgi crazy (Yes, I like) :D

    Zane
    manapasakupasaule.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. UU super, par tiem punktiem, būs jāiečeko ;) gribu pilna izmēra acu krēmu ;)) & refilu ziepēm arī prasās ;))

      Dzēst
  2. Nebiju plānojusi šo krēmiņu ādai ap acīm tuvākajā laikā lietot, bet tagad jau ir iedegusies vēlme paņemt ātrāk :)

    AtbildētDzēst
  3. nu, jā, ar paraudziņu daudzumu šie vienā setā pārsita korejiešus (kuri arī parasti dāsni samet testerīšus).
    man no Dermosil patīk bezsilikona matu balzāmi, pirts ziepes (uhh, tāds atsvaidzinošs svaigums), lūpu balzāms ir ļoti ok. E vitamīna sērija tīri labi patika. tā ka noteikti sūtīšu atkal, kad krājumi būs patērēti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu sūtijusi korejiešu kosmētiku, bet izklausās, ka ari viņiem patīk pareklamēt savu preci, patiesībā tas ir labi un forsi, jo savādāk es vel domātu, vai gribu vai negribu to acu krēmu un ķermeņa krēmu, kas iepatikās, tagad skaidri zinu, ka gribu:)
      Būs jāiečeko tā e - vit, sērija ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma