Meklē blogā

Fitoval vitamīni & šampūns - matu augšanai, nagiem, ādai



Matu un nagu skaistums ir aktuāla tēma, kuru vienmēr gribās uzlabot, diemžēl dēļ stresa un sasteigtā dzīves rituma arī man nācās saskarties ar tādu problēmu, kā matu izkrišana un trausli nagi, kuri tik traki slāņojās, ka nebija jēga lietot nagu laku, jo tā atslāņojās no nagu galiņiem.
Kā problēmas risinātāju izvēlējos mazpazīstamu zīmolu jo vairs neticēju Phytophanere vitamīniem, pēc kuru lietošanas nejutu nekādu rezultātu ne nagiem, ne matiem, tāpēc palasot izglītojošos materiālus sapratu , ka ir jāmeklē produkti, kuros ir augsta Cistīna koncentrācija jo tieši viņš ir tas, kas stiprina matu folikulus un notur tos veselībā. Tā arī iegādājos vitamīnus un Matu šampūnu, produktus lietoju četrus mēnešus.
Beidzot esmu gatava izteikt savas domas par šo produktu.


Fitoval kapsulas sniedz bioloģisku barošanu problemātiskiem un bojātiem matiem. Ar asins cirkulācijas palīdzību matu saknes tiek apgādātas ar vielām, kas nepieciešamas matu augšanai un atjaunošanai. Vitamīni un minerālvielas kā katalizatori ir iesaistīti svarīgos metaboliskos procesos matu saknēs, un aminoskābe cistīns ir būtiska matu keratīna (vai matu) sastāvdaļa. Kapsulām pievienots arī medicīniskais raugs, dabisks B grupas vitamīnu avots, minerālvielas un aminoskābes. Turklāt medicīniskais raugs ir arī dabisks B grupas vitamīnu, minerālvielu un aminoskābju avots.

Fitoval kapsulas stiprina matus, uzlabo to struktūru, paātrina to atjaunošanos un novērš pastiprinātu matu izkrišanu. Kapsulas ir arī piemērotas bojātu un trauslu nagu stiprināšanai.

Fitoval kapsulas kombinācijā ar Fitoval šampūnu sniedz pilnīgas rūpes un barošanu problemātiskiem un bojātiem matiem.

Fitoval kapsulas ir ieteicamas kā bioloģiska uzturviela:
• pastiprinātas matu izkrišanas gadījumā,
• matu augšanas un atjaunošanās traucējumu gadījumā,
• plānu, trauslu un vāju matu un nagu stiprināšanai.


Mans skatījums :

Sākšu ar to , kas nedarbojās, tas ir Fitoval matu šampūns, manuprāt, pats muļķīgākais mans pirkums, jo tajā nav nekā tāda, kas patiešām varētu ko uzlabot matiem. Palasot sastāvu pamanīju tikai pāris ēteriskās eļļas un tas arī viss!

Iedarbība no šī šampūna bija kuplinoša, mati vizuāli izskatījās vairāk, bet tikai tik ilgi, kamēr šis produkts tika lietots, tāpēc, jāsaka, ka tas ir bezjēdzīgs produkts.


Fitoval kapsulas:
Man likās efektīgas, iespējams dēļ rauga, kurš ir lielisks vitamīnu avots, bet ko es pamanīju jau pirmajā mēnesī ,tas ir - nagi pārstāja šķelties un sāka ataugt, kas priekš manis bija pietiekams signāls, lai lietotu šo produktu vel trīs mēnešus.

Par matiem, matu izkrišana samazinājās vidēji par 30% kas, manuprāt, ir vidējs rādītājs, ādas kopējais stāvoklis uzlabojās, tāpēc secinot pēc savām sajūtām un novērojumiem šīs tabletes vairāk iedarbojās uz nagiem, ādu nekā uz matiem, bet salīdzinot ar izslavēto phyto produktu - vismaz kaut kāds rezultāts!

+ svarīgs pluss ir tas, ka no šiem vitamīniem nešķebināja, jo man tā ir bieža parādība, ka no vitamīnu lietošanas nāk nepatīkamas "vitamīnu atraugas" un viegla šķebināšana ( ar phyto man tā bija).

+ pieejamā cena ~ 10euro ( dažās aptiekās vairāk , dažās mazāk).

+ iepakojumā  N60, kas pietiek diviem mēnešiem, jo jālieto pa vienai kapusulai 1x dienā.

- daļējā efektivitāte

- šampūns jāuztver kā kuplinošs līdzeklis

Rezumē: Iesākumam varat izmēģinat šos vitamīnus, jo ja tuvākajos divos mēnešos neredzēsit jutamu rezultātu tas neradīs robu makā un apgalvoju, ka man ar visu jutigo organismu viņi neradija alerģijas, tad, visdrīzāk arī Jums nekaitēs , protams, apzinos, ka katrs organisms ir unikāls un kas neder/ der man var nederēt citiem. utt..
Vērtēju kā izmēģināšanas vērtu.


Lai forši!
Ilzux


1 komentārs

  1. internetaptiekā šitie vitamīni maksā 8 eirikus. ja nu ir būtiski :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma