Meklē blogā

Model Launcher produktu apskats

Model launcher sevi prezentē kā ASV zīmolu, profesionālās kosmētikas zīmolu, kurš gan ikdienas, gan svētku gaitās piedāvā izcilu kvalitāti un iespēju izskatīties perfekti, justies perfekti un būt savas dzīves dīvai.
Pēc interneta resursu izpētes tā ir diezgan jauna kompānija, kuru veido ideja  un savas nozares profesionāļi, kuri vēlējās izveidot šo zīmolu un kosmētikas līniju. Jāapzinās, kaut arī viņš ir jauns zīmols, tomēr viņam pašam nepieder sava kosmētikas ražotne, visdrīzāk tā tiek pasūtīta pie kāda no lielajiem ražotājiem, kas savukārt ir droši, jo tā skaidri zinām, ka kosmētika ir testēta pietiekami ilgi, lai neradītu nekādus nepatīkamus pārsteigumus.

Pērkot kosmētiku mēs vienmēr  pērkam Noskaņu.. Kāda ir šī noskaņa?
Manās acīs ieturētais dizains, diezgan pārdomātās detaļas to tuvina profesionālās kosmētikas lauciņam, vai ir kam piesieties? Piesieties vienmēr var visam, ja ir ļoti liela vēlme, bet redzamus defektus nemanīju, ja nu vienīgi acu ēnām, kuras saņēmu kādā no skaistumkastēm - saneri vai otrajā box`ā , pat īsti neatceros, bet uzlīmes bija padzisušas un toņa nosaukums nenolasījās, kā jau teicu - tie ir sīkumi, tomēr sīkumi veido tēlu īpaši šajā biznesā.
Visu kosmētiku iegādājos pati, arī  skaistumkastīti,  īsti cenas neatceros, tāpēc skatos cenas viņu oficiālajā LV lapā, jo biju noķērusi akciju, kur pa pietiekami patīkamu izcenojumu varēja noķert interesējošos produktus.

Jāpiemin, ka Latvijā, šos produktus var  "apčamdīt" Starlet studio , kurā gan man nav bijis tas gods atrasties jo iepirku produktus interneta veikalā, bet cik saprotu šeit tiek piedāvāta atlaide vizāžistiem un tiem, kas vel mācās vizāžu 15% apmērā.

Pievēršoties pašiem produktiem pirmkārt izvēlējos iegādāties Dual Action Concealer 11gr, kas man ir aktuāla tēma, jo gribās labu un labi fiksējošu konsileri ko lietoju lai nomaskētu lokus zem acīm, kā ari citas ādas nepilnības, piemēram, pumpiņas/ rētiņas 

Ražotājs min :"Divkāršas iedarbības konsileris. Produkts risina tādas problēmas kā tumši loki zem acīm, pietūkums, piešķirot acīm skaidru un starojošu izskatu. Priekšrocībā ir tā, ka produkts apvieno kopšanu un grima līdzekli vienā."

Mans viedoklis, ka šis konsileris ir pārāk sausinošs, jo pēc viņa lietošanas manīju kā āda ir kļuvusi sausāka, savilktāka,  
Piefiksējās perfekti, turas kādu laiku, līdz saiet rieviņās, bet kad izvēlējos nelietot to acu zonai, vai lietot ļoti minimāli, kaut kā apgāju šo problēmu. Iespējams, ka ļoti detalizēti vērtēju jo produkta cena sastāda 15euro ( nē tas nav kosmiski dārgi, bet ņemot vērā LV tirgus īpatnības, tas nav lēti) dēļ kura gribētos tomēr mazliet mitrinošāku sajūtu īpaši, ja produkts ir paredzēts acu zonai, kā izgaismojošais līdzeklis darbojās burvīgi, labi sedzošs produkts. Pumpas un rētiņas nomaskē pietiekami, lai pēc tonālā krēma lietošanas tās kļūtu gandrīz nemanāmas.

Acu ēnas, kuras ieguvu kādā no skaistum- kastēm, meklējot internetā un salīdzinot toņus sapratu, ka manā īpasuma ir #KASHMIR tonis, kas ir interesants jo ir pelēcīgi violetīgi neitrāls, uzklāšana interesanta jo sajūta, ka pašas ēnas ir ļoti krēmīgas, gribās teikt mazliet mitras, klājās labi ir pigmentētas, viegli pludinās, tonis pārnesās gana labi refila cena 10euro ( patīk ideja par refiliem, jo iespējams ērti nokomplektēt savu paleti z-paletē).

 Minerālais vaigu sārtums #Coral Sun 3.4 gr- skaists koraļļu krāsas pigments, kas noturas uz sejas visu dienu, ja lietojam bāzi, uz dienas beigām mazliet kļūst blāvāks, bet nesadalās fragmentos un labi sadarbojās ar dažādiem tonālajiem līdzekļiem, savā grimā izmantoju arī kā acu ēnas.

Koptēls izmantojot visus iepriekš minētos produktus, kā ari, lietoju vaigu sārtumu uz plakstiņiem kombinējot ar acu ēnām, laineris gan no H&M kosmētikas nodaļas ;)



Visi lietotie produkti neizsauca alerģiju vai kairinājumu, manuprāt, ir vērts apskatīt, izmēģināt un atrast ko sev interesējošu, arī es metu acis uz lūpu zīmuļiem un tonālajiem krēmiem, lūpu krāsām, būtu interesanti testēt kāda ir to kvalitāte.

Lai forša diena!
Ilžux

2 komentāri

  1. Ļoti skaisti izskatās sārtums ar ēnām. Interesants koptēls izveidots.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, man arī dikti patīk ;) ar koraļļu toņiem vienmēr interesanti spēlēties

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma