Meklē blogā

LOOK INCREDIBLE DELUXE BEAUTY BOX Maijs

Čaviņa, meitenes!

Esmu saņēmusi fantastisko Look incredible deluxe skaistuma kastīti, kurā visi ir pilna izmēra produkti, jau iepriekšējā kastīte man ļoti uzrunāja, tāpēc pasūtīju ari nākamo ( neatcēlu automātisko pasūtījumu, katra mēneša pirmajā datumā).
Jāsaka gan, ka iepakojums un dizains ir visnotaļ vienkāršs un neinteresantas, kā arī, tie, kas viņu piegādā, laikam viņu spārda, jo šī otrā paciņa atnāca samīcīta, labi, ka saturs bija vesels, kas jau principā ir pats svarīgākais.

Varat iedomāties manus priekus, kad atverot kastīti ieraudzīju tajā veselus divus Nars produktus, pirmais no tiem bija Praimeris ar SPF 20/ PA++   50ml iepakojumā,  super, tik sen gribēju izmēģināt viņu praimerus un man beidzot būs tāda iespēja, degu nepacietībā  to kombinēt ar viņu tonālo līdzekli. Cik patestēju uz rokas, liekas vieglas struktūras, ar mazliet specifisko, saules krēma smaržu.

Otrais Nars produkts ir duo ēnas 4.gr tonī #underworld - ļoti skaisti, klasiski pelēki toņi, par šo produktu es šaubos vai viņš būs ari citās kastītēs, jo nebija norādīts reklāmas bukletiņā, kas nāca līdzi. Iedomājos, ka varbūt  viņi ņēma vērā manu sūdzību, kad iepriekšējā kastītē neielika nagu lakas, aizbildinoties, ka nevar tās sūtīt uz LV, bet kas lai to zina!

 Guerlain face powder brush - jauks dizains viegla, ērta un pietiekami īsa lai paķertu līdzi ceļojumos, bet tomēr, neliekās tāds kosmoss, lai par viņu maksātu 25mārciņas, kā norādīts bukletā.

Tarte Light Camera Lashes mascara 7ml iepakojums - dikti interesants, ādas imitācijas futlārītis, ļoti gribās izmēģināt šo zīmolu jo pilnīgi nekas nav mēģināts.

Chantecaille Lip Sheer - šāda tipa  puscaurspīdīgās lūpu krāsas nav īsti mans, tāpēc šo atdošu mātei, jāpiebilst, ka uzklājot uz lūpām tā paspilgtina manu dabisko lūpu toni ar vieglu burgundijas nokrāsu, iepriecina ari Spf 7 klātbūtne. Domāju, ka šo produktu atdāvināšu mātei.

Kastīte tiešām fantastiska un savas naudas vērta! 

Ilzux


7 komentāri

  1. Super kastīte, visi produkti no spēcīgiem zīmoliem...
    Bet jā, smaržas, nagu un matu lakas parasti negrib neviens sūtīt parastajā pastā.. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pašai prieks, ka beidzot kastite kuru ir vērts iegādāties..
      Zināju, ka negrib sūtit, bet cerēju ka būs ielikuši ko citu vietā.. savādāk sanāk ka mani apdalīja :D Labi ka šādu bonusu dabūju šajā kastītē ;)

      Dzēst
  2. Kastīte ļoti laba. Tie ēnu toņi mmmm. Es ar gribu. Būs jāpapēta vairāk viņu lapa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Papēti gan, beidzot kastīte kurai nav žēl 35 mārciņas maksāt :D

      Dzēst
  3. Izskatās dievīgi. Viņi sūta pa Eiropu bez papildus maksas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sūtīšana bija padarga ap 8mārciņas, bet domāju ka ir tā vērts..

      Dzēst
    2. Paldies! Jā, izskatās, kā tiešām tā vērts.

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma