Meklē blogā

Maybelline Blushed Nudes+ makeup

Čaviņš, starojošās! 

Tiklīdz es piefiksēju, ka Maybelline Blushed Nudes būs nopērkamas arī Latvijā, kādu laiciņu domājot, cik man tas ir vai nav vajadzīgs- steidzu tās iegādāt pirms iznākšanas, no interneta veikala Feelunique jo vēlējos pārliecināties kāda ir šo ēnu kvalitāte maksimāli objektīvā veidā, lai pēcāk varētu ar to padalīties ar Jums, cerot, ka šī informācija noderēs personīgās izvēles veikšanā.
Paletītes cena interneta veikalā ir ļoti draudzīga13euro, tāpēc ilgi nedomājot iegādājos paleti un vel šādus tādus nieciņus, kuri bija aktuāli. Intriģēja arī rozā zelta pigmenti, kuri caurstrāvo visu paleti, gluži kā Urban Decay Naked 3 paletē, protams, ir daudz UD palešu līdzinieku, bet šī likās samērā interesanta dēļ aveņu rozā zelta toņa, kas ir samērā unikāls, bet par to vairāk tālākā izklāstā.

Paletes Anatomija: Skaisti rozā apakštoņi, neitrālu un dziļāku toņu līdzsvars, maigi satīna toņi, tikai viens matēts, kopumā 12. ēnas, svars 9.6g (katrs tonis 0.8 gr) iekļauts aplikātors & otiņa no mākslīgiem sariem.

Paletes otrajā pusē ļoti uzskatami un saprotami parādīti veidi (13. dažādas kombinācijas), kā uzklāt ēnas , gan kā kvatro, gan, ka trio un duo varu teikt, ka  izveidotās kombinācijas ir pārdomātas un veiksmīgas, tāpēc sekojot līdzi nosacījumiem ari bez īpašiem "vizāžas skiliem" ir iespējams radīt skaistu grimu, kas lieliski noderēs gan ikdienas gaitām, steidzīgiem rītiem un svinīgiem vakariem.

Paletes fizioloģija: Vislabāk lietot ar acu ēnu bāzi, tā  padarot pigmentu izteiksmīgāku,  visas ēnas ir ļoti maigas savā klājumā, iztušējās labi, daži toņi grib pleķot, tāpēc jātušē uzmanīgi, ja ir vēlme panākt spilgtāku efektu, lieliski palīdz pievienotais aplikātors. Labāk klāt ar otām, bet ja nav iespējas, aplikātors savu darbiņu paveic gana labi. Birst ļoti minimāli, par ko izbrīnījos, jo parasti, šajā cenu kategorijā tā tas ir ierasti.

Tuvāk par katru no toņiem, šākot no kreisās uz labo (kastītē):


1. Baltais tonis - krēmigi balts, bet iztušējot parādās sudrabaini mirdzumiņi, kuri nav pārāk lieli, bet saulē tos var redzēt jo viegli spēlējās ar krēm-balto toni un piedod tam vēsāku noskaņu. Klājās labi, mazliet birst, maigi pārnesās, bet kā bāzes toni ar ko izlīdzināt plakstiņa nokrāsu noder.

2. Gaiši, gaiši, vēsi brūns tonis, klājās liegi, pigments nav pārāk izteikts, bet atstāj uz plakstiņiem maigu satīna mirdzumu.

3. Šampanieša nokrāsas satīnīgais tonis,  nav tik pūderains, klājās labi, maigi krāsa liega, bet mirdzoša. ( šis bija viens no toņiem, kuru prasītos matētu- tad viņš būtu perfekts!).

4.Gaiši rozā,  varētu pretendēt uz matēto toni, ja vien iztušējot viņā nebūtu mazliet sudraba mirdzumiņa, kas nosacīti to padara vēsāku un arī izteiksmīgāku, uz plakstiņa rada maigu noskaņu, nojausmu par to, ka šis ir rozā tonis.

5. Vecrozā matētais tonītis, viens no toņiem kāpēc man patīk šī palete, ļoti līdzigs UD Naked 3 paletes tonim #nooner  diezgan pigmentēts un izteiksmīgs, rada interesantu rozā noskaņu, īpaši kombinējot ar jebkuru citu paletes toni.

6.Gaiši brūns, vēss piena šokolādes tonis, satīna mirdzums, vidējs pigments, klājās labi, ir izteiksmīgs un redzams  arī uz plakstiņa.


7.Bronzas tonis, vairāk uz vēso pusi, cik tas ir iespējams no bronzas krāsas pigmenta, bez mirdzumiem, daudz pigmentētāks nekā gaišie toņi, izteiksmīgs, labi tušējās, nepazūd no plakstiņa.

8. Tumšā šokolāde, brūns, ar vēsu apakštoni, satīna finišu, bet kaut kur iezagušies mazie sudraba mirdzumiņi, kuri nav pārāk pamanāmi, var ietonēt  plakstiņa locījuma vietu un izskatās baudāmi.

9. Kafija ar pienu,  vēsi brūns satīna tonis, ļoti skaists pats par sevi un kombinējot ar 10.Haki toni viens no maniem mīļākajiem.

10. Haki zaļš ar plēlcīgu apakštoni tā padarot to vairāk vēsu, nekā siltu , izteiksmīgs pigments.

11. Aveņu rozā,  satīna mirdzums, bez sudraba mirguļiem, diemžēl nepārnesās tik spilgti kā uz rokas, bet vienalga viens no maniem mīļākajiem toņiem, unikāla krāsiņa  paletē, ja patīk rozīgums un svaigums ko viņš rada acu grimā.Līdzīgs UD Naked #buzz  Lieliski papildina kā akcents, bet vienu pašu ieteiktu uzklāt tikai brūnu acu īpašniecēm, vislabāk kombinēsies ar 12. toni zilu acu īpašniecēm.

12.Vēsi , dziļi brūns ar rozā zelta mirgumiņiem, viens no toņiem, kas atgādina  Naked 3 #blackheart  toni,   tikai nav tik pigmentēts, viegli iztušējās, bet grib mazliet pleķot, tapēc zem šī toņa vienmēr jāpaliek apakšā kāds bāzes tonis, kas ir gaišāks par šo - piemēram, tas pats 11 vai 5. tad būs gana izteiksmīgi.

  Makeup darbībā ar vienu no kvatro, kur izmantoju gluži kā rakstīts pēdējo 4stūra kombināciju.


Rezumē: Saņemot šo paleti es domāju, ka ši būs negatīva atsauksme, bet ļoti kritiski uz to skatoties, ņemot vērā cenas un kvalitātes attiecību, kā ari dažus, interesantus, izteiksmīgus toņus jāsaka, ka tomēr tas ir labs pirkums.






Kas man šajā paletē patika?

Ja man nebūtu Naked 3 vai es šo paņemtu kā lētāku alternatīvu - Jā, ikdienai lietošanai ir ļoti laba un pieejama. Ir unikāli toņi. Viegli tušējās. Ērti līdzi ņemšanai, jo ir daudz interesantu grimu, ko ar to var radīt - ceļojumu palete. Lietojama arī bez īpašām vizāžas prasmēm. Saderīgi toņi, kas saspēlējās savā starpā.

Kas man šajā paletē iztrūka?

Gribētos vairāk matētu toņu, satīna mirdzums ir labi, bet prasītos vel pārīti matētu toņu, tai skaitā izteiksmīgāks baltais tonis. Jāņem vērā, ka pigmentācija ir vidēja, jālieto acu ēnu bāze.

Ceru ka šis apskats noderēja ;)

Lai forša diena!
Ilžux

7 komentāri

  1. Man to paleti vajag dzīvē redzēt, jo katrā bildē izskatās savādāki toņi. Paletes bildē izskatās 4 zaļgani toņi, bet svačos visi brūngani un rozā. Google vispār ir miljons krāsu versijas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Centos piedzīt bildi, kā tagad, var saprast? jo tur ir tikai viens haki zaļgans tonis...

      Dzēst
  2. Tagad izskatās labāk un līdzīgāk svačiem.

    AtbildētDzēst
  3. Es zinu, ka daudziem nepatika klasiskā Nudes palete, bet teikšu atklāti, ka šī Blushed Nudes man neiepatikās vispār. Ja ar klasisko Nudes varēja paspēlēties un pigments toņiem samērā ok, tad šeit nekas interesants. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man orginālā nelikās nekas īpašs, jo tādi toņi man ir kaudzēm, bet sajā uzrunāja trīs, četri tonīši.. Es no viņas negaidīju neko labu, tāpec biju izbrīnīta ka priekš saviem 13 euro ir ok :)

      Dzēst
  4. Man iepatikās aveņu rozais un haki, varētu būt interesants salikums :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izklausas skaisti ;) Tad būtu jālieto baltais zīmulis apakšā, lai tik spilgti pārnestos, bet nav nekas neiespējams ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma